pokerstars rotiri gratuite

Pokerstars rotiri gratuite

7 ian. 2023

Ofertele Pokerstars rotiri gratuite îți înfrumusețează timpul petrecut pe platformă. Mai ales dacă ești adeptul jocurilor de păcănele. Acest operator de pariuri și jocuri de noroc a pregătit câteva promoții cu runde gratis la păcănele, deși e specializat în jocurile de poker.

Bonus de bun venit

100% până la 2000 RON și 200 Rotiri Gratuite

Cod Bonus: RO2000

Profită acum de bonusul de bun venit de la Pokerstars! Chiar de la prima depunere te poți distra cu bani bonus și free spins!

Profită acum
jocpacanele noroc

Ai mai multe promoții cu Pokerstars rotiri gratuite. Predomină cele care se adresează noilor veniți. La fiecare este util să citești termenii și condițiile pentru a te asigura că îndeplinești cerințele. Dacă ești nou, poți să profiți și de un bonus de bun venit Pokerstars.

Pokerstars rotiri gratuite: ce tipuri de oferte avem?

La ora actuală există două promoții active Pokerstars rotiri gratuite, dar e foarte posibil ca în viitor să apară mai multe. Operatorului îi place să-și diversifice clientela activă. Unele oferte cu rotiri gratuite Pokerstars sunt disponibile la înregistrare, altele atunci când faci verificarea contului. Și chiar dacă nu există în prezent oferte pentru clienții cu vechime, asta nu înseamnă că nu vor apărea unele speciale pe parcurs.

În ce constau aceste tipuri de oferte? Primești de la Pokerstars rotiri gratis pe care le folosești în anumite jocuri din portofoliul de păcănele al operatorului. Pentru a te asigura că îndeplinești întocmai cerințele ofertelor Pokerstars free spins, îți recomandăm să citești cu atenție T&C fiecărei promoții. Acordă mai multă atenție cerințelor de rulaj Pokerstars, deoarece trebuie să le îndeplinești înainte de a face o retragere.

Pot exista oferte care acordă învârtiri Pokerstars gratuite cu depunere și fără depunere. Despre ele, dar și despre alte lucruri, vorbim în următoarele rânduri.

Pokerstars rotiri gratuite la înregistrare

Prima ofertă Pokerstars rotiri gratuite pe care o aducem în discuție este cea pe care o poți revendica în momentul înregistrării. Poate fi văzută drept cea mai importantă deoarece intri în contact cu generozitatea cazinoului pentru prima oară.

Dacă folosești codul corect la prima depunere în cont, suma va fi dublată cu un bonus din partea cazinoului. Și mai primești rotiri gratis Pokerstars! Vrei să afli exact cum poți fi beneficiarul acestui pachet de bun venit? Iată pașii:

Dă click pe „Profită acum”

Apeși butonul „Profită acum” de pe pagina noastră. Te va duce la pagina ofertei, unde vei vedea care sunt cerințele, termenii și condițiile de participare.

Fă o depunere

Ajuns acolo, apeși „Depune aici” pentru a face o primă depunere de cel puțin 50 RON folosind codul promoției. Depunerea ta este dublată de către cazino.

Distrează-te

Primești cele rotirile gratuite la păcănele. Acestea pot fi valabile la toate jocurile sau la o selecție anume, de exemplu Stars Invaders Classic și Diamond Stars Classic.

Fiecare rotire gratuită are o valoare prestabilită. Ai în vedere că aceste rotiri Pokerstars au și o perioadă de valabilitate. Deci, le vei putea folosi într-un anumit număr de zile de la acordarea lor. Deși par multe condiții, îți spunem de pe acum că sunt foarte simple. Deci, dacă citești cu atenția secțiunea de T&C, atunci vei profita la maxim de ele. 

Pokerstars rotiri gratuite la verificarea contului

O altă ofertă Pokerstars rotiri gratuite se acordă după ce efectuezi verificarea noului tău cont de jucător. Profită de ocazie pentru a obține învârtiri gratuite la jocurile Stars Invaders Classic și Diamond Stars Classic. Ce înseamnă o verificare de cont? Este procesul prin care un operator îți cere anumite copii după documentele personale. Astfel, cazinoul se asigură că ai oferit informații reale în formularul de înscriere. Acțiunea este perfect legală, fiind cerută de către autoritățile române.

