pacanele 777

La pacanele 777 nu contează doar șeptarii

Jucătorii de sloturi online sunt în cunoştiinţă de cauză atunci când vine vorba de pacanele 777, jocurile populare ce stârnesc curiozitate majoră printre cunoscătorii de sloturi. Nu au avut niciodată o strategie complicată de joc, dar întotdeauna au avut bonusuri tentante pentru fiecare jucător. Şi pentru că le numim jocuri de noroc, pacanele 777 este un joc bazat pe noroc şi trebuie să ştii încă de la bun început că există şanse ridicate să câştigi, dar şi sanse la fel de mari să pierzi.

Totuşi, este bine de ştiut faptul că există mici trucuri ce te pot ajuta să fii încrezător şi să ai şanse reale de câştig.

Cum poţi câştiga la pacanele 777

În primul rând, înainte de a merge într-un loc specializat, cum ar fi un cazino, să joci 777, este de preferat să încerci să joci jocul acasă, online. Este primul impact pe care îl ai cu jocul, iar site-urile specializate te pot ajuta în cele mai mici detalii. Mai mult de atât, dacă accesezi 777 în spaţiul online, ai mai multe beneficii. Câştigurile şi promoţiile din mediul online sunt cu mult diferite faţă de cele dintr-un cazino de la colţul străzii. Dacă joci online pacanele 777 atunci ai şansa să găseşti o mulţime de variante, de ordinul sutelor, în schimb, într-o sală de joc nu vei găsi mai mult de 50 de variante de joc.

Pentru a fi bun la 777, găseşte în primul rând jocul care ţi se potriveşte! Mediul online îţi permite să testezi gratuit, fără să inveşteşti bani în cont, pentru a descoperi şi a te familiariza cu jocul, aspect pe care într-o sală de joc, nu îl întâlneşti.  Testează şi orienteză-te spre jocul potrivit.

Ține-te de strategie

Atunci când ne gândim la acest joc, consacrat deja, este de la sine înţeles faptul că pentru a câştiga trebuie să urmărim şeptarii. Nu, în cazul acestui joc, cifra care necesită atenţie sporită este cea care dă titlul jocului. Trebuie să urmăreşti de asemenea şi simbolurile care se afişează pe ecran, dar şi liniile de plată. În acest joc nu este esenţial să prindeţi doar şeptarii pentru a câştiga, ci este necesar sa fii atent la toate combinaţiile şi simbolurile ce îţi pot aduce premii substanţiale.

Ca şi meodă de pariere pe care o întâlneşti frecvent în joc este sistemul piramidal. Acesta funcţionează după cum urmează, pe o linie activă poţi să pariezi mai puţin decât limita maximă admisă, dacă numărul maxim de fise este de 6, atunci poţi paria 0 fisă, două fise, trei fise, patru fise, cinci fise, şase fise, cinci fise, patru fise, trei fise, două fise, o fisă. Acest sistem piramidal îţi oferă şansă egală de câştig şi atunci când alegi să pariezi un sumă mare, dar şi un pariu mic.

Sistemul Martingale este şi el un sistem popular de pariere pentru pacanele. Acesta presupune să dublezi suma pariată după fiecare pierdere, ceea ce poate reprezenta o bună metodă de aţi recupera uşor câştigurile în cazul în care ai pierdut mai mult decât te asteptai.