Jocuri Pacanele gratis Microgaming

Pacanele gratis Microgaming pe care trebuie să le încerci

Jocurile ca la pacanele online te întâmpină aproape la tot pasul. Dacă eşti amator de pariuri online, cu siguranţă că pe pagina principală vei găsi şi o reclamă la un bonus sau la un jackpot la jocurile de tip sloturi. În fond, asocierea este oarecum normală, câtă vreme site-urile online au devenit interfaţa electronică a sălilor clasice de jocuri, unde, între două pariuri sportive, unii jucători se relaxează şi la pacanele. Diferenţa faţă de sălile de joc este că online ai şansa să joci pacanele gratis.

Top păcănele gratis Microgaming

Exact cum ai auzit! Fără nciun ban, poţi juca pacanele gratis cât vrei, fie pe site-urile unde, teoretic, trebuie să te înregistrezi, fie pe cele special destinate. Astfel, poţi juca pacanele în variantele demonstrative, unde îţi poţi testa abilităţile de jucător, intuiţia şi norocul, fie poţi alege să te autentifici pe site, iar în cazul acesta poţi beneficia de runde gratuite de joc, fie chiar de bani în contul tău de jucător, pe care îi poţi cheltui la pacanele gratis.

În continuare, vă vom prezenta câteva dintre cele mai populare pacanele gratis, produse de Microgaming, care, cu siguranţă, vă vor schimba total viziunea faţă de acest tip de joc.

Immortal Romance

Este unul dintre cele mai întâlnite jocuri, pe care îl puteţi vedea pe aproape orice pagină de pacanele gratis. Pe măsură ce procedaţi la rundele gratuite, veţi învăţa mai multe despre simbolurile şi caracterele de pe ecran şi, mai mult decât atât, veţi descoperi abilităţile caracteristice ale fiecăruia.

Puteţi juca Immortal Romance atât pe paginile de pacanele gratis, cât şi pe bani reali, dacă alegeţi să vă înregistraţi pe site-urile de profil. Pentru început, ca la fiecare joc de pacanele, vă alegeţi o miză, folosind butonul de „plus” şi „minus” pentru a mări sau micşora suma pe care doriţi să o pariaţi. După ce aţi apăsat butonul „coins”, pentru a selecta numărul de monede virtuale pariate, maximum 300, apăsaţi butonul „spin” pentru a învârti rolele. Pe măsură ce învârtiţi rolele cu tambur, veţi vedea afişate simbolurile de la stânga la dreapta, acestea indicând liniile câştigătoare. Sumele de plată le veţi întâlni afişate pe un tabel, ca la orice joc de pacanele gratis.

Cât priveşte simbolul Immortal Romance, acesta va acţiona ca un multiplicator, care vă poate dubla suma câştigată. De asemenea, puteţi obţine ca bonus trei runde gratis atunci când obţineţi trei simboluri Golden Lion în linie.

Thunderstruck 2

Thundersruck 2 este un alt joc de la Microgaming pe care îl puteţi accesa fie ca pacanele gratis, fie cu plată. Jocul dispune de un multiplicator, care este chiar logo-ul cu numele jocului şi care vă poate aduce un bonus de fiecare dată când obţineţi câte doi în aceeaşi linie de plată. Trei sau mai multe simboluri de Bonus Hammer vă pot aduce runde gratuite.

Bonusurile vă pot fi oferite de simboluri precum Valkyrie, Loki, Odin sau Thor, după numele zeităţilor din mitologia scandinavă. Spre exemplu, bonusul Odin, obţinut de zece ori consecutiv, vă poate aduce între 10 şi 20 de runde gratuite.

Break Away

În fine, Break Away este un joc de pacanele gratis inspirat din filmele de acţiune, care abundă de simboluri bonus. Peste 40 de astfel de simboluri veţi găsi aici, unele dintre ele putând acţiona ca multiplicatori ce vă pot înzeci suma câştigată.