Practic, pentru a obține rotiri fără depunere Pokerstars intri în cont pe mobil, prin aplicație. După aceea, urmezi pașii de mai jos:

 1. Din „Cont” selectezi „Ajutor” și apoi „Trimite documentele”. 
 2. Alegi „Securitate și verificare cont”, pe urmă te duci la „Subcategorie” și alegi „Încarcă documentele”. 
 3. Îți rămâne doar să atașezi documentele și să le transmiți.

Deci e simplu să obții de la Pokerstars rotiri gratuite fără depunere! Doar urmezi niște simpli pași și în maxim 30 de minute observi că apar în cont 50 rotiri gratis la jocurile deja menționate.

Evident, aceste Pokerstars rotiri gratuite vor avea propriile cerințe de rulaj. Ele vor varia în funcție de promoție, valoare, valabilitate, jocurile la care sunt disponibile și alți factori. Totuși, din ce am observat până acum la ofertele Pokerstars rotiri gratuite, rularea se face foarte repede. Câștigurile rezultate se acordă sub formă de bani cash depuși în contul de jucător. Deci, nu ai cerințe de pariere pentru ele.

Rotirea Zilei Pokerstars

La Rotirea Zilei Pokerstars ai 7 zile de recompense garantate în perioada 5 Septembrie 2022 – 31 Ianuarie 2023. Aceste recompense tip rotiri gratuite sau premii cash vor fi disponibile atât pentru clienții noi, cât și pentru cei deja existenți. Sună bine, nu-i așa? Te vei putea bucura de 7 șanse la premii în 7 zile consecutive ( 1 rotire pe zi), fiecare rotire a roții fiind valabilă până la 23:59 în ziua emiterii. Dar ce va trebui să faci mai exact pentru a putea participa la Rotirea Zilei Pokerstars? Ei bine, pentru clienții noi, pașii vor fi următorii:

 • Finalizezi prima depunere, apoi ai acces la cele 7 zile de recompense Rotirea Zilei Pokerstars;
 • Te înscrii și începi să te distrezi;
 • Te autentifici pe parcursul celor 7 zile de la înscriere și te bucuri de învârtirile roții epice.

Iar în cazul în care ești deja client Pokerstars, tot ce va trebui să faci este să te înscrii la Rotirea Zilei Pokerstars și să te bucuri de ce va avea aceasta să-ți ofere. Atenție! Dacă ești client, dar nu ai mai jucat de pe 25 august, va trebui să finalizezi o provocare pentru a accesa această ofertă! Dar mai multe vei afla pe pagina operatorului.

Rotiri Pokerstars: avantaje

Actualele Pokerstars rotiri gratuite au cerințe de pariere generoase care nu îți răpesc mult timp. Cu puțin noroc, îți rotunjești soldul de jucător fără să investești mai mult decât îți permiți.

 • Nu ai de făcut rulajul câștigurilor din Pokerstars rotiri gratuite, detaliu pe care rar îl întâlnești la alte oferte de cazino. Sumele rezultate din învârtiri intră direct în soldul cash.
 • Ai 7 zile la dispoziție să faci rulajul la jocurile de păcănele Pokerstars Stars Invaders Classic și Diamond Stars Classic sau alte jocuri participante.
 • Numărul de rotiri gratis este generos. Primești cel puțin 50 de runde gratuite și poți strânge sume frumușele, dacă ai noroc.
 • Condițiile de acordare sunt accesibile. Așa cum ai aflat deja, pentru unele promoții nu trebuie decât să realizezi validarea contului.

Free spins Pokerstars: alte informații

Despre promoțiile Pokerstars rotiri gratuite îți mai putem spune următoarele lucruri:

 • Ofertele sunt active, în curs, neprezentând la data scrierii acestui articol o dată de încheiere. Adică ai ample șanse să profiți de ele.
 • Dacă nu faci rulajul complet al bonusurilor, rundele gratis sau câștigurile se vor anula.
 • Pentru oferta de bun venit cu bani bonus și rotiri, minimul de depunere este 50 RON, maximul fiind de 1500 RON. Depunerile prin Skrill și Neteller nu sunt luate în considerare, însă.
 • Nu poți avea mai multe bonusuri active în același timp.

Concluzie

Descoperă ofertele active Pokerstars rotiri gratuite și alege-o pe cea care ți se pare mai potrivită! Rămâi cu ochii pe promoții. Operatorul are un portofoliu diversificat de bonusuri care îți pot aduce zâmbetul pe buze. De la bonus fără depunere Pokerstars și până la oferte de tip turneu, sigur găsești ceva pe gustul și pentru buzunarul tău.