Jocuri de pacanele cu fructe

Jocuri populare de pacanele cu fructe

Printre cele mai populare jocuri slot pe care le găsim atât online, cât şi la sălile clasice, se numără cele de tip pacanele cu fructe. Indiferent că sunt clasice sau moderne, acestea atrag ca un magnet jucătorii, prin mulţimea de combinaţii şi lini de plată, mai generoase decât aproape orice tip de pacanele.

3 păcănele cu fructe pe care trebuie să le joci

1. Sizzling Hot

Unul dintre cele mai renumite pacanele cu fructe este Sizzling Hot. Acesta este un joc scos de cunoscutul brand Novomatic şi se înfăţişează în faţa jucătorilor cu cinci tamburi şi cinci linii de plată. Este un joc clasic, care vă transportă înapoi în timp, în perioada jocurilor la aparatele clasice, care, spre deosebire de actualele pacanele cu fructe, aveau doar trei tamburi, însă cu aproximativ aceleaşi simboluri, pe care le regăsim şi astăzi: fructe, şeptari, clopoţei şi căsuţa de BAR.

Varianta nouă a celor de la Novomatic vine însă cu cinci role, care păstrează formatul original al simbolurilor, însă cu o grafică mai dinamică, adaptată zilelor noastre. Nu avem simboluri de tip Wild, nici runde gratuite, fiind însă un joc de pacanele cu fructe cât se poate de relaxant.

2. Fruit Cocktail

Fruit Cocktail este un alt joc de pacanele cu fructe de tip clasic. Numele acestuia te duce cu gândul la distracţie şi chiar aşa este, întrucât o petrecere  reuşită este caracterizată de un cocktail bun de fructe. Prin urmare, acest joc de pacanele cu fructe ne promite încă de la început o abordare de tip clasică a distracţiei, care poate fi îmbrăţişată însă atât de nostalgici, cât şi de persoanele mai tinere. Acesta are un aspect retro, reuşind să impresioneze din prima. Simbolurile pe carele vom întâlni pe tamburii rotitori sunt strugurii, merele, lămâile, pepenii roşi secţionaţi în jumătate şi delicioasele căpşuni.

Prin urmare, coktailul este ca şi pregătit. Unii s-ar putea să zâmbească la vederea acestui joc foarte simplu, însă a existat o perioadă în care nu exista sală de pacanele cu fructe din care Fruit Cocktail să lipsească. Fruit Cocktail e un joc cu 77777 ca la aparate fără vârstă.

Trecând la generaţia mai nouă, Dice and Roll este un joc de pacanele cu fructe conceput cu cinci tamburi, ce poate fi jucat atât pe calculator, cât şi pe smartphone sau tabletă. Regulile la acest joc de pacanele cu fructe sunt relativ simple, întrucât nu beneficiază de simboluri speciale precum wild sau scatter. În schimb, îţi dă posibilitatea unui joc la „dublu sau nimic”,unde îţi poţi maximiza câştigurile. În plus, jocul vine cu un Jackpot Card, care îţi poate pune la dispoziţie un jackpot surpriză.

3. Fuit Shop

Ultimul joc cu pacanele ales de noi este Fruit Shop, un video slot din generaţia nouă, care se prezintă cu 5 tamburi şi 15 linii de plată. Acesta vine cu trei categorii de simboluri distincte. Beneficiind de multe linii de plată, cu o singură miză, poţi obţine o multiplicare a acesteia de 15 ori. De asemenea, jocul beneficiază de un multiplicator surpriză, care îţi poate dubla sau tripla suma dată de linia de plată. Simbolul Wild este reprezentat de numele jocului, acesta putând dubla suma de pe linia de plată. În schimb,

Fruit Shop este un joc pacanele cu fructe fără simbolul Scatter, astfel încât nu veţi putea beneficia de runde gratuite.