Winbet 100 free spins

Câștigă la Winbet 100 free spins valabile la Shining Crown!

24 iul. 2021

Ofertă cu rotiri gratuite la Winbet

Vrei să îți faci un nou cont și să primești de la Winbet 100 free spins? Tot ce trebuie să faci, practic, este să te înscrii pe site cu primul tău cont. Dacă urmezi pașii de înregistrare ajungi mai aproape de obținerea unor rotiri gratis la un joc de păcănele super popular.
Bonus fără depunere

100 rotiri gratuite la Shining Crown

Validează-ți contul la Winbet și joci gratuit păcănele Shining Crown!

Profită acum
jocpacanele noroc
TipFără depunere
Valoare100 rotiri gratuite
Dep. Min.
Valabilitate31/07
Rulaj30x
ExclusivJucători noi

Ca să devii deținătorul Winbet 100 free spins trebuie doar să te înregistrezi pe platforma agenției de pariuri și jocuri de cazino. Mai apoi, să urmezi instrucțiunile privitoare la validarea contului. Imediat ce faci asta, acest bonus la înregistrare Winbet fără depunere ar trebui să apară în cont.

Winbet 100 free spins: ce trebuie să știi

Bonusul Winbet 100 free spins se desfășoară până pe 31 iulie 2021. El constă în acordarea de 100 free spins Shining Crown Winbet. Acestea vor putea fi folosite pe respectivul joc, după care utilizatorul va vedea bani adevărați în cont. Bineînțeles, mai există mici aspecte de avut în vedere, precum cerințele de rulaj pentru a putea retrage câștigurile sau limitele de retragere.

Winbet 100 rotiri gratuite: pași de revendicare

Îți surâde bonusul Winbet 100 free spins și ai vrea să afli mai multe despre el? Trebuie doar să îți faci un nou cont și să îl validezi. Iată cum poți să profiți de cele 100 free spins Winbet Casino:

Click pe „Profită acum”

Urmezi link-ul de pe pagina noastră pentru a ajunge la formularul de înscriere Winbet pe care îl completezi cu datele tale reale. Apeși Înregistrare pentru a trimite formularul.

Încarci documentele

Încarci buletinul pe cont. Pentru asta, faci o poză cărții de identitate și o urci folosind secțiunea „Profil – Verificarea documentelor”. Aștepți aprobarea și validarea datelor.

Joci păcănele

Primești cele 100 rotiri Winbet în cont. Apoi, le folosești pentru a te distra la Shining Crown. Este un super joc de păcănele de la EGT, ce include simboluri clasice, precum coroane și fructe.

Ai în vedere că bonusul Winbet 100 free spins este acordat după ce operatorul verifică datele. Este o măsură implementată pentru ca acesta să se asigure că ai săi clienți îndeplinesc cerințele necesare. În primul rând, ei trebuie să aibă cel puțin 18 ani împliniți și o adresă stabilă în țara noastră. Încărcarea pozei după documente se poate face din aplicația Winbet, dacă ți-e mai ușor așa.

Winbet 100 free spins: care sunt premiile

În urma rulării celor 100 free spins Shining Crown Winbet, suma maximă obținută poate fi de 1000 RON. Acești bani au propriile reguli, nu îi poți scoate oricum din cont. Ai obligația de a rula suma din bonusul cu rotiri de cel puțin 30 de ori.

Bonusul Winbet 100 free spins duce la acordarea de 100 rotiri gratuite valabile pentru jocul Shining Crown. Adică, nu poate fi jucat la alte păcănele sau la cazino.

Cu alte cuvinte, vei juca banii de 30 de ori înainte de a putea retrage eventuale câștiguri în bani. Ai șapte zile la dispoziție să duci la îndeplinire rulajul, după ce oferta este activată în cont. Dacă nu folosești rotirile Winbet Shining Crown și nu joci banii rezultați de cel puțin 30 de ori, orice câștiguri se anulează.

Maximul pe care îl poți retrage este de 1000 RON. Orice alte câștiguri sunt anulate când este dus la îndeplinire rulajul și când soliciți retragerea fondurilor obținute. Nu poți retrage banii dacă nu faci o depunere de minimum 100 RON în cont.

100 rotiri Winbet: cine poate participa

Cui se adresează bonusul Winbet 100 free spins? Dacă vrei să beneficiezi de el, ai nevoie de un nou cont. Doar noii clienți care se înregistrează pe platformă pot să primească 100 rotiri gratis Winbet Shining Crown. Din păcate, această ofertă bonus nu poate fi revendicată de conturile care au fost create înainte de 22 februarie 2021.

Bonusul se acordă după ce contul a fost verificat prin încărcarea unei copii a actului de identitate. Doar un singur bonus de verificare este acordat per cont.

Concluzii

Pentru mai multe șanse la câștiguri gratis ai la îndemână oferta Winbet 100 free spins. Nu trebuie decât să îți faci primul cont pe site și să treci prin pașii de verificare a identității. În cazul în care nu te simți sigur pe tine și ai vrea să încerci jocul pentru a te obișnui cu el, îți recomandăm varianta demo. Joacă Shining Crown demo pe Joc Păcănele pentru a vedea ce șanse de victorie ai!