puncte Admiral

Puncte de fidelitate Admiral

3 apr. 2019

Cum să câștigi puncte de fidelitate Admiral

Dacă ești fan Admiral casino și ai un cont de jucător la ei, trebuie să știi mai multe despre sistemul lor de fidelizare, care îți poate aduce beneficii extra. Află din articolul de azi cum obții puncte Admiral și cum le poți folosi!

Ce este un sistem de puncte de fidelitate?

Înainte de a afla despre punctele de fidelitate Admiral, hai să vedem ce sunt acestea în general! Sistemele de fidelizare sunt programe concepute de cazinourile online prin care își recompensează jucătorii pentru activitatea pe care o desfășoară pe platformele lor. Este o strategie de marketing care aduce avantaje de tip win – win atât cazinourilor, cât și jucătorilor.

Astfel, cazinourile beneficiază de trafic mai mult, și un flux mare de jucători care se joacă costant, iar la rândul lor jucătorii primesc puncte pentru activitatea lor, pe care le pot transforma în diverse avantaje, sau chiar în bani.

Așa cum vei vedea în articolul de astăzi, sistemul de puncte de fidelitate Admiral include mai multe nivele la care ajungi treptat.

Pe măsură ce avansezi în nivel te vei bucura de beneficii din ce în ce mai mari, deci cu cât joci mai mult, cu atât cresc și recompensele pe care le primești.

Dacă ești pasionat de cazinourile online și te joci frecvent, un astfel de sistem te poate ajuta foarte mult. E important să cunoști regulile după care funcționează și modul în care se acordă punctele, pentru a te putea bucura din plin de ofertă.

Primul pas este să îți deschizi un cont Admiral!

În ce constă programul de fidelitate Admiral?

program fidelitate admiral romania

Sistemul de puncte Admiral este un program structurat pe 5 nivele, la care ajungi treptat, în funcție de numărul de puncte pe care le reușești să le aduni. Tot ce trebuie să faci pentru a primi aceste reward points este să joci! Vei fi astfel recompensat pentru fiecare pariu pe care îl plasezi în cadrul secțiunii de cazino a platformei.

Nivelele pe care le poți atinge sunt următoarele: Bronze, Silver, Gold, Platinum și Diamond. Toți jucătorii noi pornesc automat de la Bronze, nivelul de bază. Fiecare nivel îți va aduce diferite avantaje și bonusuri care te pot ajuta să ajungi la următorul mai rapid!

Jocurile au ponderi diferite în ceea ce privește acordarea punctelor Admiral. Astfel, în cazul jocurilor de cazino, cu excepția jocurilor mecanice de tip slot, vei primi câte 1 punct pentru fiecare miză de 10 RON.

Pentru jocurile mecanice de tip slot sau slot-uri cu card, ți se va acorda câte 1 punct pentru fiecare miză de 2 RON, deci la aceste jocuri poți strânge puncte mult mai rapid!

E important de menționat că în fiecare lună, la data de 20, se încheie perioada de facturare. La această dată toate punctele vor fi readuse în stadiul lor inițial, însă partea bună e că toate avantajele pe care le-ai dobândit în funcție de nivelul pe care l-ai atins îți rămân până luna următoare pe 20.

Numărul de puncte Admiral determină avantajele pe care le primești

Principiul pe care funcționează sistemul este că aceste avantaje te vor ajuta să strângi puncte mult mai rapid și deci să urci din nou la același nivel, sau chiar să îl depășești. Astfel, numărul de puncte pe care reușești să le acumulezi pe o perioadă de o lună, între data de 20 luna curentă până la data de 20 luna următoare, determină nivelul contului tău și avantajele pe care le primești.

Hai să aruncăm o privire la cele 5 nivele, avantajele pe care le oferă și numărul de puncte Admiral la care se activează!

Nivelul 1: Bronze
Primul nivel, de la care pornește automat fiecare jucător. La acest nivel nu există niciun beneficiu.

Nivelul 2: Silver
Al doilea nivel se va activa în momentul în care reușești să strângi 5000 de puncte. Nivelul Silver îți aduce un bonus în valoare de 10 RON, în fiecare lună.

Nivelul 3: Gold
Atunci când reușești să acumulezi 15000 de puncte Admiral, contul tău va trece în mod automat la nivelul Gold. Acesta îți aduce un bonus lunar mai mare, în valoare de 30 RON, și încă un avantaj foarte important: vei acumula punctele cu 50% mai rapid. Deci, odată ce ai ajuns la acest nivel, e mult mai ușor să strângi puncte și să progresezi!

Nivelul 4: Platinum
Platinum este cel de-al patrulea nivel din acest program loialitate Admiral, și se va activa atunci când reușești să acumulezi 55000 puncte. Vei fi recompensat cu un bonus de 90 RON, și în plus acumulezi puncte cu 100% mai rapid decât la nivelul de bază. Chiar dacă e nevoie să joci ceva ca să reușești să strângi aceste puncte, e un efort care merită. Și în plus, vei fi la doar un pas să ajungi la ultimul nivel – Diamond!

Nivelul 5: Diamond
Ultimul nivel pe care îl poți atinge în sistemul de fideliate este, după cum era de așteptat, și cel mai avantajos. Va fi nevoie să atingi 180000 puncte pentru a beneficia de acest status, dar să nu uităm că pe măsură ce avansezi în nivel, strângi puncte din ce în ce mai rapid, deci te vor ajuta și beneficiile de la nivelele precedente în cursa către Diamond. Membrii Diamond au un bonus lunar enorm, de 450 RON. Punctele se strâng la fel ca la nivelul Platinum, deci cu 100% mai rapid decât în cazul primului nivel.

Cum te pot ajuta punctele de fidelitate Admiral?

Programul de loialitate Admiral este o oportunitate perfectă de a câștiga niște bani în plus fără prea mult efort. Și nu trebuie să faci nimic în plus – doar să joci. Cu cât un jucător petrece mai mult timp pe site-ul cazinoului și pariază mai mult, cu atât va primi mai multe puncte Admiral și va trece, automat, la un nivel mai mare.

În plus, odată ce atingi nivelul Gold, vei acumula puncte din ce în ce mai rapid pe măsură ce progresezi. Astfel, odată cu avansarea în nivel, va fi mai ușor să strângi puncte pentru următorul. Sistemul cazinoului de puncte de loialitate este cu siguranță unul dintre motivele pentru care cei de la Admiral se bucură de o popularitate atât de mare.

Concluzii

Reține că beneficiezi de puncte indiferent dacă joci de pe PC sau de pe Admiral Android sau iOS. Așa că nu uita să verifici, din când în când, secțiunea de puncte de loialitate. Dă click pe numele tău de cont, în partea de sus – dreapta a site-ului, apoi alege din lista din stânga Programul de loialitate. Vei putea, de aici, să vezi câte puncte ai acumulat, ce nivel ai și ce avantaje îți oferă, precum și de câte puncte mai ai nevoie până la următorul nivel.

Înregistrează-te și tu la Admiral și profită de avantajele statutului de jucător!

Bonus Exclusiv

100 RON gratis + 20 rotiri gratuite fără depunere

Primești 20 de rotiri gratuite fără depunere la înregistrare, după verificarea adresei de email. Primești apoi 100 RON gratis la validarea contului și 100% până la 900 RON + 30 de rotiri gratuite la primul depozit

Profită acum
jocpacanele noroc