pacanele ca la aparate dolphins pearl

Dolphins Pearl Online Deluxe – perlele cu speciala de top

6 aug. 2017

Dolphin Pearl Online Deluxe este un joc clasic de pacanele ca la aparate de la Novomatic, inspirat de tema acvatică. În adâncurile oceanului se ascund cele mai mari bogății, iar simbolurile simpatice din acest joc ne ajută să le găsim. Să vedem care sunt secretele din Dolphins Pearl Deluxe!

Aventura acvatică din Dolphins Pearl Online Deluxe are scopul de a ne aduce în fața perlelor care aduc câștigurile cele mai mari. Cu o interfață clasică, jocul reușește totuși să te țină captivat prin elementele speciale.

Câștigurile la tot pasul din Dolphin Pearl Online Deluxe

Dolphins Pearl Deluxe are o rată bună de câștig, așa că auzim foarte des de jucători care au dat lovitura la acest joc de pacanele. De la câștiguri de câteva sute de lei la cele de rândul miilor, norocul aduce mereu bucurie jucătorilor la acest joc de pacanele ca la aparate.

Doar de curând, un norocos din Germania a prins un câștig de 475 de euro în runda bonus. Dolphins Pearl Deluxe este un joc foarte popular în multe țări din Europa. Jocul este la mare căutare în țări precum Polonia, Estonia, Grecia, Germania sau Ungaria.

Poți câștiga și tu la Dolphins Pearl Deluxe! Urmărește runda bonus și pornește în căutarea premiilor!

dolphin pearl online

Dolphins Pearl Online Deluxe este un joc simpatic de pacanele ca la aparate, în care regăsim o serie întreagă de animale marine. Tematica marină este destul de populară atât în rândul jocurilor de pacanele, cât și în rândul animațiilor și filmelor. Delfinul este personajul principal din Dolphins Pearl Deluxe. Acesta amintește mult de filmele din anii 90 cu Flipper. Varianta Deluxe reprezintă îmbunătățirea celei originale. Iată elementele pe care ar trebui să le știi despre Dolphin Pearl Online Deluxe:

PovesteStructuraLinii de platăPayoutSimboluriRunda bonus
După cum spuneam și mai sus, Dolphin Pearl Deluxe este un joc inspirat de lumea acvatică. Atracția principală a jocului o reprezintă perlele, fiind invitat să le găsești în adâncurile oceanului, printre animalele marine.
Dolphin Pearl Online Deluxe este un joc cu 5 role și 3 rânduri. Acesta are interfața clasică de la Novomatic, pe care o regăsim și la Book of Ra, Sizzling Hot sau Lucky Lady Charm. Vei vedea de altfel foarte multe asemănări cu aceste jocuri. Interfața este predominant albastră și foarte prietenoasă.
Varianta Dolphin Pearl Online Deluxe are 10 linii de plată ajustabile. Asta înseamnă că poți regla numărul de linii pe care joci. Liniile de plată sau liniile de câștig arată pozițiile în care trebuie să se așeze simbolurile pentru a genera un câștig. Ai grijă la ce variantă joci. Jocul Dolphin Pearl original are 9 linii de plată fixe (joci mereu pe toate 9). Află tipul jocului înainte de a începe, pentru a ști la ce să te aștepți pentru mai departe.
Dolphin Pearl Deluxe are un payout de 96%. Prin urmare, jocul generează destul de multe câștiguri pentru jucători. Foarte importante atunci când vorbim de payout sunt și simbolurile. Valorile fiecărui simbol în parte pot fi verificate în tabela de plată (paytable). Acolo vom vedea care sunt toate posibilitățile de câștig și câte credite putem obține pentru fiecare combinație câștigătoare.

Dolphins Pearl Deluxe are și funcție gamble. Aceasta oferă posibilitatea de a dubla orice câștig, cu condiția să ghicim culoarea unei cărți de joc (roșu sau negru). Dacă ghicim, ne dublăm câștigul, dacă nu, îl pierdem. Butonul gamble poate fi folosit după fiecare câștig (avem posibilitatea de a alege dacă vrem să colectăm creditele câștigate sau dacă vrem să le pariem pentru a le dubla). Exersează funcția gamble într-un joc Dolphin Pearl Deluxe gratis!

