Oferta toamnei Winbet

Oferta toamnei Winbet – bonusuri de până la 150%

  septembrie 11, 2023

Chiar dacă vine sezonul mai friguros, oferta toamnei Winbet te încălzește imediat! Are de dat premii bune de până la 150% din suma pe care depui, deci zicem noi că sunt super avantajoase. De această promoție vei putea profita în perioada 11 – 30 septembrie 2023. Așadar, aproape o lună întreagă de distracție la acest cazino.

logo winbet casino
Ofertă specială

Oferta toamnei Winbet

Bonusuri de 150% din depunere

Totuși, trebuie să ții cont că pentru a lua parte la această ofertă trebuie să ai un cont la cazino. Și ca să-ți începi drumul cu dreptul, poți să revendici și un bonus de bun venit Winbet, care îți zicem de pe acum că este super generos. Ba chiar este deasupra multor oferte de pe piață la momentul actual, deci nu mai sta prea mult pe gânduri și revendică-l!

Care sunt premiile din Winbet oferta de toamnă?

Ei bine, ce trebuie să știi mai întâi despre oferta toamnei Winbet este că va fi valabilă numai în zilele de luni și miercuri. Iar în fiecare dintre aceste zile vei avea câte două bonusuri la jocurile unor producători destul de faimoși. Mai exact, uite la ce ne referim!

În ziua de luni poți primi două bonusuri la jocurile Playson astfel:

  • Primul bonus: 150% bonus din depunere de minimum 100 RON;
  • Al doilea bonus: 150% bonus din depunere de minimum 200 RON.

În ziua de miercuri primești două bonusuri la jocurile Habanero astfel:

  • Primul bonus: 150% bonus din depunere de minimum 100 RON;
  • Al doilea bonus: 150% bonus din depunere de minimum 200 RON.
REȚINE

Oferta te așteaptă în cont după ora 01:00 în zilele de promoție, iar pentru a putea primi și al doilea bonus dintr-o anumită zi va trebui ca mai întâi să termini primul bonus.

Detalii despre un bonus Playson Winbet

În oferta toamnei Winbet bonusurile de luni vor fi acordate la jocurile de la Playson. Cele două bonusuri sunt de până la 150% din depunere, așadar va trebui să depui diferite sume de bani în contul tău. Pentru mai multe detalii despre acest proces poți consulta articolul nostru despre depuneri și retrageri Winbet. Apoi tei întorci aici, pentru că trebuie să mai afli că prima depunere pe care o ai de făcut este de 100 RON, a doua fiind de 200 RON

ATENȚIE

Suma maximă pe care o poți depune este de 500 RON.

După aceea, ca să poți retrage câștigurile va trebui să respecți rulajul de 35x (suma depusă + bonus). Ai grijă să nu folosești pariuri mai mari de 15 RON pentru a îndeplini rulajul. Vei avea o zi la dispoziție din momentul activării ofertei pentru a realiza cerințele. Deși poate părea puțin, la cât te vei distra la păcănelele Playson, vei scăpa și de aceste condiții numaidecât. Iată câteva dintre jocurile disponibile!

book of gold double chance gratis

Book of Gold: Double Chance

Vei găsi pe site-ul nostru un număr mare de păcănele gratis, dar un singur Book of Gold: Double Chance gratis. Acesta este un joc de păcănele din categoria celor cu tematică egipteană. Jocul de păcănele păcănele Book of Gold: Double Chance reușește să surprindă frumusețea Egiptului antic într-o manieră plăcută, dar simplă. Elementele întâlnite pe [..]

sevens and fruits gratis logo

Sevens and Fruits

Sevens and Fruits gratis este jocul de păcănele 777 care îți oferă exact ce vrei. La fel cum sugerează și numele, principalele caracteristici ale jocului sunt șeptarii și fructele. Atunci când pornești Sevens and Fruits online, nu vei întâlni nimic mai mult de șeptari și fructe. Se poate spune că acest joc oferă o experiență transparentă, unde știi [..]

burning wins gratis logo

Super Burning Wins

Super Burning Wins gratis este cea mai bună oportunitate de a experimenta o variantă esențială a jocurilor de acest tip. Un fel de întoarcere la origini, acest joc de păcănele oferă o perspectivă modernă în evoluția jocului. Aici nu trebuie să ții cont de funcții speciale, multiplicatoare, vieți extra, chestii de colectat sau rotiri gratuite. Tot c [..]

Bonus Habanero Winbet – câteva informații

Miercurea la oferta toamnei Winbet ai parte de jocuri de la Habanero. De asemenea, mai ai parte și de cele două bonusuri de 150% promise de operator. Și pentru acestea va trebui să respecți anumite cerințe ca cele de mai sus. Trebuie să iei în considerare:

  • Depunerile de 100, respectiv 200 RON;
  • Cerințele de rulaj de 35x (suma depusă + bonus);
  • Pariul maxim de 15 RON;
  • Suma maximă ce poate fi retrasă după rulaj de 10.000 RON;
  • Realizarea cerințelor de rulaj la o zi de la activarea promoției;
  • Activarea bonusurilor imediat după depunere.

Cum revendici aceste bonusuri de 150% Winbet?

Să iei oferta toamnei Winbet este pe atât de simplu pe cât te așteptai. Asta, mai ales dacă nu este prima promoție pe care o revendici. Dar chiar și așa, pentru că suntem alături de tine mereu, îți vom prezenta și de această dată pe scurt ce ai de făcut. Iată pașii!

1
Mergi la Winbet

Cea mai simplă metodă este să dai click pe butonul de mai sus pe care ți l-am pus la dispoziție pentru a ajunge pe site-ul operatorului.

2
Depune

Următorul pas pe care îl ai de făcut este să depui, dar trebuie să fii atent la ziua în care te afli și la ce bonus revendici.

3
Joacă

Ce ți-a mai rămas de făcut acum este să te distrezi la jocurile Playson sau Habanero, chiar dacă e luni sau miercuri.

Concluzii

Oferta toamnei Winbet este pentru toți iubitorii de păcănele, dar și pentru cei care vor un plus de entuziasm toamna asta. Iar de acest entuziasm poți să ai parte oriunde și oricând cu aplicația Winbet. Doar descarci aplicația și te bucuri de toate păcănelele și ofertele pe care le vrei. Mult succes!