spinner run mr bit

Spinner Run Mr Bit: rotiri gratis în fiecare marți

15 sept. 2021

Cu promoția Spinner Run Mr Bit ai ceva de făcut în fiecare zi de marți. Operatorul de jocuri de noroc a pregătit în luna septembrie o ofertă de nerefuzat pentru clienții care adoră jocurile de păcănele. Deci fanii acestui tip de distracție au un motiv în plus să își facă un cont. Și tu poți face asta, doar apasă butonul „Profită acum” pentru a începe!

Cu rotirile gratis de la oferta Mr Bit joci la super păcănele în timpul săptămânii. Imediat ce faci rulajul, în următoarea zi de marți o poți lua de la capăt! E simplu să te joci când ai cont pe platforma operatorului. Ne rămâne doar să te tentăm cu o înregistrare Mr Bit care îți acordă acces la întregul portofoliu de jocuri.

Ofertă specială

100 de Rotiri Gratuite la Mr Bit

Profită și tu de promoția Spinner Run de la Mr Bit! Cu o simplă depunere de minimum 133 RON poți să joci până la 100 de runde gratuite la păcănele!

Profită acum
jocpacanele noroc
TipOfertă specială
Valoare10/40/100 FS
Dep. Min.133 RON
Valabilitate07/09 – 28/09
Rulaj15x
ExclusivToți jucătorii

Spinner Run Mr Bit: pași de revendicare

Vrei să afli cum poți participa chiar tu la promoția Spinner Run Mr Bit? Ai ajuns în locul potrivit! Primul lucru de care ai nevoie este un cont validat, altfel nu vei putea accesa jocurile și, implicit, nici bonusurile lor. Ai de urmat anumite etape pentru a intra în posesia rundelor gratis. Iată care sunt pașii:

Click pe „Profită acum”

Apeși pe căsuța inscripționată cu „Profită acum” de pe pagina noastră ca să intri pe pagina ofertei. Oferta este activă în zilele de marți. Activezi promoția din secțiunea „Promo” a contului.

Faci o depunere

Următorul pas este să faci o depunere de 133 RON. Acesta este depozitul minim cu care deblochezi promoția cu rotiri gratuite Spinner Run Mr Bit.

Alegi oferta și joci

Alegi una din cele trei oferte de runde gratis la păcănele!

După cum poți vedea, e destul de simplu să intri în posesia rotirilor gratis din această ofertă. Important este să ai un cont activ și validat. Ce înseamnă asta? Că ai trecut prin procesul de cunoaștere a clientului (KYC). Adică ai trimis operatorului poze după documentele cerute pentru ca acesta să se asigure că ai completat corect formularul de înscriere. Nu te îngrijora! Procesul este complet sigur, fiind realizat la cererea autorităților române.

Mr Bit Spinner Run: ce câștigi?

După cum deja ai vazut, la Spinner Run Mr Bit obții runde gratuite la un joc de păcănele. Pe 14 septembrie este jocul Big Fin Bay. Ai mai multe posibilități. Deci, practic, alegerea este a ta! Acestea sunt premiile:

  • 100 rotiri gratis la joc cu valoarea de 0,50 RON per rundă
  • 40 de rotiri gratis la joc cu valoarea de 1 RON per rundă
  • 10 rotiri gratis în valoare de 5 RON fiecare.

Promoția cu runde gratis Spinner Run este activă în fiecare zi de marți a lunii septembrie. Astfel, vei putea profita de ea pe 14, 21 și 28 septembrie. Suficiente șanse să obții câștiguri frumușele, dacă ai puțin noroc la rotiri, firește. Bonusul este activ pe durata întregii zile, de la 00:00 până la 23:59, ora României.

Vorbind de câștigurile din rundele Spinner Run, îți spunem că acestea sunt acordate sub formă de bonus. Deci au cerințe de rulaj. Practic, joci acei bani împreună cu acea depunere Mr Bit făcută de tine de 15 ori înainte să faci o retragere. Mai întâi se vor lua în considerare banii depuși și după aceea joci câștigurile bonus.

Promoție rotiri Mr Bit: cine poate participa?

La promoția Spinner Run Mr Bit poate participa orice persoană are un cont activ și verificat. Pentru că trebuie să poți face o depunere de bani pentru a intra în posesia ofertei Spinner Run.

În plus, mai trebuie să activezi promoția cu runde gratis Spinner Run din cont, așa cum menționam anterior.

Spinner Run Mr Bit: alte informații utile

Știi deja ce e mai important despre oferta Spinner Run Mr Bit. Totuși, te vor ajuta următoarele informații:

  • Bonusul în rotiri gratis are o perioadă de valabilitate de 7 zile. Adică ai la dispoziție 7 zile să îl rulezi. Inclusiv câștigurile bonus. După ce trece această perioadă, orice rotiri sau câștiguri nerulate se anulează.
  • Citește T&C ofertei pentru a te asigura că jocurile din Cazinou sunt contorizate la rulaj.
  • Un pariu nu poate depăși 20 de RON.
  • Potrivit termenilor și condițiilor specifice oricărei promoții, când balanța bonus ajunge la 0,8 RON în timpul rulării, bonusul e considerat pierdut. În consecință, se anulează.

Concluzie

La promoția Spinner Run Mr Bit câștigi rotirile gratis! Alegi tu câte, în baza depunerii.. Jocurile de păcănele favorite te așteaptă. Iar câștigurile reale pot fi oricând folosite la jocuri din Mr Bit Casino Online