Pentru a trece în revistă câteva dintre simbolurile din Dolphin Pearl, trebuie să menționăm în primul rând scoicile cu perle. Acestea au rol de simbol scatter și sunt totodată și foarte valoroase. 3 simboluri de scoică deschid runda bonus cu rotiri gratuite. Scoicile pot apărea în orice poziție pentru a declanșa runda bonus, nu neapărat pe o linie de plată. În același timp, mai trebuie să știi că 5 simboluri de scoică aduc 50000 de monede!

Simbolurile din acest joc de pacanele ca la aparate mai includ delfini, pești colorați, crabi, o pisică de mare și nelipsitele simboluri de cărți de joc.

Delfinul este simbolul wild și poate înlocui orice alt simbol (cu excepția celui scatter) pentru a ajuta la completarea câștigurilor. Acesta și dublează în același timp câștigurile la completarea cărora ajută.

De fiecare dată când prindem un câștig în jocul de pacanele ca la aparate Dolphin Pearl online, animalele marine dansează pentru a sărbători. Animația este foarte distractivă și face jocul mai interactiv.

Trebuie să știi că simbolurile de crab și scoică aduc câștiguri chiar și atunci când prinzi doar 2. Pentru restul simbolurilor, ai nevoie de cel puțin 3 pentru a genera un câștig.

Runda bonus din Dolphin Pearl Deluxe aduce 15 rotiri gratuite. Foarte atractiv este că dacă în timpul celor 15 runde gratis mai prinzi 3 simboluri scatter, primești încă 15 rotiri și tot așa. Poți primi un număr nelimitat de rotiri gratuite. Toate câștigurile din runda bonus sunt triplate.

Runda bonus crește considerabil câștigurile și reprezintă sursa principală de premii majore. Deși nici câștigurile din jocul standard nu sunt de ignorat, cele din runda bonus sunt cu adevărat generoase. Runda bonus este fără dubiu partea cea mai atractivă a jocului. Descoperă cum funcționează runda bonus și exersează într-un joc Dolphins Pearl gratis!

Trucuri la pacanele ca la aparate Dolphins Pearl Deluxe

Dolphin Pearl este un joc de volatilitate mare, ceea ce înseamnă că plătește mult, dar nu chiar la fiecare rotire. Iată o serie de trucuri care să te ajute:

Cum prinzi runda bonusFolosește cu grjiă funcția GambleAlternative
Runda bonus nu apare la tot pasul, secretul pentru a o prinde fiind să rămâi cât mai mult timp în joc. Un joc sigur ar presupune să mizezi pe sume minime pe fiecare rotire și să aștepți runda. Un joc mai riscant, dar care aduce pe masă câștiguri mai mari, ar presupune să alternezi mizele mici cu cele mari. În cazul în care prinzi runda bonus, câștigurile vor fi astfel mai mari. Ai nevoie însă de un buget destul de generos pentru a-ți permite să joci pe mize mari.
Funcția Gamble poate fi foarte utilă, mai ales în cazul câștigurilor mici. Aceasta trebuie însă folosită cu grijă în cazul celor mari. Alege cu precauție dacă vrei să îți pariezi câștigurile cu funcția Gamble. Cu șanse 50/50, riscul este destul de mare. Ce-i drept, riscul este foarte mare, dar și rezultatul poate fi măsură. E recomandat însă să nu folosești butonul Gamble la câștiguri mari.
Dacă îți place tema acvatică și vrei să încerci și alte jocuri de pacanele ca la aparate în afară de Dolphins Pearl, poți juca Lord of the Ocean, Mermaids Pearl, Jewels of the Sea, Sharky, Secrets of Atlantis, Dolphins Island sau Pearl Lagoon.

Articolele din seria :