puncte fidelitate Maxbet

Puncte de fidelitate Maxbet

13 mart. 2019

Fiind un cazino important și iubit de o foarte mare parte dintre jucătorii români, MaxBet a dezvoltat un sistem de recompensare pe bază de puncte de fidelitate. Află din articolul de astăzi cum funcționează acest sistem și cum te poți bucura de puncte fidelitate MaxBet!

În ce constă sistemul de fidelitate al cazinoului?

Cu toții am auzit de sisteme de puncte de fidelitate la diverse companii, care ne recompensează pentru că le suntem clienți fideli. Cu toate astea, în industria cazinourilor nu e ceva ce întâlnim foarte des, și consider că cei de la MaxBet au avut o inițiativă foarte bună cu acest program.

Scopul acestor puncte este să fidelizeze jucătorii, și să îi determine să joace cât mai mult pe platformă. Practic, e o situație win – win: cazinoul se bucură de un flux mai mare de jucători, iar aceștia primesc diverse recompense ce pot fi transformate în bani reali.

Dacă în articolele precedente am discutat despre cât de avatajoase sunt bonusurile de bun venit pe care le primești la MaxBet, iată un alt motiv în plus să alegi acest cazino online. În timp, poți strânge cât mai multe puncte de fidelitate MaxBet, care încet încet îți pot aduce niște premii destul de generoase.

MaxBet te va recompensa pentru activitatea ta pe site, mai exact, pentru mizele pe care le joci pe platformă cu Fidelity Player Points. Fiecare pariu pe care îl joci la unul din sloturile cazinoului îți va aduce un număr de puncte de fidelitate MaxBet.

Cazinoul este destul de cunoscut pentru ofertele și promoțiile deosebit de avantajoase pe care le oferă în mod frecvent jucătorilor. Vom discuta mai amănunțit și despre câteva dintre aceste promoții în cele ce urmează.

Punctele pot fi, mai apoi, schimbate în bani reali, pe care îi primești direct în cont. Consider că e un beneficiu foarte important, mai ales dacă ești genul de jucător care petrece destul de mult timp jucând sloturi online. Până la urmă nu strică niciodată să ai o sursă de venit în plus, și prin intermediul acestor puncte profiți chiar și de pe urma pariurilor pe care nu le câștigi!

Sistemul de fidelitate MaxBet Fidelity Player Points te recompensează, practic, pentru că folosești platforma MaxBet și ești un client fidel. Cu cât joci mai mult, cu atât poți primi mai multe puncte, care te pot ajuta enorm atunci când se întâmplă să ai nevoie de ele.

Sistemul de fidelitate Maxbet, multiple beneficii pentru jucători

Din moment ce vorbim de fidelizare, și de a fi un client fidel companiei, e de la sine înțeles că te vei putea bucura de toate aceste beneficii numai dacă ești un client activ.

Interesul cazinoului este să motiveze jucătorii să le folosească platforma, și vor fi recompensați cei care sunt activi frecvent. Din acest motiv, cei de la MaxBet își vor rezerva dreptul să șteargă toate punctele de fidelitate pe care le-ai acumulat, în cazul în care ești inactiv pentru o perioadă de 90 de zile, și nu mai plasezi niciun pariu.

Astfel, ca să fii sigur că îți păstrezi beneficiile și nu pierzi niciunul din punctele de fidelitate, e important să joci, chiar și dacă te loghezi o dată la câteva zile. Mai ales în cazul în care ai jucat pe o perioadă mai lungă de timp și ai acumulat mai multe puncte de fidelitate MaxBet, e important să ții minte această regulă și să eviți situația neplăcută în care ai putea rămâne fără ele.

De ce alte promoții speciale MaxBet mai poți profita?

Imediat după ce te loghezi pe site-ul cazinoului, vei vedea în meniul de sus o secțiune numită Promoții. Aici, cazinoul adaugă în mod frecvent noi oferte de care jucătorii înregistrați se pot bucura, deci nu uita să o verifici din când în când, ca să fii sigur că nu ratezi nicio oportunitate! Hai să vedem câteva din aceste oferte – în ce constau și cum te poți bucura de ele!

