Joaca pacanele online Scrolls of Ra

Pacanele online: review Scrolls of Ra

12 ian. 2017

Dacă îți plac jocurile de pacanele online, atunci cu siguranță ai observant că tema Egiptului antic este foarte des întâlnită. Nici nu mai e necesar să spunem că unul dintre cel mai populare jocuri de pacanele online din toate timpurile este Book of Ra. Intefața și efectele sale pot părea însă destul de învechite, așa că pentru mulți un joc în aceeași temă, dar cu elemente mult mai interactive este o opțiune perfectă. Un joc de pacanele online exact de acest tip este Scrolls of Ra. Iată în continuare cele mai importante atuuri ale sale!

Câștigurile te așteaptă în templul lui Ra

Scrolls of Ra este un predecesor pe măsură pentru clasicul joc de pacanele online Book of Ra. Încă de la nivelul simbolurilor ne putem da seama că suntem în aceeași poveste. Diamantele, papirusul, hieroglifele și simbolurile clasice de cărți de joc, toate amintesc de Book of Ra. Diferenta este adusă de aspectul mai apropiat de 3D și de muzica și efectele mult mai interactive și mai dinamice. Cei de la iSoftbet au reușit astfel să acopere un mare gol din celălalt joc. O diferență importantă este și aceea că Scrolls of Ra are 5 role și 20 de linii de plată, spre deosebire de Book of Ra care are mai puține.

În plus,  jocul de pacanele online Scrolls of Ra aduce 4 runde bonus și o serie de câștiguri consistente, așa că este cu atât mai atractiv. De asemenea, acesta poate fi jucat și pe tabletă sau mobil, așa că este cu atât mai adaptat la cerințele jucătorilor de azi.

Scrolls of Ra: comori la tot pasul

În Scrolls of Ra poți începe să câștigi încă de la primul pas. Simbolurile de cărți de joc au valori între 25 și 750 de monede. Hieroglifele valorează între 750 și 2500 de monede, iar crucifixul egiptean are o valoare de 5000 de monede.

Partea cea mai atractivă în acest joc este reprezentată de rundele bonus. Este vorba de runde precum Ra Bonus, Scroll Bonus sau cea a Ochilor Wild Atotcunoscători. Simbolurile Ra deschid o rundă bonus în care poți să alegi 3 comori din 25 pentru un câștig instant. Apoi, simbolurile Scroll aduc până la 10000 de monede. Simbolul wild în acest joc este reprezentat de Ochiul atotcunoscător. Acesta poate înlocui orice alt simbol, iar în cazul în care apare în poziție centrală, declanșează 5 rotiri gratuite în care câștigurile sunt mult mai consistente.

Dacă ne luăm după legendă, nu prea ne-am dori să îl trezim pe Ra și să îi deranjăm somnul. Jocul ne arată însă că putem avea norocul de a lua premiile fără a-l supăra. Întregul scop al jocului este până la urmă să ieșim din templul lui Ra cu cât mai multe câștiguri.

Concluzii

Așadar, Scrolls of Ra este un joc de pacanele online care poate aduce câștiguri frumușele. Atuul său principal este reprezentat de rundele bonus. Dacă îți plac jocurile de pacanele online cu teme egiptene, dar Book of Ra ți se pare depășit, Scrolls of Ra este o variantă actualizată care merită cel puțin o șansă din partea ta. Din fericire, la pacanele online există atât de multe opțiuni încât fiecare își poate găsi un joc preferat.