Jocul Book of Ra pacanele

Jocul Book of Ra pacanele – istorie din 2005

Book of Ra este un joc de pacanele de care a auzit cu siguranță toată lumea. Jocul de pacanele Book of Ra se numără printre cele mai populare jocuri ca la aparate în multe țări europene, printre care desigur România, dar și Germania, Cehia sau Austria. Iată în continuare  o prezentare a jocului atât de îndrăgit.

Pacanele Book of Ra: runda bonus

Jocul de pacanele Book of Ra este produs de Novamatic, fiind cel mai de succes joc al acestui producător. Jocul a fost lansat în 2005 și a primit de atunci mai multe extensii. Jocul clasic are 5 role și 9 linii de plată, fiind o opțiune simplă, dar în același timp foarte captivantă. Acțiunea este inspirată din Indiana Jones, îmbinând elemente de aventură cu elemente de egiptologie. În ceea ce privește  parierea, jocul de pacanele Book of Ra are un pariu maxim pe linie de 100 și unul minim de 1. În cazul în care te simți norocos, poți paria pe toate câștigurile pentru a-ți dubla premiul.

Partea cea mai atractivă la acest joc ca la aparate este runda bonus. Aceasta pornește atunci când se aliniază 3 simboluri Book of Ra. Runda este foarte dinamică și aduce o serie de elemente noi. De exemplu, simbolul scatter se schimbă în mod aleatoriu. Într-o rundă acesta poate avea forma de Q, în timp ce în alta poate avea forma de K sau de 10. Scopul în runda bonus este să se umple întregul ecran cu același simbol. Câștigurile pot fi colosale. Simbolul Indiana Jones plătește cel mai mult.

Înregistrând un succes atât de mare, jocul a arătat potențial pentru o serie de variante cu extensii. Există astfel jocurile de pacanele Book of Ra 2 sau Book of Ra Deluxe. Iată mai jos lista completă din seria de jocuri de pacanele Book of Ra:

Book of Ra classic 2005
Egyptian Experience 2006
Pharaoh’s Gold II 2007
Book of Ra deluxe 2006
Secret of Egypt 2009
Dynasty of Ra 2014
Kingdom of Ra 2014
Age of Pharaohs 2014
Book of Ra deluxe 6 2015

Book of Ra poate fi jucat și în cazinourile noastre partenere. Tu ești fan Book of Ra? Care e versiunea ta preferată? Încearcă Book of Ra în cazinoul Admiral, unul dintre cei mai profesioniști de pe piașța autohtonă.