pacanele online

Totul despre Book of Ra Deluxe

14 iul. 2017

Aproape că nu există jucător la casino care să nu fi încercat jocul de păcănele Book of Ra Deluxe măcar o dată. Jocul care ne invită să prindem câștiguri de top printre piramide și simboluri egiptene se află în topul preferințelor jucătorilor de pretutindeni și este disponibil acum și în varianta online.

După succesul uriaș al clasicului Book of Ra, varianta îmbunătățită nu putea fi decât cu atât mai atractivă. Ceea ce s-a și întâmplat. Ce aduce nou varianta Deluxe? Citește mai departe și află totul despre aceasta! Pe Joc Pacanele găsești cele mai utile informații despre păcănele online!

Book of Ra Deluxe, o poveste plină de acțiune

Jocul de pacanele online Book of Ra Deluxe este cu totul despre Egiptul antic. Scopul jocului este să căutăm printre piramide și temple pentru a găsi comorile ascunse de faraoni. Bogățiile sunt ascunse foarte bine de mii de ani, iar singurul Grafica și sunetul creează o poveste foarte captivantă, iar câștigurile ne fac să sărim de bucurie. Pregătește-te să urmărești cu sufletul la gură cum apar pe role exploratorul, cartea lui Ra, scarabeii și sarcofagele!

După varianta Book of Ra Deluxe au apărut și o serie de actualizări. Book of Ra Deluxe 2, Book of Ra Deluxe 4 sau Book of Ra Deluxe 6 sunt toate jocuri de pacanele online care aduc îmbunătățiri. Variante deluxe întâlnim și la jocuri cu fructe, precum Sizzling Hot Deluxe.

Câștiguri de top recente

Unul dintre cele mai recente câștiguri la Book of Ra Deluxe Online este de 40000 de euro! Câștigul a fost înregistrat pe o miză de 8 euro, așa că norocosul a scos un profit imens. Jucătorul a surprins sesiunea de joc într-un videoclip, ceea ce este foarte util pentru noi, întrucât putem vedea pas cu pas cum s-a ajuns la premiul foarte generos.

Mai întâi, jucătorul a prins 3 simboluri de carte Book of Ra care au adus runda bonus cu rotiri gratuite. Vom descrie mai jos pe larg cum funcționează aceasta. În cazul câștigului de față, în cadrul rundei bonus ecranul s-a umplut cu simbolul exploratorului, cel mai valoros din joc. Acest lucru a făcut ca premiul să atingă un nivel colosal. Ne putem doar imagina cât de bucuros a fost jucătorul atunci când a văzut rezultatul rundei bonus.

Următorul norocos poți fi chiar tu!

book of ra deluxe

Structură și reguli simpleLinii de plată ajustabileRată mare de profit pentru jucătorSimboluri specialeRunda bonus cu rotiri gratuite
Un atu foarte important al jocului Book of Ra Deluxe Slot este că are reguli foarte simple și o interfață intuitivă, ușor de înțeles. Jocul de pacanele online are o structură clasică de 5 role și 3 rânduri. Partea interesantă este că, deși avem de-a face cu un jos destul de vechi, lansat în urmă cu mai bine de 10 ani, acesta are un nivel ridicat de interactivitate. Atunci când înregistrăm un câștig, acesta este marcat printr-o animație și efecte sonore atractive. Book of Ra Deluxe online este un joc atât profitabil, cât și distractiv.
Book of Ra Deluxe este un joc de pacanele online clasic și are un număr mai mic de linii de plată. Diferența principală dintre Book of Ra și Book of Ra Deluxe constă chiar în numărul de linii de plată. Spre deosebire de jocul inițial care avea 9 linii de plată, varianta deluxe are 10. Cele 10 linii de plată disponibile sunt ajustabile, așa că pentru fiecare rotire putem alege pe câte dintre ele vrem să pariem. Acest lucru oferă un control foarte mare asupra mizelor. Dacă am ajuns la mize, trebuie să știi că poți plasa mize între 1 și 1000 de monede. Diferențele dintre jocurile Book of Ra 2 Deluxe, Book of Ra 6 Deluxe etc și varianta inițială stau de multe ori la nivelul liniilor de plată. Testează cum funcționează liniile de plată într-un joc Book of Ra Deluxe online gratis!

Book of Ra Deluxe are o rată medie de profit pentru jucător de 95.5%, ceea ce nu e deloc rău. Jocul poate genera câștiguri foarte bune, dar trebuie să știi că acestea nu apar chiar la tot pasul. E posibil să prinzi și perioade fără câștiguri. Cheia jocului de pacanele online este să îți distribui bugetul eficient, astfel încât să poți trece peste aceste perioade.

