Jocuri de noroc pacanele online

Jocuri de noroc pacanele online NetEnt

Dacă ești fan al jocurilor de pacanele și îți plac jocurile cu povești și efecte complexe, atunci jocurile NetEnt sunt pentru tine! Cei de la NetEnt s-au remarcat în ultimii ani prin calitatea superioară a interfețelor de joc și interactivitatea care se apropie de cea a jocurilor pentru calculator. Urmărește NetEnt atunci când vrei să joci pacanele cu grafică foarte avansată și pui preț pe divertisment, nu doar pe câștig.

Avantajele la jocuri de noroc pacanele online NetEnt

Jocurile NetEnt au teme originale și caracteristici speciale foarte interesante. Jucătorii pot găsi simboluri Scatter și Wild care determină runde bonus, rotiri gratuite sau multiplicarea câștigurilor.

NetEnt îmbină de fiecare dată grafica foarte avansată cu o poveste captivantă și posibilități atractive de câștig. În plus, rata de plată pentru pacanele pornește de la 94%.

NetEnt are o gamă foarte mare de jocuri de noroc pacanele online, iar faptul că sunt experți în grafică și design nu face decât să adauge puncte de atractivitate. Mai mult decât la alți producători, poate deveni destul de greu să te hotărăști asupra unui joc.  Încearcă și tu câteva jocuri din pagina Joacă și o să te convingi! Preferatul nostru acum este Elements.

Jocuri NetEnt cu câștiguri de record

De-a lungul timpului, mai multe jocuri NetEnt au adus câștiguri de milioane jucătorilor și le-au schimbat viețile.

Arabian Nights este unul dintre jocurile cele mai populare ale dezvoltatorului. Acesta aduce norocoșilor câștiguri de peste 5 milioane de euro anual. Jocul are o temă orientală și o poveste dezvoltată  în jurul culturii și tradițiilor din țările din Orientul Mijlociu. Jocul are jackpoturi consistente și o rată mare de profit pentru jucători. La nivel mondial se câștigă un jackpot o dată la două săptămâni.

Hall of Gods este un exemplu excelent pentru măiestria celor de la NetEnt. Jocul pe 5 role și cu 20 de linii de plată aduce și un jackpot progresiv, așa că adrenalina este constantă. Jackpotul este de fiecare dată unul dintre cele mai mari și este câștigat la intervale de timp destul de mici. Jocul este prin urmare ideal pentru cei care vor să prindă un premiu mare în timp ce se distrează într-un joc cu temă mitologică. Chiar în ultimul an, Hall of Gods a generat câștiguri de nu mai puțin de 15 milioane de euro la jackpoturi. Sună foarte bine, nu? Atât Hall of Gods, cât și Arabian Nights  pot fi jucate și în cazinourile noastre partenere.

Ce mai aștepți? Intră pe pagina Joacă și descoperă jocuri de noroc pacanele online NetEnt gratis, ori pe pagina Top Casino și vezi unde poți să le joci pe bani!