Sportingbet 50 rotiri gratuite

Promoție SportingBet: 50 rotiri gratuite la Starburst

14 iul. 2021

Rotiri gratuite Starburst la Sportingbet

Ce poate fi mai plăcut în această vară decât o promoție SportingBet 50 rotiri gratuite? E o ofertă interesantă din punctul de vedere al modului de distribuție, deoarece se adresează doar clienților selectați. Adică doar cei care profită de un email primit direct pe cont sau de pe site.

Oferta SportingBet 50 rotiri gratuite presupune atingerea anumitor obiective de pariere pentru a primi un bonus. Acesta constă în nu mai puțin de 50 de rotiri gratis la un joc de păcănele. Iar conturile nou realizate pot beneficia și de un bonus Sportigbet de bun venit.

Oferta nu mai este valabilă.

Ofertă specială

50 rotiri gratuite Sportingbet

Apasă butonul de mai jos și revendică oferta cu 50 rotiri gratis de la Sportingbet! Apoi, poți să te distrezi din plin la jocurile preferate!

Profită acum
jocpacanele noroc

SportingBet 50 rotiri gratuite: ce presupune oferta

Spre deosebire de multe alte promoții ale verii, SportingBet 50 rotiri gratuite are specificații diferite. Adică, nu se cere o înscriere, ci promoția va apărea unor clienți care au cont pe platformă. Doar cei care primesc în propriul cont această ofertă, sau care o văd pe site, pot participa la ea.

Se desfășoară între 12 iulie și 26 iulie 2021, în fiecare zi de luni. După obținerea accesului la promoția cu 50 rotiri gratuite Sportingbet nu trebuie decât să plasezi niște pariuri cu fondurile tale reale la anumite jocuri. Jucătorii eligibili primesc imediat un premiu.

Practic, poți obține un total de 50 runde gratis Starburst în fiecare zi de luni participantă la promoție. Aceste rotiri vor fi valabile preț de 24 de ore de la creditarea în cont. Mai întâi, ai la dispoziție 24 de ore să activezi rundele gratuite primite, pentru a le putea folosi. Adică, ai la dispoziție 2 zile să le activezi și să le rulezi. Altfel, acele rotiri gratuite Starburst Sportingbet expiră. Nu mai pot fi folosite.

50 rotiri gratuite Sportingbet: pași de revendicare

Cum poți intra în posesia ofertei SportingBet 50 rotiri gratuite? Nu e deloc dificil să îndeplinești cerințele pentru a dobândi setul de rotiri gratis. Iată care sunt pașii, pe scurt:

Click pe „Profită acum”

Ai un cont verificat pe Sportingbet și ai efectuat cel puțin un depozit în el. Nu rămâne decât să apeși butonul de mai sus și să joci. Dacă nu ai un cont, îți poți face unul folosind același buton.

Descoperi promoția

Vezi promoția 50 rotiri gratuite Sportingbet în contul tău în perioada promoțională.

Te distrezi la păcănele

Joci peste 80 de lei în jocurile Starburst, Epic Ape sau/și Buffalo Blitz în fiecare zi de luni din perioada promoțională.

Practic, este vorba despre o promoție exclusivă, care apare doar unor tipuri de clienți. Nu este necesară înregistrarea ta activă undeva pentru a participa la aceste runde cu Starburst gratis.

SportingBet 50 rotiri gratuite: ce câștigi

Care sunt premiile la oferta cu SportingBet 50 rotiri gratuite? După cum spune și promoția, poți obține un total de 50 de runde gratuite la un joc din cazinou. Iată care sunt treptele de pariere eligibile și ce poți câștiga:

  • La 80 RON jucați la jocurile care participă la promoția cu rotiri gratuite Starburst primești imediat în cont 10 rotiri gratis.
  • Dacă pariezi un total de 200 RON vei primi alte 15 rotiri gratuite.
  • Când joci cu mize în valoare totală de 400 RON vei mai obține încă 25 de rotiri gratuite Starburst.

În total, dacă mizezi 680 de lei în fiecare zi de luni din perioada promoțională, câștigi de la SportingBet 50 rotiri gratuite la jocul Starburst. Bonusurile pot fi urmărite oricând din secțiunea Bonusuri Cazino a contului propriu. Acolo vezi cât de aproape ești de una din cele trei trepte de premiere.

SportingBet 50 rotiri gratis: alte informații

Pe lângă cele mai importante lucruri pe care ți le-am spus despre oferta SportingBet 50 rotiri gratuite mai există unele date utile. Iată câteva lucruri care te pot ajuta să profiți cel mai bine de promoție:

  • Bonusurile folosite pentru a paria nu vor fi eligibile pentru ofertă. Doar banii reali din cont sunt contorizați la acele trepte de pariere.
  • Rotirile gratis pot fi utilizate în jocul Starburst pe mobil sau pe desktop.
  • Fondurile obținute la SportingBet 50 rotiri gratuite trebuie rulate de 20 de ori înainte de a putea fi retrase câștigurile.
  • Ai 3 zile să îndeplinești rulajul din momentul în care bonusul apare pe contul tău.
  • Nu toate categoriile de joc au același procentaj de completare pentru îndeplinirea rulajului bonusului în bani. De exemplu, la păcănele și păcănele cu jackpot întreaga sumă pariată se contorizează. Dar la jocuri de masă la cazino doar 10% din suma pariată contează pentru îndeplinirea rulajului de 20x.

Concluzii

Vrei să te bucuri de vară și de ofertele sale așa cum se cuvine cu un bonus SportingBet 50 rotiri gratuite? Dacă ești unul din norocoșii jucători eligibili, nu trebuie decât să îți alimentezi contul, dacă nu dispui de fondurile necesare. Apoi, nu mai e nevoie decât să alegi jocurile participante la ofertă și să pariezi la ele. Imediat ce atingi un nivel de premiere, îți vor apărea în cont rotirile gratuite acordate. Iar, dacă te interesează mai multe despre operator, te invităm să citești recenzia Sportingbet de pe site-ul nostru.