Jocul are și o funcție gamble care permite dublarea oricărui câștig. Alege însă cu grijă această funcție, întrucât riscul e mare. Funcția e cam așa: trebuie sa ghicești culoarea unei cărți de joc. Dacă reușești, câștigul tău se dublează. Dacă nu, îl pierzi. Funcția se poate dovedi a fi utilă pentru cei care vor să își încerce norocul la dublarea câștigurilor mici.

Book of Ra Deluxe are ambele tipuri de simboluri speciale (wild și scatter), dar acestea sunt integrate într-unul singur. Cartea Book of Ra este pe de-o parte simbol wild și le poate înlocui pe toate celelalte. Pe de altă parte, cartea poate activa și runda bonus atunci când apare de cel puțin 3 ori. Simbolul este astfel unul dintre cele mai importante din joc. Cartea lui Ra este și unul din cele mai valoroase, putând aduce de 500 de ori valoarea pariului. Poți vedea valoarea fiecărui simbol în parte în tabela de plată.

După cum spuneam și mai sus, runda bonus din Book of Ra Deluxe se activează atunci când prindem cel puțin 3 simboluri cartea lui Ra. Runda aduce 10 rotiri gratuite devenite faimoase pentru câștigurile pe care le generează.

Înainte de începutul rundelor este ales în mod aleatoriu un simbol scatter suplimentar, care crește câștigurile cu atât mai mult. Simbolul se extinde și acoperă role întregi, putând ajunge să umple chiar tot ecranul!

Book of Ra Deluxe: trucuri și sfaturi pentru câștig

Indiferent ce pretind unele site-uri care îți promit trucuri secrete și 100% sigure la pacanele online, trebuie să știi că nu există niciun mod în care să aranjezi aparatele. Te poți asigura totuși că joci cu toate șansele. Iată câteva aspecte pe care le poți verifica ori de câte ori joci Book of Ra Deluxe Slot:

Asigură-te că știi foarte bine regulile și ce face fiecare buton al joculuiExersează înainte de jocul pe bani reali cu Book of Ra Deluxe online gratisStabilește-ți un buget de joc pe care să îl respecți și pe care să îl împarți eficient pe fiecare rotireNu risca prea mult cu funcția gamble
Nimic nu e mai mult în dezavantajul tău decât să joci la nimereală, fără să îți planifici mișcările. Jocul are o serie de elemente simple pe care ar trebui să le cunoști foarte bine (ex.cum folosești liniile de plată, ce valori au pariurile pe fiecare rotire etc.) Acordă puțin timp pentru a înțelege perfect ce ai de făcut.
Odată ce cunoști regulile, e mereu bine să exersezi înainte pe un joc gratis. Chiar și dacă ai mai jucat înainte, e bine să dai câteva rotiri într-un joc demo pentru a te reobișnui cu interfața.
Întrucât Book of Ra Deluxe nu este un joc care să scoată bani tocmai frecvent, e util să pornești la joc cu un buget care să îți permită să joci pentru mai multe runde și să treci peste eventualele perioade fără câștiguri. Atracția principală a jocului și sursa importantă de câștiguri este runda bonus, așa că e util să ai un buget care să îți ofere timp suficient pentru a avea șanse să o prinzi. Mulți jucători spun ca o serie optimă este de cel puțin 30 de rotiri. Cum miza pe fiecare este destul de mică, au șanse jucători cu orice buget.

Alternative

Tema Egiptului antic a fost mereu captivantă și a atras o întreagă industrie în jurul său. Există astfel zeci de filme, seriale și jocuri inspirate de lumea egipteană. Ai la dispoziție mai multe opțiuni, pe lângă seria cu Book of Ra Deluxe 2, Book of Ra Deluxe 4 sau Book of Ra Deluxe 6. Citește aici mai multe despre Book of Ra Clasic!

Dacă vrei să încerci și alte jocuri de pacanele online cu această temă, în afară de seria Book of Ra, mai poți încerca și Pharaoh’s Tomb, Book of Maya, Age of Pharaohs, Cleopatra, Scrolls of Ra sau Pharaoh’s Ring.

Cu bune și cu rele, cert este că Book of Ra Deluxe rămâne unul din cele mai atractive și mai populare jocuri de pacanele din toate timpurile. E mereu distractiv să intrăm în pielea exploratorului în povestea cu faraoni și piramide, iar jocul reprezintă cu siguranță o opțiune demnă de încercat măcar o dată și de către începători.