Vlad Cazino Augmented Reality

Vlad Cazino Augmented Reality: câștigă un iPhone 12 PRO!

6 iul. 2021

Promoție Vlad Cazino AR

În acest text îți prezentăm o ofertă așa cum nu întâlnești prea des în lumea jocurilor de noroc! Promoția Vlad Cazino Augmented Reality este extrem de interactivă! Pe deasupra, îți poate aduce premii consistente și te va stimula și mai mult la jocul pe Vlad Cazino!

Așadar, învinge-l pe Vlăduț la penalty în promoția Vlad Cazino Augmented Reality și bucură-te de premii! Poți câștiga chiar și un iPhone 12 PRO! Folosește aplicația Augmented Reality pentru o experiență demnă de acest secol! Tot ce trebuie să faci pentru a începe să joci este să apeși butonul de mai jos!

Oferta nu mai este disponibilă.

Ofertă specială

Câștigă un iPhone 12 PRO cu Vlad Cazino AR

Descarcă aplicația, bate-l pe Vlăduț la penalty și poți fi câștigător! La extragerea din 13.07.2021 poți câștiga un iPhone 12 PRO, tricouri, hanorace, baterii și multe altele!

Profită acum
jocpacanele noroc

Vlad Cazino este unul dintre cele mai noi și mai interesante platforme de jocuri de noroc. Câștigă din ce în ce mai mult teren, oferind o gamă variată de jocuri și promoții, precum cea de față. Așadar, nu ezita și află totul despre procesul de înregistrare Vlad Cazino!

Vlad Cazino Augmented Reality: informații generale

Promoția Vlad Cazino Augmented Reality nu este ca oricare alta! Platforma trece la nivelul următor și folosește cele mai noi tehnologii pentru a oferi o experiență unică jucătorilor săi. Campania Vlad Cazino iPhone 12 PRO se desfășoară în perioada 18.06.2021 – 11.07.2021.

Presupune 4 șuturi de la 11 metri spre simbolurile care se găsesc în cele 4 colțuri ale porții. În poartă va sta Vlad și în funcție de scor, vei primi un număr de tichete de la 1 la 7.

Mai mult decât atât, dacă te afli la mare pe plaja Nerversea, poți primi gratis un cocktail! Ai multe motive pentru care merită să revendici această ofertă. Mai departe, vom intra puțin în detaliu și îți vom prezenta mai multe despre pașii de revendicare și ce câștigi.

Promoție Vlad Cazino AR – cum participi?

Modul de participare la promoția Vlad Cazino Augmented Reality include câțiva pași simpli. Trebuie să faci următoarele lucruri:

Click pe „Profită acum”

Revendică oferta din link-ul de mai sus. Dacă apeși butonul „Profită acum”, acesta te va trimite direct în pagina promoției.

Instalează aplicația

Instalează și folosește aplicația Augmented Reality pentru a posta pe pagina de Facebook scorul obținut. Trebuie să folosești tagul „Vlad Cazino” și hashtagul #unanderotiri. Postarea trebuie să fie publică.

Distrează-te

La finalul fiecărui joc, vei putea descărca poza din aplicație. Apoi, poți împărtăși experiența cu toți prietenii!

Mecanismul promoției Vlad Cazino iPhone 12 PRO este destul de simplu. În aplicație, vei da cele 4 șuturi la poartă despre care am spus mai sus. Poți trage în cele 4 colțuri ale porții apărate de Vlad. În funcție de scorul pe care îl obții, vei avea un anumit număr de tichete pentru tragerea la sorți:

 • 1 tichet: 4 simboluri aleatorii în orice combinație, dar nu 4 identice;
 • 2 tichete: 4 simboluri cireșe;
 • 3 tichete: 4 simboluri BAR BAR BAR;
 • 4 tichete: 4 simboluri V;
 • 7 tichete: 4 simboluri 7.

Vlad Cazino iPhone 12 PRO – ce câștigi?

La promoția Vlad Cazino Augmented Reality se câștigă prin tragere la sorți cu ajutorul tichetelor de mai sus. Următoarele premii sunt puse la bătaie:

 • Premiul cel mare, un iPhone 12 PRO;
 • 10 baterii externe de 10.000 mAh
 • 10 tricouri Vlad Cazino;
 • 10 hanorace Vlad Cazino;
 • 10 căni Vlad Cazino (ediție Micutzu);
 • 10 mingi de fotbal Vlad Cazino.

După cum poți vedea, sunt foarte multe premii puse la bătaie, inclusiv un la Vlad Cazino iPhone 12 PRO. Descarcă și tu aplicația Vlad Cazino și bucură-te de cea mai interactivă promoție a verii!

Vlad Cazino Augmented Reality – ce mai trebuie să știi?

Pentru a profita din plin de oferta Vlad Cazino Augmented Reality, trebuie să mai ții cont de unele aspecte:

 • Tragerea la sorți are loc în data de 13.07.2021.
 • Câștigătorii vor fi înștiințați în cel mult 48 de ore de la extragerea Vlad Cazino iPhone 12 PRO.
 • Tragerea la sorți va avea loc pe site-ul www.random.org.
 • Premiile sunt acordate în ordinea de mai sus – premiul cel mare va fi primul extras.
 • Poți posta mai multe scoruri pentru a-ți mări șansele de câștig.
 • Poți beneficia de un singur premiu în promoția Augmented Reality Vlad Cazino.
 • Pentru a putea revendica premiul, este nevoie să furnizezi câteva detalii organizatorului. Acestea sunt: nume, prenume, număr de telefon, adresa de livrare și copie după buletin.
 • Tentativele de fraudă precum crearea mai multor conturi pentru creșterea șanselor de câștig duc la eliminarea din competiție.

Acestea sunt doar câteva informații despre promoția și procesul de extragere Vlad Cazino. Este recomandabil să citești cu atenție toată secțiunea de termeni și condiții pentru a nu avea surprize neplăcute.

Concluzii

Cu promoția Vlad Cazino augmented Reality, cazinoul devine mult mai interesant. Iar vara aceasta îți poate aduce telefonul mult dorit, un iPhone 12 PRO Vlad Cazino. Tot ce trebuie să faci este să revendici oferta! Dacă nu ai cont, înregistrează-te și bucură-te de un bonus de bun venit Vlad Cazino extrem de avantajos!

Ofertă specială

Câștigă un iPhone 12 PRO cu Vlad Cazino AR

Descarcă aplicația, bate-l pe Vlăduț la penalty și poți fi câștigător! La extragerea din 13.07.2021 poți câștiga un iPhone 12 PRO, tricouri, hanorace, baterii și multe altele!

Profită acum
jocpacanele noroc