Pokerstars jocuri gratuite de $30

Ofertă Pokerstars: Jocuri Gratuite de $30

22 mart. 2022

Cea mai nouă ofertă îți aduce la Pokerstars jocuri gratuite de $30! Asta înseamnă că ai 30 de dolari pentru jocurile de poker, adică 30 de șanse pentru un premiu extraordinar. Noi îți vom spune cum revendici oferta, unde poți să folosești biletele și ce alte lucruri trebuie să ai în vedere, totul în articolul ce urmează. Citește-l și profită de ofertă!

Ofertă specială

Jocuri Gratuite de $30 la Pokerstars

Cod Bonus: THIRTY

Distrează-te la poker Spin & Go cu biletele gratuite! Depune acum folosind codul bonus și concurează împotriva altor jucători la poker!

Profită acum
jocpacanele noroc

Promoția Pokerstars jocuri gratuite de $30 este potrivită și pentru tine, chiar dacă iubești păcănelele. Cu această ofertă vei descoperi faimoasele jocuri de poker Pokerstars folosind biletele gratuite. În unele turnee poți să câștigi până la $10,000 cu $1! Așadar, vei avea încă ceva cu care să te distrezi la casino. Hai să vedem care-i treaba cu oferta!

Pokerstars jocuri gratuite de $30 – despre ofertă

Ca să iei la Pokerstars jocuri gratuite de $30 trebuie să faci prima ta depunere. Deci, e o promoție adresată jucătorilor noi, ce și-au făcut cont, dar nu au depus încă. Noi recomandăm să profiți de ea, deoarece e o ocazie unică și depunerea minimă este chiar accesibilă. În plus, folosind oferta, vei putea experimenta turneele Pokerstars Spin&Go

În acestea poți câștiga enorm, iar pentru a intra îți trebuie doar $1. În promoția noastră primești bilete gratuite Pokerstars în valoare totală de $30, deci ai destul de multe șanse. Vom vorbi mai mult despre premii imediat ce îți prezentăm pașii de participare. 

Oferta Pokerstars Thirty – cum profiți?

Vom începe prin a-ți spune că e foarte ușor să iei la Pokerstars jocuri gratuite de $30. Sunt doar 3 pași simpli pe care trebuie să-i urmezi și totul durează doar câteva minute. Deci, poți începe acum cu primul click și apoi vei juca poker în cel mai scurt timp. Hai să vedem ce trebuie să faci!

Dă click pe „Profită acum”

Pentru început, pentru a ajunge în pagina promoției Pokerstars jocuri gratuite de $30, trebuie să dai un singur click. Mai exact, trebuie să apeși butonul portocaliu, cel pe care îl găsești în caseta de mai sus.

Fă prima depunere

Apoi, odată ce ai ajuns în pagina promoției cu Pokerstars jocuri gratis, e timpul să faci prima ta depunere. Aceasta trebuie să fie de minim $20 și mai trebuie să folosești codul THIRTY. Dacă nu ai un cont, acum e timpul să-ți faci unul.

Joacă Poker

Dacă ai făcut totul cum trebuie, acum rămâne doar să te bucuri de avantajele promoției! Deci, ai putea spune că în pasul 3 e necesar să-ți arăți abilitățile de poker în timp ce folosești biletele. Și, că tot vine vorba de bilete, hai să vedem premiile ofertei!

Pokerstars jocuri gratuite de $30 – ce câștigi?

În cadrul acestei promoții vei primi, evident, Pokerstars jocuri gratuite de $30. Totuși, ele sunt împărțite pe mai multe zile. Bine, tu nu trebuie să faci nimic în plus față de pașii de mai sus. Dar, odată ce i-ai făcut, începe acordarea premiilor, după cum urmează:

 • Ziua 1: 5 bilete Spin & Go de $1 (5 şanse de a câştiga până la $10.000)
 • Ziua 2: 5 bilete Spin & Go de $1
 • Ziua 3: 5 bilete Spin & Go de $1
 • Ziua 4: Bonus cash de $5 (cu acesta poți încerca orice alte jocuri, la alegere)
 • Ziua 5: 5 bilete Spin & Go de $1
 • Ziua 6: Bonus cash de $5

Acordarea începe imediat după ce ai îndeplinit cei 3 pași. În total, vei primi de la Pokerstars jocuri gratuite de $30. Zilele cu bilete sunt cele mai atractive, deoarece în turneele Spin & Go poți câștiga până la x10,000 buy-in-ul tău. Deci, dacă intri cu $1, poți câștiga până la $10,000. În plus, jocurile sunt rapide, cu doar trei participanți și se termină în câteva minute.

Pokerstars jocuri gratuite de $30 – ce mai trebuie să știi?

Promoția cu Pokerstars jocuri gratuite de $30 are anumite condiții. Ele sunt prezente în ofertele tuturor cazinourilor, nu doar aici și, de cele mai multe ori, sunt măsuri de siguranță. De aceea, noi recomandăm să le respecți și să folosești avantajele ofertei corespunzător. Iată care sunt regulile!

 • Oferta este disponibilă doar jucătorilor care nu au mai făcut o depunere în bani reali până acum. De asemena, ei trebuie să depoziteze minim $20.
 • Jocurile gratuite se vor acorda zilnic, până când se ajunge la un total de $30.
 • Toate biletele (jocurile gratuite) acestei promoții Pokerstars expiră în termen de 21 de zile de la emitere. Așadar, odată ce ai primit jocurile, ai timp de 21 de zile pentru a le folosi.
 • Orice bilet nefolosit din promoția Pokerstars jocuri gratuite de $30 își va pierde valabilitatea.
 • Nu poți schimba biletele pentru bani reali și nici nu le poți transfera.
 • Orice retragere efectuată în perioada promoției va anula automat oferta și avantajele sale.

Concluzii

În concluzie, merită să iei la Pokerstars jocuri gratuite de $30. Noi spunem că este chiar o oportunitate de neratat, mai ales dacă iubești păcănelele. Acum vei putea încerca ceva nou folosindu-te de o super promoție și, cine știe, poate vei descoperi că îți plac și jocurile de masă. De premiile care ajung până la x10,000 miza nici nu mai pomenim. Îți mai spunem doar atât: mult noroc și distracție plăcută!