Paradisul de iarnă la Bingo Vlad Cazino

Paradisul de iarnă la Bingo Vlad Cazino

  decembrie 9, 2022

După cum bine știi, perioada festivă a anului a început, iar Crăciunul se apropie. Așa că toate cazinourile n-au stat deloc pe gânduri, iar acestea lansează oferte speciale care mai de care mai atractive. Exact ca în cazul ofertei Paradisul de iarnă la Bingo Vlad Cazino, promoțiile au rolul ori de a fideliza clienții care sunt deja prezenți acolo, ori de a atrage noi jucători, dornici de senzații tari și de câștiguri pe măsură. Suntem absolut siguri că vei intra și tu în hora promoțiilor festive și că te vei distra pe cinste.

În acest articol, îți vom prezenta Paradisul de iarnă la Bingo Vlad Cazino, una dintre cele mai atractive promoții Vlad Cazino din ultima vreme. Cu siguranță principalele atracții pentru tine sunt reprezentate de pariurile sportive, mai ales în această perioadă marcată de Cupa Mondială, dar și păcănelele. Jocul de bingo te va atrage de la prima încercare, datorită modului său de joc foarte antrenant și care te va ține mereu în priză.

După cum am menționat anterior, Vlad Cazino Bingo de Iarnă este o ofertă specială inedită, prin prisma jocului pe care îl are în prim plan. Perioada de desfășurare a campaniei este cuprinsă între 21 Noiembrie – 31 Decembrie 2022, așa că încă ai destul timp să profiți. Pentru început, trebuie să îți spunem că vei primi câte un loz în fiecare zi, atunci când te loghezi.

Paradisul de iarnă la Bingo Vlad Cazino – ce vei primi?

Vrei să știi care sunt beneficiile din Paradisul de iarnă la Bingo Vlad Cazino? În cele ce urmează, vei descoperi o ofertă specială care se desfășoară în mai multe etape, iar întreg conceptul va fi foarte interesant, dar simplu. Dacă ai unele dubii legate de cât de ofertantă este această promoție, ar trebui să dispară instant atunci când vezi că organizatorul este Vlad. Putem spune cu convingere că aceștia nu au dezamăgit niciodată!

În promoția Vlad Cazino Paradis Bingo, va fi nevoie să îndeplinești anumite misiuni care aparțin sferei Crăciunului. Uite câteva exemple de sarcini: construirea unui om de zăpadă, decorarea unui brad, aprinderea focului sau plimbarea cu sania. Finalizarea fiecărei misiuni îți va aduce numeroase recompense ce constau în rotiri gratuite la păcănele Vlad Cazino, bani cash sau lozuri la bingo.

Paradis Bingo Vlad Cazino – etapele ofertei

După cum am menționat anterior, pentru a te putea bucura de toate beneficiile pe care Paradisul de iarnă la Bingo Vlad Cazino ți le oferă, este nevoie să duci la bun sfârșit anumite sarcini. Ne-am gândit că îți va fi mai ușor dacă îți explicăm exact care sunt acestea și în ce constau.

 • Fulgul de zăpadă – poți „prinde” fulgul de zăpadă dacă te loghezi zilnic în contul tău Vlad Cazino și câștigă un loz de fiecare dată când faci acest lucru; 
 • Aprinde focul – poți aprinde focul îndeplinind misiuni zilnice, care pot fi în număr de 2 sau chiar 3. Cu cât focul va fi mai puternic, cu atât mai mare va fi și răsplata ta;
 • Fă un om de zăpadă – la Vlad Cazino Paradis Bingo este foarte simplu să construiești un om de zăpadă. Practic, va fi nevoie să joci cel puțin 80 RON la Bingo 75/90 Ball și vei obține un loz GOLD BAUBLE; 
 • Decorează bradul – poți împodobi bradul de până la 9 ori pe zi. Al 10-lea loz care poate fi obținut este lozul STAR , dacă joci 800 RON în total la Bingo 75/90 Ball într-o zi de promoție; 
 • Paradis de iarnă – fondul de premiere este de 4000 RON, iar pentru a participa ai nevoie de un tichet în valoare de 8 RON, având posibilitatea să achiziționezi maximum 10. Bingo Ball 75 se va juca la ora 22:30; 
 • Atelierul lui Moș Crăciun – Vei fi surprins cu cadouri extraordinare de către cine altul decât Moș Crăciun. Vor fi organizare premieri aleatorii în fiecare joc. Vei avea la dispoziție o cameră de Bingo Extra Zilnic cu un fond de premiere de 2000 RON și tichete în valoare de 8 RON. Jocurile din această cameră încep la orele 20, 21, 22 și 23.

