Pacanele clasice - cele mai atractive jocuri

Pacanele clasice – cele mai atractive jocuri

19 aug. 2017

Jocurile de pacanele clasice sunt printre cele mai îndrăgite și își păstrează un farmec aparte. Pe Joc Pacanele acordăm o atenție deosebită acestei categorii de jocuri, pentru că știm cât de importante sunt pentru jucătorii noștri. Avem o gamă largă de jocuri online pacanele cu fructe și șeptari și încercăm să aducem pe site cât mai multe din cele clasice. Poți fi sigur că la noi găsești cea mai atractivă selecție de jocuri online pacanele!

Cele mai frumoase jocuri de păcănele clasice

În articolele anterioare ai putut afla totul despre pacanelele clasice de top. Să recapitulăm cele mai importante informații despre ele!

Book of Ra și runda bonus de istorie

Book of Ra este unul din cele mai populare jocuri de pacanele din toate timpurile. An de an se înregistrează milioane de runde la Book of Ra, iar câștigurile sunt de record. Book of Ra este un joc de pacanele clasice în care suntem invitați să descoperim bogățiile ascunse în deșertul egiptean. Intrăm așadar printre piramide și temple și trebuie să descifrăm secretele cărții lui Ra.

Runda bonus din Book of Ra este cea care face lucrurile mai palpitante și cea care aduce câștigurile foarte generoase. Atracția principală a rundei bonus constă în faptul că în timpul ei beneficiezi de un simbol scatter extensibil, care poate acoperi mai multe role. Se întâmplă des ca ecranul să fie acoperit complet cu un simbol. Dacă prinzi un ecran plin de chipul exploratorului Book of Ra, te-ai scos! Exploratorul este simbolul cel mai valoros și plătește cel mai bine.

Pe Joc Pacanele poți juca Book of Ra și multe alte pacanele cazino noi!

Book of Ra Deluxe – varianta îmbunătățită a originalului

În caz că nu era de ajuns de popular, Book of Ra a fost îmbunătățit în varianta Deluxe. Jocul nou are 10 linii de plată în loc de 9 și o grafică mai detaliată. Jocul Book of Ra Deluxe are de asemenea o rundă bonus foarte profitabilă. Jocul este adesea întâlnit și sub numele de Book of Ra 2. Indiferent de numele folosit, cert este că jocul rămâne unul din cele mai de succes.

Sizzling Hot – pacanele cu fructe la origine

Sizzling Hot este un joc de pacanele cu fructe pe care îl știi cu siguranță din cazinourile fizice. Jocul este unul din cele mai îndrăgite din categoria celor cu fructe și a rămas în topul preferințelor celor pasionați de păcănele.

Sizzling Hot are o structură foarte simplă și simboluri atractive cu fructe, fiind astfel pe placul celor care vor să joace un joc de noroc pur. În Sizzling Hot nu găsești elemente speciale sau briz-brizuri care îți iau ochii. Jocul se desfășoară simplu și rapid și aduce câștiguri frumușele.

Sizzling Hot Deluxe – varianta 2.0

La fel ca în cazul jocului Book of Ra, și la Sizzling Hot găsim o variantă îmbunătățită. În acest caz, diferențele sunt mai mult la nivel grafic. Jocul Sizzling Hot Deluxe nu aduce astfel o rundă bonus sau elemente speciale. Lucrurile sunt la fel de simple. Fructele se rotesc și aflăm rapid dacă am câștigat sau nu.

Este posibil ca atunci când cauți informații despre Sizzling Hot să mai găsești menționat și numele “Sizzling Hott”. Numele se referă de fapt la jocul original Sizzling Hot, chiar dacă este scris diferit.

Admiral – sursa ta de jocuri clasice

La Admiral Casino găsești toate jocurile clasice în varianta online. Cazinoul oferă de asemenea un bonus irezistibil fără depunere, de 200 RON. La simpla validare a contului primești astfel 200 RON gratis pentru joc. Jucătorii sunt răsplătiți astfel pe deplin pentru încrederea acordată. Cei 200 RON pot fi folosiți atât pentru jocurile de pacanele clasice, cât și pentru cărți, ruletă sau pariuri sportive.

