păcănele cu 77777

Jocuri de păcănele cu 77777: Batman și Superman

Îți plac jocurile de păcănele cu 77777 și cu super eroi? Te poți juca online cele mai noi jocuri de păcănele: Batman și Superman. Anul trecut a apărut pe marile ecrane filmul Batman vs Superman: Zorii dreptății, fiind unul dintre cele mai așteptate filme ale anului 2016. Dar nici 2017 nu este mai prejos. Ne-am mutat din sala de cinematografe în casinourile online, unde te poți juca păcănelele cu 77777 oricât de mult dorești. Dacă te atrag jocurile online cu super eroi și câștiguri mari, atunci următoarele păcănele online îți vor plăcea la nebunie. În plus, ai și ocazia să îți ajuți super eroul preferat să își proteje orașul, în timp ce faci o groază de bani. Citește mai departe despre jocurile de păcănele cu Batman și Superman, iar apoi alătură-te acțiunii.

Batman îți aduce o groază de câștiguri la păcănele

Să începem cu Batman, un joc de păcănele cu 77777 care se numără printre preferatul multor jucători. Batman este un joc online format din 5 role, 4 rânduri și 50 de linii de plată. Când vine vorba de simboluri cu speciale, o să descoperi pe role pe faimosul Joker, inspectorul Gordon, Batmobile, Batcycle, Batsignal, Bang Flag, Acid Flower, Batwing, Harpoon Gun și cartea de joc cu Jokerul. Simbolul Wild din jocul cu păcănele online Batman este însuși super eroul, care poate apărea pe toate rolele. Simbolul Scatter, în schimb, este logoul Batman. Acel liliac uriaș, pe care îl poți recunoaște oriunde. Cum declanșezi runda bonus de rotiri gratuite? Atunci când simbolurile cu inspectorul Gordon și Batsignal îți apar pe prima și a cincea rolă din jocul de păcănele o să declanșezi funcția bonus de Re-spins. După ce câștigurile existente vor fi plătite, una dintre rolele din mijloc se vor transforma în Expanding Wild, în timp ce restul rolelor vor continua să se învârtă de trei ori. Toate câștigurile din timpul rundei de rotiri gratis vor fi dublate. Totuși, funcțiile bonus nu se opresc aici. Mai avem funcția Bonus Bet, în care, pentru încă 10 fise și cu toate liniile de plată activate, o să ai șansa să te joci jocul bonus Descent into Madness. Pentru aceasta este nevoie să formezi combinații din simboluri Scatter – adică logoul Batman. În jocul Descent into Madness are loc o super bătălie între Batman și Joker, iar tu ai șansa să îți multiplici de 100 de ori câștigurile dacă ieși învingător.

Salvează pământul în jocul cu păcănele Superman

Al doilea joc cu pacanele cu 77777 este Superman. Simbolul cu eroul Superman este un simbol Wild, care, pe lângă faptul că îți dublează câștigurile, formează și cele mai avantajoase combinații câștigătoare din jocul online. Ca și în jocul de păcănele Batman, logoul Superman este un simbol Scatter. Alte simboluri familiare sunt Lex Luthor, Doomsday și Lois Lane, iubita lui Superman. Printre alte simboluri cu speciale se numără ziarul The Daily Planet, criptonita și ochelarii purtați de Superman când joacă rolul lui Clark Kent. Atunci când simbolul Wild cu Superman îți apare pe rolele 2, 3 și 4, o să primește 10 rotiri gratuite. În timpul funcției bonus, Superman o să devină simbol Expanding Wild și o să îți multiplice de până la 5 ori câștigurile. Ca și în cazul jocului cu păcănele Batman, ai o funcție Bonus Bet. Acolo te poți juca o rundă bonus numită Save the World, în care Superman se luptă cu Lex Luthor; Luthor încearcă să distrugă pământul. Dacă alegi corect, atunci Superman câștigă, iar tu vei primi bonusuri adiționale. Descoperă mai multe jocuri online cu super eroi pe Joc Păcănele!