pacanele ca la aparate casino Santa Surprise

Pacanele de iarnă: Santa Surprise

17 dec. 2016

Seria noastră de recomandări de jocuri online de pacanele ca la aparate de iarnă ajunge azi la jocul Santa Surprise. Acesta este cu adevărat festiv, incluzând toate elementele specifice sărbătorilor și surprize foarte plăcute, exact așa cum ne dorim de Crăciun.

Dacă ești genul care adoră sărbătorile, Santa Surprise este jocul pentru tine! Jocul te va introduce instant în atmosfera pe care o aștepți cu nerăbdare. Atuurile sale principale sunt sunetul și simbolurile. Deschide jocul și o să fii cuprins de un sentiment foarte plăcut.

Despre păcănelele Santa Surprise

Jocul de pacanele ca la aparate Santa Surprise are 5 role și 20 de linii de plată. Jocul este creat de cei de la Playtech. Pregătește-te așadar de efecte foarte interactive.

Simbolurile sunt toate cele specifice, în centrul atenției fiind Moș Crăciun, șosetele speciale, cadourile, casele acoperite de zăpadă și brazii împodibiți. Întâlnim de asemenea și simbolurile clasice de cărți, dar la rândul lor decorate ca de sărbători. Nu a fost lăsat nimic pe dinafară.

Că tot veni vorba de simboluri, hai să vedem care sunt rolurile lor. Simbolul wild este reprezentat de Moș Crăciun și este foarte animat. La fel și simbolul scatter, reprezentat de casa acoperită de zăpadă. Nu în ultimul rând, bradul împodobit are rolul de simbol-bonus. Există mai multe tipuri de bonusuri în acest de pacanele ca la aparate.

Bonusul în cadouri de Crăciun

Pentru a declanșa acest bonus trebuie să nimerești 3 sau mai mulți brazi împodobiți pe o linie activă. În funcție de câți brazi ai aliniat vei primi 3, 4 sau 5 cadouri, fiecare în bani.

Bonusul în rotiri gratuite

Pentru a declanșa acest bonus trebuie să aliniezi 3 sau mai multe simboluri scatter oriunde pe role. Atunci când se întâmplă asta primești 10 rotiri gratuite și un multiplicator 3x. Cu cât prinzi mai multe simboluri scatter, cu atât și numărul rotirilor gratuite e mai mare.

Am păstrat pentru sfârșit un element care cu siguranță va fi pe placul celor care iubesc riscul. Este vorba de funcția gamble. Ori de câte ori prinzi o combinație câștigătoare, ai posibilitatea de a alege dacă vrei să mizezi câștigul pentru a-l dubla. După clasicul model totul sau nimic, urmează să ghicești dacă o carte este roșie sau neagră. În cazul în care nimerești culoarea, câștigul ți se dublează. În cazul în care nu nimerești, pierzi totul.

Concluzii

Așadar, Santa Surprise își merită cu adevărat numele. Jocul reprezintă o surpriză plăcută din toate punctele de vedere. Dacă ești fan de jocuri online de pacanele ca la aparate cu temă de iarnă și îți plac cele de tip video, cu 5 role și numeroase elemente interactive, alegerea este excelentă.

Nu rata acest joc disponibil și în portofoliul cazinoului de aici!