Fruit Cocktail – pacanele clasice cu speciale

Fruit Cocktail este un alt joc clasic cu fructe, dar care de data aceasta are elemente speciale. Fruit Cocktail are o grafică la fel de rudimentară precum Book of Ra sau Sizzling Hot. Jocul este însă atractiv pentru că are o rată bună de câștig și oferă în același timp o interactivitate ceva mai mai mare.

Fruit Cocktail are o rundă bonus cu rotiri gratuite cu totul specială, în timpul căreia câștigurile îți pot fi multiplicate de până la 100 de ori. Să tot joci așa!

Super Hot 40 – pacanele clasice cu șanse extinse

Super Hot 40 se numără printre acele jocuri online pacanele care au simboluri valoroase de fructe și șeptari. Jocul nu are rundă bonus, dar plătește în schimb foarte bine în jocul de bază. În același timp, jocul are și un jackpot progresiv care se câștigă aleatoriu. Nu știi niciodată când se poate declanșa. Câștigul următor poate fi chiar al tău!

În Super Hot 40 toate câștigurile sunt marcate prin cuprinderea simbolurilor în flăcări. Efectul adaugă interactivitate și sărbătorește foarte atractiv momentele-cheie ale jocului.

Lucky Lady Charm și Lucky Lady Charm Deluxe

Un alt joc foarte des întâlnit în cazinouri și sălile de joc este Lucky Lady Charm. Jocul are de asemenea o rundă bonus foarte profitabilă, oferind în același timp câștiguri bune și în jocul de bază. Atât varianta originală, cât și cea Deluxe plătesc foarte bine și aduc numeroase beneficii jucătorilor. Jocurile sunt distractive și totodată profitabile.

Jewels 4 All – câștiguri printre diamante

Jewels 4 All este un joc de pacanele clasice care schimbă puțin tematica. În loc de fructe și șeptari, jocul aduce pe rolele de joc simboluri de diamante, euro, bani și obiecte prețioase. Jewels 4 All este un joc simplu, care nu are rundă bonus. Pentru a compensa, câștigurile din jocul de bază sunt mai valoroase. Jewels 4 All este un joc foarte atractiv pentru cei care vor să se destindă la câteva runde simple de pacanele.

Golden Sevens – șeptari la nivel înalt

Din lista de pacanele clasice nu putea lipsi Golden Sevens. Jocul cu șeptari a făcut furori în sălile de joc și este acum disponibil și online. De-a lungul timpului, mai mulți jucători au prins jackpoturi de milioane la acest joc.

Dolphin Pearl Deluxe – invitație în lumea delfinilor

Dolphin Pearl Deluxe este un joc de pacanele care seamănă destul de mult ca interfață și structură cu Lucky Lady Charm. Jocul are un payout foarte bun și o tematică foarte captivantă inspirată de lumea acvatică, așa că merită cu siguranță să îi acorzi câteva rotiri!

Columbus Deluxe – explorează câștiguri de top

Columbus Deluxe este un alt joc foarte cunoscut de pacanele clasice. Jocul este inspirat de expediția lui Cristofor Columb și descoperirea Americii. Columb a descoperit America, iar tu poți descoperi câștiguri de top în spatele simbolurilor animate.

Crazy Monkey – pacanele clasice cu maimuțe

Crazy Monkey este un joc ce a făcut furori în anii ‘80-‘90 . Jocul de pacanele cu maimuțe se remarcă în fața celorlalte clasice prin faptul că are un nivel mai ridicat de interactivitate. Jocul are un personaj principal amuzant și o rundă bonus atractivă, așa că nu e de mirare că este încă foarte des căutat de sute de jucători.

Burning Hot – câștiguri mari cu fructe

Burning Hot este un joc de pacanele cu fructe cu un jackpot ce poate fi câștigat în orice moment al jocului. Jackpotul poate fi câștigat chiar și pe miza minimă, așa că lucrurile sunt foarte atractive.

De reținut

  • jocurile de pacanele clasice au grafică mai slabă, dar plătesc foarte bine
  • multe jocuri clasice și au și variante deluxe (ex.Book of Ra, Lucky Lady Charm)
  • la Admiral găsești în exclusivitate toate jocurile de pacanele clasice
  • la Admiral primești 200 RON gratis pentru joc la validarea contului