păcănele jack și vrejul de fasole

Pacanele online: Jack și vrejul de fasole

2 ian. 2017

Jocurile de pacanele online preiau adesea povești populare, iar Jack și vrejul de fasole este un exemplu perfect în acest sens. Jack and the Beanstalk pe numele lui oficial este un joc de pacanele online care te invită să ajungi în vârful vrejului și să iei de acolo toate câștigurile!

Joc de pacanele online NetEnt

Faptul că Jack and the Beanstalk este un joc de pacanele online NetEnt spune totul. Lansat de câțiva ani pe piață, acesta încă se numără printre favoritele jucătorilor datorită graficii foarte plăcute, poveștii și diversității de elemente speciale.

Simboluri wild, free spins și multiplicatori

Jack și vrejul de fasole face parte din categoria de jocuri pacanele online pe 5 role și 20 de linii de plată. Cei de la NetEnt nu au făcut rabat de la nicio investiție și au lansat o grafică de excepție, cu efecte 3D și personaje foarte realiste. În plus, efectele sonore sunt pline de viață și fac jocul cu atât mai animat, completând optim momentele de intensitate din joc.

Simbolul cel mai valoros este reprezentat de figura lui Jack, în timp ce pe locul 2 se află uriașul cu două capete care păzește comoara, pe locul 3 o capră, pe jocul 4 un topor, iar pe locul 5 o stropitoare. Simbolurile cu valoare mai mică sunt 10, J, Q, K și asul. Simbolul wild este reprezentat de logo-ul jocului, iar simbolul scatter este cutia cu boabe magice de fasole.

Jocul de pacanele online este unul cu totul special. Un exemplu foarte simplu este adus de faptul că de fiecare dată când un simbol wild apare pe role și se mută spre stânga, primești o rotire gratuită. Această funcție face jocul foarte atractiv pentru începători, oferindu-le posibilitatea să își mențină bugetul pentru mai multe runde. În plus, simbolurile wild sunt și multiplicatori.

Simbolurile scatter sunt reprezentate după cum spuneam de cutiile cu fasole magică. Trei astfel de simboluri aliniate îți aduc de fiecare dată 10 rotiri gratuite. Jack and the Beanstalk este un joc de pacanele online în care poți primi rotiri gratuite la pasul pasul. În timpul rotirilor gatuite poți ajunge să îți crești câștigul de până la 50 de ori.
Rotirile gratuite sunt prevăzute cu simboluri wild și extra rotiri gratuite, așa că poți ajunge să îți multiplici pariurile chiar și mai mult de 300 de ori.

Poți întâlni chiar simboluri wild cu valoare mult mai mare, iar simbolul special de cheie îți aduce câștiguri suplimentare.

Este cu adevărat distractiv și plin de suspans să vezi cum se adună simbolurile wild și cum îți multiplică premiile.

Un joc de pacanele online savuros

Jack și vrejul de fasole este un joc de pacanele online cu adevărat distractiv și plin de posibilități de câștig. Este o adevărată plăcere să vezi ce surprize îți aduce fiecare rotire. Jocul poate fi încercat gratis la noi pe site, în secțiunea Joacă. Pe noi ne-a cucerit complet! Găsești în pagina Joacă sute de pacanele online gratis, dar și alte jocuri, precum Blackjack NetEnt!

Dacă vrei să îl joci pe bune, cu bani reali, intră în pagina de Bonus și vezi care e mai atractiv pentru tine. Cu un bonus vei putea să joci mai mult punând mai puțini bani de la tine.