pacanele 2018

Pacanele 2018 – cele mai noi jocuri din cazinourile online

Jocurile de păcănele devin din ce în ce mai distractive, iar aparițiile noi surprind prin nivelul ridicat de interactivitate. Iată mai jos care sunt cele mai noi jocuri pacanele 2018 apărute în cazinourile online!

Jocuri de pacanele 2018 – ce aduc nou

La o privire mai atentă asupra jocurilor noi, putem spune că în mare parte sunt în trend readaptările unor teme populare. Jocurile cu temă egipteană și cele cu fructe au fost mereu în topul preferințelor jucătorilor. Era de așteptat astfel să vedem o serie de jocuri noi, care mențin în lumina reflectoarelor aceste teme. În timp ce unele păcănele se rezumă la actualizarea temelor,  altele aduc și elemente noi, indiferent dacă este vorba de structură, grafică sau runde bonus.

Un trend important la jocuri pacanele 2018 este și adaptarea pentru mobil. Astfel, din ce în ce mai multe jocuri sunt disponibile și pentru jocul de pe tabletă sau telefon. Cele mai multe jocuri de pacanele 2018 sunt automat compatibile și cu jocul de pe dispozitive mobile.

Cele mai noi jocuri pacanele 2018 de la Netbet

More Cash

More Cash este un joc care promite câștiguri mari, creat de GameArt. Acțiunea din acest joc are loc pe Wall Street, acolo unde se rulează miliarde în fiecare minut.

Jocul are o interfață intuitivă și îți vei da seama rapid cum funcționează. Acesta are o structură de 5 role și 15 linii de plată. E disponibilă și funcția gamble, putând opta dacă vrei să îți dublezi fiecare câștig prin ghicirea culorii unei cărți.

Simbolurile includ saci cu bani, carduri, pușculițe, monede și alte elemente care te duc cu gândul la câștiguri și bani. Alte simboluri includ semnele clasice de cărți de joc.

Simbolul wild este sacul cu bani, iar moneda este simbol bonus. Simbolul bonus declanșează o rundă cu până la 20 de rotiri gratuite și un simbol wild extra.

Te poți alege astfel cu premii foarte generoase. Încearcă și tu acest joc, folosind bonusul nostru de 100% până la 800 RON și 50 de rotiri gratuite la Netbet!

Cleopatra Jewels

Cleopatra Jewels este un alt joc nou interesant de la GameArt. Acesta este inspirat de povestea Cleopatrei și aduce pe ecranul de joc fel de fel de elemente care amintesc de lumea faraonilor. Grafica este foarte plăcută, clar superioară jocurilor clasice de acest tip.

Cleopatra Jewels se numără printre acele jocuri pacanele 2018 cu 5 role și 25 de linii de plată. Există și aici funcția gamble, element care amintește cu succes de primele jocuri de acest tip.

Simbolurile includ pe de-o parte valorile mici (cărți de joc), cât și cele mari (fel de fel de bijuterii de-ale Cleopatrei și pe regina însăși).

Cleopatra este simbolul cel mai valoros și are și rol wild. Diamantul este simbolul scatter. Acesta aduce o rundă bonus cu un mini-joc separate, în care poți câștiga un jackpot.

Acest joc este exemplul perfect de slot nou care readaptează o temă veche. Nu rata acest joc de la Netbet!

Netbet adaugă mereu jocuri noi. Descoperă și restul surprizelor pregătite!

Jocuri de pacanele 2018 noi la Admiral

Admiral este cazinoul la care găsim toate jocurile clasice ca la aparate. Ai spune că nu prea apar jocuri noi aici, dar lucrurile nu stau deloc așa.

Apollo God of the Sun

Unul dintre cele mai interesante jocuri de pacanele 2018 este Apollo God of the Sun. Acesta este un joc foarte interesant, cu 2 seturi de role și 100 de linii de plată. Structura este cu totul specială.

Jocul este inspirat din mitologia greacă și aduce simboluri wild extensibile, rotiri gratuite și plăți bune.

Simbolurile speciale sunt soarele (simbol wild), templul (simbol scatter pentru rotiri gratuite) și zeița (simbol bonus). O rolă întreagă se poate transforma în wild pentru a ajuta la formarea de câștiguri. Premiile ating astfel un alt nivel. Rotirile gratuite și runda bonus nu fac decât să completeze pachetul de argumente pentru a alege acest joc.

Înregistrează-te la Admiral folosind linkurile noastre, validează-ți contul de jucător și beneficiezi de 200 RON gratis pentru cele mai tari pacanele online!

Pacanele 2018 la Maxbet

Jackpot Bells este una dintre cele mai noi apariții de la Maxbet. Acest joc redă perfect atmosfera clasică, fără a avea însă o grafică învechită. Jocul creat de Playtech nu are rotiri gratuite sau rundă bonus, dar atrage în schimb prin ritmul rapid și simbolurile extensibile. Slotul poate fi jucat atât de pe iOS, cât și pe Android.

Cu doar 5 linii de plată, acesta este foarte simplu. Există doar 5 combinații câștigătoare, așa că poți anticipa ușor momentul câștigător.

Simbolurile includ cireșe, pepeni, lămâi, portocale, struguri etc. Găsești de asemenea șeptari și clopoței. Șeptarii îți pot aduce până la 1500 de fise. Clopoțelul este simbol wild extensibil. Oricând apare, acesta se extinde și acoperă întreaga rolă.

Jackpot Bells are și un jackpot pacanele, putând astfel să îți aducă sute de RON într-o singură rotire.

Bonusul nostru exclusiv la Maxbet îți aduce 50 RON gratis fără depunere, așa că poți încerca jocuri pacanele noi fără să cheltuiești nimic. Dacă vrei să faci și un depozit, poți beneficia de 250% până la 1800 RON și 30 de rotiri gratis, pe lângă cei 50 RON. Profită și tu!

Noutăți la eFortuna

eFortuna este un casino online plin de farmec. Găsești acolo tot felul de aparate online, multe dintre ele având și jackpot. Dintre jocurile noi, nouă ne-a atras atenția The Mask of Zorro. Masca lui Zorro este un joc creat de Playtech. Jocul redă foarte bine atmosfera filmului și parcă te aștepți să apară Antonio Banderas în orice moment. Structura are 5 role și 40 de linii de plată. Jocul se potrivește celor cu bugete mai mari.

Simbolul cel mai valoros este chiar Zorro. Personajele îi mai includ pe Don Diego, Elena, Montero sau căpitanul. Grafica este foarte avansată și realistă.

Funcția Mark of Zorro aduce mai multe simboluri wild pe ecranul de joc. Aceasta se poate activa atât în jocul de bază, cât și în runda bonus. Runda bonus este activată de sfeșnice. Trei astfel de simboluri declanșează runda. Vei primi un multiplicator și până la 15 rotiri gratuite.

Nu rata acest joc la eFortuna, folosind bonusul nostru cu până la 2000 RON și 30 de rotiri gratuite!

Fii cu ochii pe blog, pentru că o să te ținem la curent cu cele mai noi apariții la jocuri de pacanele 2018!