Promoție Crăciun Mr Bit Cyber Christmas: ce premii te așteaptă?

Promoție Crăciun Mr Bit: Cyber Christmas

17 nov. 2021

Dorești să te bucuri de o promoție Crăciun Mr Bit Cyber Christmas pentru a încheia anul frumos? În 2021 acest cazino îți propune oferte generoase și turnee serioase cu premii surpriză. Citește mai multe despre ce te așteaptă începând din noiembrie și până la sfârșitul anului din articolul nostru! Iar dacă te interesează această ofertă, nu mai aștepta și înscrie-te pe site! Primești un generos bonus de bun venit Mr Bit.

Ofertă specială

Cyber Christmas Mr Bit

Profită acum de turneele de Crăciun de la Mr Bit! Poți câștiga bani cash și o mulțime de produse de la Apple!

Profită acum
jocpacanele noroc

Promoție Crăciun Mr Bit Cyber Christmas: pași de revendicare

Seria de promoție Crăciun Mr Bit Cyber Christmas este formată din numeroase competiții în care jucătorii se pot înscrie. Ei colecționează puncte pentru a urca în clasament și a câștiga premii. Iată care sunt pașii pe care îi urmezi pentru a te înscrie la fiecare turneu:

Dă click pe „Profită acum”

Apeși pe „Profită acum” pentru a ajunge la pagina acestei promoții Crăciun Mr Bit. De acolo, dacă nu ai un cont, îți faci unul. Odată înregistrat, te loghezi și treci la pasul următor!

Distrează-te la păcănele

Te uiți în lista de jocuri participante la fiecare turneu și plasezi la ele pariuri în valoare de cel puțin 2 RON. Aceasta este, practic, metoda de înscriere cerută la Mr Bit Cyber Christmas.

Adună puncte

Colectezi punctele obținute la rundele câștigate la păcănelele participante acolo unde rezultatul este mai mare decât miza ta. Deci, fiecare câștig la sloturi are șansa de a-ți aduce câștiguri și mai mari în ofertă!

Evident, pentru a participa la oricare promoție Crăciun Mr Bit ai nevoie, așa cum spuneam mai sus, de un cont verificat. Implică trimiterea unor poze după documente personale precum cartea de identitate. Fii fără grijă, datele tale sunt în siguranță, procesul fiind unul cerut chiar de autorități. După ce ai trimis documentele necesare, ești liber să te joci păcănele Mr Bit cum și cât vrei!

Promoție Crăciun Mr Bit Cyber Christmas: ce premii te așteaptă?

Turneele din această această promoție Crăciun Mr Bit Cyber Christmas au premii generoase. În fiecare săptămână, de marți până duminică, strângi puncte pentru a urca în clasament. Premiul cel mare pentru aceste turnee Mr Bit variază. În general, se găsesc produse Apple precum:

 • un iPhone 13 Pro Max 512GB 
 • un iPhone 13 Pro Max 1TB 
 • MacBook-uri Air 256GB 
 • iPad Pro 
 • AirPods Pro 
 • Apple Watch Series 6
 • La acestea se adaugă și fonduri de premiere în bani cash

Primele locuri din fiecare promoție Crăciun Mr Bit Cyber Christmas primesc un produs electronic Apple. Restul participanților care se clasează pe locuri până la 50 câștigă bani cash care sunt transferați direct în soldul de jucător.

Câștigi la Cyber Christmas atât electronice de brand, cât și premii cash, care intră direct în cont. Adică nu au cerințe adiționale de rulaj. Practic, tot ce trebuie să faci tu, ca și client, este să depui o sumă în cont și să joci păcănelele participante la promoție. Aduni suficiente puncte și devii câștigător.

Promoție Crăciun Mr Bit Cyber Christmas: cine poate participa?

Orice client al cazinoului poate lua parte la promoție Crăciun Mr Bit Cyber Christmas. Trebuie doar să ai un cont verificat, așa cum anunțam mai sus. Adică, să treci prin procesul KYC înainte sau în timpul desfășurării turneelor. Altfel, contul tău este exclus.

Dacă îndeplinești cerințele, ești înscris automat la toate aceste promoții Crăciun casino. Fiecare participant poate beneficia de un singur premiu pentru fiecare turneu.

Mr Bit Crăciun: alte informații

Deja sărbătorile de iarnă sună mai bine, mai ales dacă ești norocos la o promoție Crăciun Mr Bit Cyber Christmas. Poți primi cadouri chiar și înainte să-ți aducă ceva Moșul. Ce informații mai sunt utile celor care doresc să se înscrie? Hai să vedem!

 • Poți câștiga un singur premiu, indiferent că participi la promoția Mr Bit Crăciun sau la celelalte cazinouri ale companiei-mamă.
 • Aceste promoții nu au condiții minime de depunere. Poți încărca orice sumă vrei, atâta timp cât ai suficient pentru mize în valoare de cel puțin 2 RON la păcănelele participante.
 • Poți plasa doar pariuri din fonduri reale. Banii bonus nu sunt luați în considerare.
 • Pe durata promoției Mr Bit Crăciun poți realiza retrageri de fonduri reale dacă îndeplinești termenii și condițiile generale ale cazinoului.
 • Fii cu ochii pe pagina de informații a acestor turnee Mr Bit pentru a ști exact când se desfășoară ele. În perioada sărbătorilor de iarnă turneele se întețesc. 

Concluzie

Fă-ți viața mai frumoasă cu un premiu câștigat la o promoție Crăciun Mr Bit Cyber Christmas. Doar te înscrii, joci respectând condițiile și poți fi fericitul câștigător. Participă și la alte promoții, precum bonusul Mr Bit 100 rotiri gratuite acordat noilor veniți!