Turnee în Paradisul de iarnă la Bingo Vlad Cazino

 • Plimbarea cu sania (turnee zilnice) – această etapă constă în 4 turnee, cu 400 RON fond de premiere, în fiecare zi a perioadei promoționale. Se vor desfășura în 4 intervale orare, anume 11-13, 14-16, 17-19 și 20-22. Poți opta pentru participarea la turneu din pagina de turnee bingo, unde va fi nevoie să joci numărul de runde eligibile în intervalul menționat. Jucătorii cu cel mai mare câștig egalizat în 20 de runde, vor fi câștigători. Primele 10 locuri vor primi premii în bani, după cum urmează: locul 1 – 100 RON, locul 2 – 60 RON, locurile 3-6 – 40 RON, locurile 7-10 – 20 RON; 
 • Plimbarea cu sania (turnee săptămânale) – turneele se desfășoară de vinerea, ora 00:00 până joia la ora 23:59. Modul de participare este identic cu cel de la turneele săptămânale. Jucătorii cu cel mai mare câștig egalizat în 75 de runde vor fi câștigători. Primele 20 de locuri din clasament vor primi premii în bani, după cum urmează: locul 1 – 500 RON, locul 2 – 300 RON, locul 3 – 200 RON, locurile 4-10 – 100 RON, locurile 11-20 – 20 RON.

Paradis Bingo Vlad Cazino – cum participi?

În mod cert, prezentându-ți detaliile de mai sus, este nevoie să știi și care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a putea participa la Paradisul de iarnă la Bingo Vlad Cazino. Hai să vedem care sunt aceștia!

 • Apasă pe butonul „Profită Acum”, după care vei fi redirecționat către pagina promoției.
 • Loghează-te sau deschide-ți un cont nou. Nu-ți face griji, întreg procesul durează 5 minute.
 • Îndeplinește-ți sarcinile care ți le-am prezentat mai sus și bucură-te de super premiile iernii.

Paradisul de iarnă la Bingo Vlad Cazino – ce trebuie să mai știi

Ai aproape toate detaliile relevante despre Paradis Bingo Vlad Cazino, de la recompense și până la pașii de participare, este nevoie să îți mai prezentăm și alte informații utile. Acestea te vor ajuta să înțelegi cât mai bine întreaga desfășurare a promoției, dar și ce condiții trebuie să îndeplinești.

 • Lozul SNOWFLAKE BAUBLE are 25% șanse de a câștiga un premiu;
 • Lozul BRONZE BAUBLE are 25% șanse de a câștiga un premiu;
 • Lozul SILVER BAUBLE are 60% șanse de a câștiga un premiu;
 • Lozul GOLD BAUBLE are 100% șanse de a câștiga un premiu;
 • Lozul STAR are 100% șanse de a câștiga un premiu; 
 • Misiunile și recompensele variază de la o zi la alta; 
 • Recompensele vor fi creditate automat imediat ce au fost îndeplinite cerințele misiunii;
 • Progresul incomplet al misiunii se va pierde la miezul nopții, când va începe o nouă misiune; 
 • Voucherele din Paradisul de iarnă Vlad Cazino Bingo au 4x cerință de rulaj; 
 • Aceste vouchere pot sta în așteptare pentru 30 de zile și pot fi active pentru doar 7 zile; 
 • Voucherele bingo pot fi utilizate numai pentru jocurile de bingo cu 75 și 90 de bile. Mini Jocurile și Hexa Bingo nu sunt incluse; 
 • Lozurile expiră după 72 de ore dacă nu sunt folosite; 
 • Premiile în bani cash nu au condiții de rulaj.

Concluzii

În final, tot ce îți mai putem spune este că te vei distra pe cinste cu această promoție de Iarnă Vlad Cazino și vei avea parte de o experiență extraordinară, chiar dacă nu ești familiarizat cu jocurile de bingo. Vei vedea cât este de simplu și suntem siguri că modul de desfășurare al promoției te va atrage așa că dă-i bice și pleacă în căutarea premiilor! Îți dorim mult noroc!