Playson Holiday Race Netbet

Turneu Playson Holiday Race Netbet

8 dec. 2022

Ce zici, ți s-a făcut dor de un turneu fantastic de păcănele? Ei bine, dacă da, ce-ar fi dacă ai participa la Playson Holiday Race Netbet? Are 4 etape, premii în valoare totală de 1.500.000 lei și ține până pe 23 ianuarie 2023.

Promoție de Crăciun

Playson Holiday Race Netbet

Joci păcănele faine și poți câștiga bani cash! Fondul total de premiere de 1.500.000 lei este unul mai mult decât generos.

Profită acum
jocpacanele noroc

Vom vorbi în cele ce urmează pe larg despre acest turneu Playson Netbet. Și, dacă tot se apropie Sărbătorile, aruncă un ochi și pe această promoție Netbet de Crăciun! Poartă numele de Cizmulițele cu daruri și te poartă către diverse cadouri, de la bani cash, la bonusuri, runde gratis și chiar NetPuncte.

Playson Holiday Race Netbet, un turneu pe placul nostru

Playson Holiday Race Netbet este, în primul rând, un turneu foarte lung. Deci asta înseamnă multă, foarte multă distracție și, desigur, adrenalină. Pentru că nu ești singur în competiție, ci alături de mulți alți jucători ce iubesc la fel de mult ca tine jocurile de păcănele Playson.

Apoi, acest turneu de Crăciun Playson Netbet are un fond de premiere mai mult decât generos. 1.500.000 lei nu este o sumă deloc mică. Deci, merită să te bagi în această horă a distracției? Poți dansa valsul câștigurilor cu păcănele precum:

 • Book of Gold Multichance;
 • Buffalo Power Christmas;
 • Burning Wins;
 • Solar Queen;
 • Hot Coins Hold And Win etc.

Jocurile eligibile sunt faine și profitabile. Și nu o spunem doar noi. Vezi că la Netbet poți testa și demo păcănelele, deci dă câteva Spinuri și convinge-te că acest turneu merită toată atenția ta!

Cum participi la Playson Holiday Race?

Păi, mecanismul de participare la Playson Holiday Race Netbet este clasic. Accesezi jocurile eligibile, în perioada promoției, plasezi mize de cel puțin 1 leu fiecare și aștepți să-ți surâdă frumoasa zeiță Fortuna!

 • Orice pariu pe bani reali la jocurile participante poate declanșa un premiu cash aleatoriu;
 • Un jucător poate câștiga mai multe premii pe durata turneului Holiday Race Playson;
 • Premiile în bani cash sunt repartizate conform unei grile speciale. Aceasta este disponibilă în cadrul jocurilor eligibile. Accesezi secțiunea Turneu, apoi Reguli.

Netbet Holiday Race Playson: cum se desfășoară?

După cum am zis și anterior, Playson Holiday Race Netbet se desfășoară de pe 1 decembrie 2022 până pe 23 ianuarie 2023, în 4 etape.

 • Turneu 1 Playson World Cup: 1 – are 3 faze și ține de pe 1 decembrie până pe 15 decembrie;
 • Turneu 2 Playson Santa Spins Netbet: ține de pe 22 decembrie până pe 26 decembrie;
 • Turneu 3 Playson NYE CashDays Netbet: ține de pe 29 decembrie până pe 2 ianuarie;
 • Turneu 4 Playson AfterParty Netbet: are 3 faze și ține de pe 5 ianuarie până pe 23 ianuarie.
Ține minte! La acest turneu Playson Netbet poți participa doar dacă plasezi pariuri cu bani reali. Pariurile cu bani bonus nu sunt luate în calcul.

Ce trebuie să mai știi despre acest turneu Playson Netbet?

În primul rând, ține minte că există doar anumite jocuri eligibile pentru promoția Playson Holiday Race Netbet. Sunt destul de multe, deci ai posibilitatea să găsești repede ce-ți place. Noi, echipa JocPăcănele, îți recomandăm să joci la Solar Queen și Buffalo Power Hold and Win.

Premiile cash Playson Netbet vor fi creditate în conturi destul de repede. Practic, dacă ești fericitul câștigător al unei sume aleatorii, aceasta îți va fi virată în cont în cel mult 72 ore lucrătoare, de la încheierea promoției. Pentru extra detalii, poți oricând apela la serviciul de contact Netbet!

Nu în ultimul rând, îți readucem aminte că operatorul poate schimba oricând termenii și condițiile promoțiilor sale. De aceea, citește mereu Regulamentul promoției pe care o vrei înainte de a o revendica. Și joacă responsabil!

Concluzii

Îți mulțumim că ai rămas cu noi până la final! Promoția Playson Holiday Race Netbet este una frumoasă, generoasă și destul de lungă. Deci poți participa la ea chiar dacă nu ai cont la cazino. Îți faci în câteva minte unul, iei și bonusul generos de bun venit, apoi începi să joci cu bani reali păcănelele eligibile Playson.

Poți lua premii în bani cash fantastice. Și asta cu mize de doar 1 ron! Poți câștiga de mai multe ori, deci ai șanse la sume mari. Noroc să fie! Și noi asta îți urmăm să ai din plin!