pragmatic

Producători de pacanele online: Pragmatic

9 dec. 2017

Ca jucător de pacanele online este posibil să îți alegi câteodată jocurile și în funcție de producător. Vei vedea că fiecare producător are niște funcții proprii pe care le folosește în jocuri și că grafica diferă și ea de la un caz la altul. În același timp, e posibil să găsești în diferite cazinouri jocurile sortate în funcție de producător. Este important astfel să știi caracteristicile fiecăruia. Astăzi vorbim despre Pragmatic Play. Citește mai departe pentru a afla totul despre acest furnizor!

Pragmatic Play – mai vechi pe piață decât la prima vedere

Judecând după felul în care arată jocurile de pacanele online de la Pragmatic Play, ai spune că producătorul este foarte nou. La o primă căutare așteptările ți-ar putea fi adeverite. Pragmatic apare ca fiind lansat în 2015. Este vorba însă mai mult de relansarea unui brand. Până în 2015, compania se numea TopGame. Odată cu rebranduirea, au apărut și jocuri noi, mai animate și mai complexe. Schimbarea a prins foarte bine, iar jocurile noi au adus o bază foarte mare de fani.

În momentul de față, jocurile lor se găsesc în peste 78 de țări și 15 limbi. Jocurile de pacanele online pot fi jucate atât de pe calculator, cât și de pe tabletă sau telefon.

La noi în țară, poți juca jocuri de la acest producător la NetBet. Folosește bonusul de pe Joc Pacanele pentru a beneficia de dublarea depunerii în limita a 800 RON și 50 de rotiri gratuite în exclusivitate! Dă click pe ofertele din acest articol sau intră în pagina Top Casino pentru a vedea toate bonusurile disponibile! Am pregătit pentru tine cele mai bune oferte pentru cazinourile online românești.

Caracteristici speciale ale jocurilor de pacanele online

Pragmatic Play are peste 100 de jocuri de sloturi, care se fac ușor de remarcat prin interactivitatea ridicată. Acestea au runde bonus, praguri pentru jackpot-uri și elemente speciale foarte atractive. Jocurile sunt chiar aparte, aducând mai mult decât simplele funcții și simboluri standard.

Pacanelele lor au grafică dinamică, foarte colorată și veselă. Iar tematicile sunt dintre cele mai variate. Găsești jocuri cu maimuțe, fructe, șeptari, tematică egipteană sau din filme. Este mereu distractiv să ai la dispoziție mai multe jocuri, cât mai diferite.

Să vedem în continuare câteva exemple concrete de jocuri de pacanele online de la Pragmatic, jocuri pe care le poți juca și la NetBet!

7 Monkeys

7 Monkeys este un joc de pacanele cu maimuțe foarte interactiv și cu reguli foarte simple. Jocul are 7 linii de plată fixe și se face remarcat printr-o rundă bonus cu până la 150 de rotiri gratuite. Cele 150 de rotiri gratuite pot fi câștigate atunci când prinzi 5 simboluri de banane (scatter). Poți câștiga rotiri gratuite însă ori de câte ori prinzi cel puțin 3 simboluri scatter.  În timpul rundei bonus cu rotiri gratuite câștigurile sunt multiplicate de 3 ori. Valorile pariurilor pot fi setate între 0.07 și 5 credite.

Jocul te plasează într-o junglă, acolo unde își fac de cap maimuțele. Simbolurile sunt reprezentate de fel de fel de maimuțe, în diferite culori. După cum spuneam și mai sus, simbolul scatter este reprezentat de banane. Simbolul wild cu rol de joker este reprezentat de un babuin în culori de curcubeu.

7 Monkeys este cu siguranță distractiv și merită încercat!

Sugar Rush

Sugar Rush îți aduce o doză binevenită de dulciuri. Jocul are 20 de linii de plată fixe și seamănă destul de mult cu Candy Crush.Printre simboluri găsești biscuiți din turtă dulce, ursuleți din jeleu și prăjituri în diverse forme. Simbolurile speciale sunt reprezentate de biscuiții din turtă dulce (simbol wild), ursuleții din jeleu (simbol scatter) și brioșe (simbol bonus).

Interfața este foarte colorată și veselă. Jocul este cu siguranță relaxant și distractiv.

Atunci când prinzi 3 simboluri scatter primești 10 rotiri gratuite. Dacă prinzi 4 primești 15, iar pentru 5 primești 20. În timpul rundei bonus beneficiezi de simboluri wild extensibile, care te ajută să formezi mai multe câștiguri.

Runda bonus este cu totul specială. Aceasta poartă numele de Candy Shop și se activează atunci când prinzi 3 simboluri de brioșă. Atunci când începe runda ești purtat pe un alt ecran, unde începe un joc special. Apar fel de fel de dulciuri, dintre care trebuie să selectezi câteva pentru a forma un turn din mâncare. În funcție de noroc o să prinzi diferite câștiguri în credite.

Nu rata acest joc vesel la NetBet!

Queen of Gold

Queen of Gold este un joc cu tematică egipteană. Acest joc de la Pragmatic arată toată măiestria producătorului.  În primul rând, jocul cu 25 de linii de plată aduce multiplicatori progresivi, rotiri gratuite și simboluri valoroase.

În același timp, jocul arată foarte bine și este foarte animat. Queen of Gold este chiar Cleopatra. Simbolurile o includ pe Cleopatra însăși, alături de o altă serie de simboluri egiptene.

Jocul are mai multe elemente speciale. În primul rând, vei observa lângă role un index pentru multiplicator. Acesta îți arată de câte ori îți sunt multiplicate câștigurile și poate ajunge la 100x. Multiplicatorul crește progresiv, în baza unei funcții foarte interesante. Vei vedea că înainte de orice rotire poți alege un loc pe role pe care să plasezi un cerc auriu. Dacă în acel loc apare Cleopatra de 5 ori, multiplicatorul tot crește de la un nivel la altul.

Pe lângă această funcție specială, mai găsim simboluri wild și scatter. Simbolul scatter (piramida) aduce 10 runde gratuite atunci când apare de cel puțin 3 ori pe rolele 1, 3 și 5. Multiplicatorii de care vorbeam mai sus sunt valabili și în timpul rundei bonus.

Una peste alta, Queen of Gold este un joc complex, plin de surprize plăcute. Acesta are o temă destul de comună, pe care o duce însă la un alt nivel prin elementele speciale.

După cum vezi, jocurile Pragmatic Play sunt foarte inedite. Jocurile menționate de noi sunt doar câteva exemple. La NetBet vei găsi peste 20 de jocuri de la acest producător, precum și de la NetEnt, EGT, Microgaming și mulți alții.

De reținut

  • Pragmatic are jocuri diferite, cu elemente speciale aparte
  • La NetBet poți juca mai mult de 20 de jocuri ale producătorului
  • Jocurile sunt foarte animate și profitabile