Halloween Netbet

Turneu de excepție de Halloween la Netbet

31 oct. 2019

De Halloween, Netbet ți-a pregătit un Turneu de Halloween de groază, la care poți câștiga 4000 RON cash. Participă și tu și prinde premiile ascunse de vampiri și vrăjitoare pe rolele de joc de la păcănele!

De luni 28 octombrie până luni 4 noiembrie ești invitat să te distrezi alături de Netbet. Cu cât acumulezi mai multe puncte, cu atât ai șanse sporite la marele premiu de 4000 RON CASH Netbet. În plus, la 100 de puncte acumulate ai un premiu garantat.

Iată pașii pentru a intra în competiție:

  1. Dă click pe oferta din această pagină
  2. Conectează-te la contul tău Netbet
  3. Pariază la jocurile de păcănele acceptate în turneu (ai detalii mai jos) în perioada 28 octombrie – 4 noiembrie
Turneul de Halloween Netbet

4000 RON Cash

Joacă păcănele de groază și câștigă 4000 RON Cash de Halloween

Profită Acum
jocpacanele noroc

Cu cât joci mai mult și strângi mai multe puncte, îți cresc și șansele de câștig.

Ce trebuie să faci ca sa participi la turneul de Halloween Netbet

După cum spuneam și mai sus, va trebui să joci anumite jocuri. Este vorba despre: Paranormal Activity, Ghosts N Gold sau Skulls and Legends. Vei acumula puncte în funcție de simbolurile obținute, conform tabelului cu puncte de mai jos:

puncte netbet halloween

Dacă te joci de exemplu Paranormal Activity și primești 5 simboluri Wild și 10 simboluri Bonus, vei acumula 100 de puncte în clasament și vei primi 100 de Runde Gratuite. Cel de pe primul loc primește marele premiu de 4000 RON CASH, iar de la minim 100 puncte acumulate, primești garantat 20 de runde gratuite.

Detaliile jocurilor disponibile pentru premii Netbet

blank

Paranormal Activity este un joc de păcănele plin de stafii, cranii și simboluri care te duc în atmosfera de Halloween. Poți activa runde gratuite paranormale nelimitate, în limita a 5 câștiguri. Jocul oferă 10 runde gratuite posedate, cu  simboluri wild extensibile. Există de asemenea și o rundă bonus demonică, în timpul căreia apar demoni cu rotiri gratuite și mai multe simboluri wild.

Îți plac fantomele ? Atunci trebuie să joci Ghost ’n Gold și ai șanse de câștig. Wild Ghost poate să apară la orice rotire, alături de simboluri wild. 3 sau 4 simboluri bonus la vedere vor acorda rotiri gratuite în timpul cărora simbolul Wild Ghost apare mai des.

Skulls of Legend Netbet te trimite într-o călătorie pe mare, alături de pirați. În acest joc de păcănele ai parte de simboluri wild fixe și runde bonus cu rotiri gratuite.

Ce au în comun toate aceste jocuri? O grămadă de simboluri speciale, ceea ce înseamnă că ai parte de mai multe șanse de câștig în turneul de Halloween. Nu uita că primești puncte în funcție de simbolurile speciale pe care le prinzi în timp ce joci.

Caracteristici speciale la păcănele

În cazul în care vrei să câștigi premii de Halloween la Netbet, dar nu știi cum funcționează simbolurile speciale, iată mai jos informațiile esențiale:

Rundele gratuite sunt rotiri pe care le primești în timpul jocului, fiind de obicei generate de simboluri scatter. Rotirile gratuite sunt pariuri gratis.

Simbolurile Scatter generează rotiri gratuite sau premii mai bune decât alte simboluri, fiind unele dintre cele mai dorite de către jucători.

Multiplicatorii sunt simboluri de tip x2, x3, x5 etc, care înmulțesc suma câștigată cu cifra afișată. În unele cazuri, multiplicatorii pot avea și rol wild.

Jackpotul este premiul maxim dintr-un joc de păcănele. De cele mai multe ori, acesta se înregistrează atunci când prinzi o linie câștigătoare maximă cu wilds.

Citește și articolul general despre turnee de păcănele!

Alte detalii importante despre turneul de Halloween Netbet

Reține că perioada turneului este 28 octombrie – 4 noiembrie. De asemenea, vei acumula puncte în turneu doar dacă joci Paranormal Activity, Ghosts N Gold și Skulls and Legends.

Premiile din această promoție vor fi oferite în termen de 72 de ore de la terminarea turneului.

premii netbet halloween

Premiul cel mare este de 4000 RON cash, iar turneul va avea un număr total de 65 de câștigători ficși. Pe lângă aceștia, oricine acumulează 100 de puncte primește automat 20 de rotiri gratuite. Am putea considera că numărul de câștigători este nelimitat.

Banii cash nu au cerințe de rulaj, pe când rotirile gratuite da. Este vorba de niște cerințe de rulaj 40x.

Intră și tu în competiție și prinde o parte din premiile puse la bătaie de Netbet Casino! Distracția de Halloween nu se termină odată cu petrecerea de pe 31 octombrie, ci continuă până pe 4 noiembrie!

Turneul de Halloween Netbet

4000 RON Cash

Joacă păcănele de groază și câștigă 4000 RON Cash de Halloween

Profită Acum
jocpacanele noroc