Pragmatic World Cup Slots Maxbet

Pragmatic World Cup Slots Maxbet

24 nov. 2022

Când iei o pauză de la Campionatul Mondial, Pragmatic World Cup Slots Maxbet este aici să-ți umple timpul. Treci de la fotbal la câteva jocuri de păcănele în cel mai scurt timp! Dacă nu ai făcut-o până acum, ai ocazia de a descoperi cele mai populare jocuri de la Pragmatic Play, iar pe deasupra te vei și distra, având șansa de a câștiga premii de până la 10.000 EUR.

Ofertă specială

50.000 RON sau 3.500 de rotiri gratuite

Odată cu CM 2022 vine și Pragmatic World Cup Slots Maxbet să te premieze cu bani cash sau rotiri gratuite. Alegerea e a ta! Vezi care sunt pașii de participare, apoi dă click pe butonul de mai jos pentru a profita de ofertă!

Profită acum
jocpacanele noroc

Așadar, dacă vrei să te detașezi de evenimentul sportiv al anului, dar totuși nu vrei să ajungi prea departe, jocurile Pragmatic de la Maxbet vor fi cea mai bună idee. Rămâi cu noi și citește în continuare pentru a afla mai multe detalii despre cum se se va desfășura Campionatul Mondial de Păcănele!

Pragmatic World Cup Slots Maxbet – detalii despre promoție

Pragmatic World Cup Slots Maxbet este modalitatea cazinoului de a celebra Campionatul Mondial de Fotbal cu propriul lor eveniment. Competiția se va desfășura în același mod precum Campionatul de Fotbal, locul echipelor fiind preluat de cele mai populare sloturi de la producător.

Campionatul Pragmatic Slots va avea 5 etape, după cum urmează:

 • Etapa 1: 8 zile
 • Etapa 2: 4 zile
 • Etapa 3: 2 zile
 • Etapa 4: 1 zi
 • Etapa 5: 1 zi

Promoția Pragmatic World Cup Slots Maxbet se va desfășura zilnic, între orele 10:00 AM – 02:00 AM, cu fiecare echipă jucătoare din ziua respectivă, având o păcănea Pragmatic corespunzătoare. Iată cum vor arăta primele 3 zile cu meciuri din prima etapă!

Ziua 1:

 • Meciul 1: Octobeer Fortunes vs Black Bull (Germania vs Argentina)
 • Meciul 2: Bomb Bonanza vs Happy Hooves (Australia vs Spania)

Ziua 2:

 • Meciul 1: Big Bass Splash vs Starlight Princess (Canada vs Japonia)
 • Meciul 2: Floating Dragon Hold & Spin vs Yum Yum PowerWays (Coreea de Sud vs Franța)

Ziua 3:

 • Meciul 1: Starz Megaways vs Book of Fallen (Iran vs Arabia Saudită)
 • Meciul 2: John Hunter and the Tomb of the Scarab Queen vs Magic Money Maza (Tunisia vs SUA)

După cum poți vedea, la Pragmatic World Cup Slots Maxbet fiecare echipă dintr-un meci are un joc asociat. Păcăneaua câștigătoare va fi cea care are cel mai mare număr de rotiri gratuite în ziua respectivă. Iar locurile în clasament vor fi stabilite în funcție de cel mai mare număr de free spins jucate pe slotul câștigător, din fiecare meci.

Premiile ofertei Maxbet Pragmatic World Cup

Pragmatic World Cup Slots Maxbet vine cu premii în valoare totală de 10.000 EUR. Mai exact, 50.000 RON sau 3.500 de rotiri gratuite. Noi zicem că este un premiu destul de mare pe care îl vei putea juca la păcănele precum The Dog House Megaways online, Madame Destiny Megaways sau chiar Sweet Bonanza.

Și te vei putea bucura de toate aceste jocuri de păcănele și premii în fiecare zi, de pe 21 noiembrie până pe 5 decembrie 2022.

Cum participi la Pragmatic World Cup Slots Maxbet?

Să participi la Pragmatic World Cup Slots Maxbet vei vedea că va fi foarte simplu și nu îți va lua mult timp în pauzele dintre meciuri. Așa că te vei putea concentra atât pe Campionatul Păcănelelor de la Maxbet, cât și pe Campionatul de Fotbal din Qatar. Distracția va fi la maxim cu atât de multe evenimente!

Tot ce va trebui să faci este să intri pe site-ul Maxbet, dând click pe Profită acum și să particip la jocurile zilnice. Dacă vrei să profiți de această ofertă, dar nu te-ai înscris încă la acest cazino, nu-ți face griji. Încă nu este târziu! Doar completezi repede formularul de înregistrare Maxbet și ai devenit membru. Nu uita că trebuie să treci și prin procesul de verificare a contului, iar la final vei primi un bonus de bun venit generos. Un alt bonus vei primi și atunci când îți verifici contul, deci ai deja 2 recompense pentru deschiderea contului.

Alte informații despre Pragmatic World Cup

Ți-am spus deja majoritatea detaliilor despre Pragmatic World Cup Slots Maxbet, așa că ne apropiem de final. Dar nu e niciodată rău să faci o scurtă recapitulare pentru a-ți aminti care sunt cele mai importante informații pe care trebuie să le reții. Hai să vedem despre ce e vorba!

 • Pentru a participa la promoție, jucătorii trebuie să plaseze pariuri din bani reali la oricare dintre cele 4 jocuri participante din ziua respectivă.
 • În cazul jocurilor cu tron de tip bonus la calcularea rundelor totale se va lua în considerare doar pariul inițial.
 • Premiile vor fi creditate automat, zilnic, imediat după încheierea meciurilor.
 • Pe toată perioada promoției vor fi acordate premii sub formă de bani cash de până la 50.000 RON, respectiv 3.500 de rotiri gratuite.

Concluzie

Așadar, Pragmatic World Cup Slots Maxbet sună bine, nu? E o competiție extra la care poți participa, te poți distra și poți câștiga bani sau rotiri gratuite în fiecare zi. Efortul nu va fi mare și suntem siguri că vei înțelege repede modul de desfășurare al promoției, având în vedere că este similar cu cel în care se desfășoară și Campionat de Fotbal. Dar dacă există nelămuriri, nu ezita să apelezi la contact Maxbet. Distracție plăcută!