Marți – până la 90 de rotiri gratuite

maxbet-marti-oferta

Orice jucător pasionat de sloturi video iubește rotirile gratuite, și nu ar trebui să rateze nicio șansă la a profita de o ofertă de acest tip. Astfel, la MaxBet, ziua de Marți e considerată ziua rotirilor gratis! Tot ce trebuie să faci este să te loghezi în cont și să faci un depozit de cel puțin 50 RON. Atunci când faci depozitul, folosește codul FREESPINS, și vei primi 30 rotiri gratis din partea cazinoului!

Vei putea primi maxim 3 astfel de promoții de acest fel pe zi. Deci, într-o zi de Marți, dacă faci 3 depozite de minim 50 RON, vei primi în total 90 de rotiri gratis. Orice iubitor de sloturi știe că 90 de rotiri nu e un număr deloc mic – niciodată nu știi când ai noroc și nimerești un jackpot gigant! Găsești mai multe informații despre această ofertă cu free spins Maxbet casino online în articolul din link.

Bonus de până la 100% Miercuri și Joi

maxbet-miercuri-joi-oferta

O altă serie de bonusuri MaxBet care te poate ajuta foarte mult. Dacă te gândeai să mai faci un depozit, Miercuri și Joi sunt zilele perfecte! Astfel, pentru primul depozit de minim 40 RON pe care îl faci, vei primi un bonus de 50% dacă folosești codul BONUS50. La al doilea depozit, tot de minim 40 RON, codul BONUS75 îți va aduce un bonus de 75%, și la al treilea, folosește codul BONUS100 pentru un alt bonus de 100% din valoarea depozitului tău.

După cum vezi, în zilele de Miercuri și Joi poți primi nu doar unul, ci până la 3 bonusuri diferite, care te pot avantaja enorm! Până la urmă, un bonus generos e oricând binevenit, nu-i așa?

Ai mai multe informații în articolul special despre oferta Maxbet miercuri și joi.

Vineri – 180 rotiri gratis

maxbet oferta vineri

Iată o altă zi care îți poate aduce o grămadă de rotiri gratuite! Astfel, dacă în zilele de Vineri faci un depozit de minim 100 RON vei primi nu mai puțin de 60 rotiri gratuite! Poți repeta procesul de maxim 3 ori într-o zi, și astfel obții 180 rotiri gratuite. O ofertă destul de bună, nu?

Orice jucător experimentat știe că din 180 de rotiri, cu un minim de noroc, te poți alege cu niște sume foarte frumoase! Pentru a profita de această promoție, trebuie să folosești la fiecare depozit făcut Vineri codul bonus FRIDAY.

Găsești mai multe informații în articolul despre oferta cu 180 de runde gratuite la Maxbet în link.

Bonus la alegere Sâmbăta și Duminica

Multă lume preferă să joace în week-end, când au mai mult timp la dispoziție. Cei de la MaxBet s-au gândit și acest lucru, și au venit cu această idee de bonus foarte avantajoasă valabilă în zilele de Sâmbătă și Duminică.

Astfel, vei putea alege singur ce bonus vrei: fie un bonus de 100% din valoarea depozitului, fie 100 rotiri gratuite. Tot ce trebuie să faci ca să te bucuri de această promoție este să faci un depozit de minim 100 RON, într-o zi fie de Sâmbăta, fie Duminică. În cazul în care vrei bonusul de 100%, trebuie să folosești codul bonus WEEKEND100, iar în cazul în care preferi 100 rotiri gratis, folosește codul ROTIRI100.

Oferta Exclusiva

50 RON Fara Depunere + 250% pâna la 1800 RON + 30 Rotiri Gratis

Oferta Exclusiva

100 RON Fara Depunere + 250% pâna la 1800 RON