Păcanele cu 77777 clasice

Păcanele cu 77777 clasice

Printre cele mai populare jocuri de tip slot din toate timpurile se numără şi celebrele pacanele cu 77777. Acestea îşi au originea în cele mai vechi timpuri, pe când legea la sălile de jocuri o făceau celebrele jocuri cu 777, în trei tamburi şi 9 linii de plată. Astăzi însă, avem la dispoziţie o gamă variată de pacanele cu 77777, cu teme dintre cele mai variate. Acestea sunt disponibile pe majoritatea site-urilor de profil, inclusiv pe cele mai populare, precum NetBet, Unibet sau Winmasters. În ciuda evoluţiei tehnologice şi a temelor variate pe care le întâlnim cu simboluri din filmele de acţiune ori cu zeităţi antice, cele mai iubite rămân tot clasicele pacanele cu 77777. Practic, totul se învârte în jurul cifrei magice 7, aducătoare de noroc, şi pe care trebuie să o vânăm pe parcursul jocului.

Super Hot, super clasic

Unul dintre cele mai populare jocuri de pacanele cu 77777 pe NetBet este  40 Super Hot. Acesta este urmarea lui 20 Super Hot şi a altor jocuri de modă veche, versiunea de faţă fiind una îmbunătăţită faţă de varianta originală. Pe acesta avem o mulţime de premii suculente, dacă ne gândim doar la simbolurile clasice cu fructe, unde vom regăsi cireşe, lămâi, prune, pepeni şi struguri. Ca de obicei, norocosul 7 de culoare roşie are rol de simbol wild, aducător de bonusuri, în vreme ce scatter-ul sub formă de stea aurie va străluci asupra voastră atunci când vă va da nişte runde gratuite.

Jocul de pacanele cu 77777 oferă posibilitatea de dublare a sumei câştigate pe liniile de plată, printr-un joc clasic în care trebuie să intuieşti o carte mică sau mare din pachetul de cărţi care se amestecă la viteze imperceptibile pentru ochiul uman. De asemenea, 40 Super Hot oferă jucătorilor la pacanele cu 77777 posibilitatea selectării valorii Bet-lui pentru crearea de combinaţii câştigătoare, astfel încât aceasta să se încadreze în bugetul personal şi să vă aducă şi nivelul de satisfacţie dorit. Atunci când vedeţi fructe cuprinse de flăcări, înseamnă că aveţi 4 sau cinci simboluri de acelaşi gen pe ecran, ceea ce vă poate multiplica liniile de plată.

Acest joc de pacanele cu 77777 vă poate aduce o mulţime de premii, prin cele 40 de linii de plată, după care s-a dat şi numele jocului. Premiile în bani încep de la cireşe, lămâi sau portocale, iar acestea vor fi duble în cazul în care prunelor sau pepenilor. În fine strugurii vă pot aduce premii de patru ori mai mari decât primele simboluri. Cât priveşte magicul 7, acesta are dublu rol la pacanele cu 77777. În primul rând, acesta poate înlocui orice carte de pe ecran dând naştere la multiple combinaţii, după care poate fi el însuşi câştigător. Acesta poate multiplica de până la 7 ori suma de pe linia de plată, iar dacă este prezent în formaţii mai mari de trei exemplare pe ecran poate aduce premii substanţiale, de zeci de mii de puncte.

Mai trebuie menţionat că acest joc de pacanele cu 77777 poate fi accesat de pe orice telefon sau tabletă, astfel încât să aveţi acces la el oriunde. Nu e de mirare că jocurile de acest tip sunt atât de populare!