siberian storm pacanele online resize

Pacanele de iarnă: review Siberian Storm

21 dec. 2016

Dacă vorbim de pacanele de iarnă, nu putem să nu menționăm și Siberian Storm. Nimic nu amintește de iarnă mai mult decât Siberia! Siberian Storm este un joc de pacanele online cu grafică impresionantă și o structură interesantă de role și rânduri. Jocul este o variație între jocurile de 5 role cu 3 și 4 rânduri, aducând un aer la fel de proaspăt precum tema din care este inspirat!

Jocul are 2 simboluri pe primul rând, apoi 3 pe următorul, iar în continuare 5, din nou 3 și 2 la final. Structura aduce o interfață cu totul nouă, dar crește în același timp complexitatea. Simbolul-bonus are doar 2 locuri în care poate apărea, așa că șansa să fie prins este mult mai mică.

Simbolurile wild au rol-cheie în jocul de pacanele online

Pentru a compensa însă, simbolurile wild sunt mult mai numeroase, iar liniile de plată sunt active atât de la stânga la dreapta, cât și de la dreapta la stânga. Dacă tot am ajuns la capitolul linii de plată, trebuie să știi că acestea nu au o configurație clasică. Nu există linii standard, așa că fiecare combinație poate aduce un câștig. Există astfel 720 de șanse de câștig și posibilitatea de a prinde un câștig mare chiar și cu o monedă de 0.50. Asta e exact ceea ce așteaptă toată lumea atunci când vine vorba de pacanele online.

Lucrurile nu se opresc însă aici! Siberian Storm are și o rundă bonus! Runda aduce muzică și efecte noi, mai interactive decât erau deja. Întrucât apar mai multe simboluri wild, apar și mai multe șanse de a prinde câștigul cel mare.

Să vedem totuși care sunt rolurile pentru simboluri! Simbolul wild este reprezentat de tigrul siberian peste care găsim și notat cuvântul Wild. Tigrul wild poate înlocui orice simbol în afară de ochiul de tigru și de cele scatter. Simbolurile scatter sunt reprezentate de diamantele marcate cu “scatter”. 3 simboluri scatter vor dubla pariul, 4 îl vor crește de 10 ori, iar 5 îl vor crește de 50 de ori!

Siberian Storm este un joc cu tematică de iarnă ce nu trebuie ratat de orice iubitor de animale și al sezonului rece. Dacă, totuși, preferi păcănelele de vară, îți recomandăm să încerci Bikini Party gratis!