incearca noile pacanele cu 77777

Încearcă senzaţiile autentice ale noilor pacanele cu 77777

Multitudinea de jocuri cu pacanele online te pune uneori în imposibilitatea de a alege un sistem care să ţi se potrivească. Astfel, nu de puţine ori se întâmplă ca jucătorii novice în sisteme de tip sloturi să navigheze fără succes pe site-uri, în încercarea de a găsi un joc care într-adevăr să le ofere satisfacţii. Din acest motiv, cei mai mulţi se îndreaptă spre variantele clasice de sloturi, de tip 777 sau, mai nou, 77777.

Păcănele de tip 777 sau 77777?

Diferenţa dintre cele două ţine, după cum probabil v-aţi dat seama, de numărul de role sau tamburi rotitori, în funcţie de care apar şi simbolurile pe ecran. Astfel, dacă la jocurile cu 777 avem doar trei tamburi/role, la pacanele cu 77777 avem cinci, care ne dau, implicit, şi o mulţime de noi combinaţii şi posibilităţi de câştig: pe linii, pe diagonală, cu nelipsitele bonusuri şi jackpoturi pe care cazinourile online le pun la dispoziţie cu dărnicie.

Cât priveşte simbolurile, la pacanele cu 77777 avem de-a face nu doar cu cifra magică, pe care ar fi indicat să o vânăm în cât mai multe combinaţii posibile, ci şi fructe exotice, clopoţei sau coroane regale. De asemenea, printre cele mai populare pacanele cu 77777 avem deja celebrele Book of Ra sau Sizzling Hot, la care se adaugă însă versiuni dintre cele mai atrăgătoare ale unor jocuri precum Super Reels sau Arcader.

Pacanele cu 77777 Absolute Super Reels

Unul dintre cele mai populare sloturi, indiferent că vorbim de pacanele cu 77777 sau de altă natură, este Absolute Super Reels. Acesta are o interfaţă inspirată din jocurile clasice de pacanele pe care le întâlnim la sălile de jocuri reale, îmbunătăţit însă cu simboluri grafice şi o coloană sonoră din timpurile noastre, cu efecte care redau realist atmosfera cazinourilor. Jocul îţi oferă o sumedenie de posibilităţi de distracţie şi de câştig, dispunând de cinci tamburi şi tot atâtea linii de plată.

Printre simbolurile pe care trebuie să le vânezi se numără cifra 7, bineînţeles, dar şi lingourile de aur. Cel mai valoros simbol nu este însă magicul 7, ci acela marcat cu logo-ul jocului şi cu ajutorul căruia poţi câştiga mii de puncte exprimate în monede aurii. Jocul beneficiază de multiplicatori, care îţi pot dubla sau chiar tripla suma, iar printre bonusurile oferite de pacanele cu 77777 de acest tip se mai numără rundele gratuite repetate, pe care le poţi avea suplimentar faţă de combinaţia deja câştigătoare.

Ten or Twenty

În cazul în care doreşti să intri în atmosfera încinsă a Mexicului, nu ai decât să încerci jocul Ten or Twenty. Acesta se remarcă nu doar prin grafica tridimensională şi premiile consistente, ci şi prin coloana sonoră marcată de acordurile celebrilor trubaduri mexicani, mariachi. Astfel, dacă filmele cu Banderas nu te-au emoţionat destul, ai posibilitatea să te distrezi la pacanele cu 77777 vânând ardeiul iute (wild) sau şeptarii acoperiţi cu celebra pălărie mexicană – sombrero.

Concluzii

În fine, din multitudinea de pacanele cu 77777 se mai distinge Arcader, conceput pe 5 tamburi şi de trei ori mai multe linii de câştig, care te teleportează în spaţiul extraterestru. Aici vei avea parte de un fundal întunecat, cu meteoriţi şi stele căzătoare, dar şi simboluri câştigătoare clasice, precum cireşele, şeptarii sau lingourile din aur.

Prin urmare, dacă erai nehotărât ce pacanele cu 77777 să alegi, ai acum ocazia să experimentezi din plin, cu multă distracţie şi posibilităţi nelimitate de câştig.

Vezi oferte speciale casino la pacanele!