Ziua Regilor în Vegas Betano

Ofertă specială: Ziua Regilor în Vegas Betano

11 aug. 2021

Una din ofertele generoase ale verii este Ziua Regilor în Vegas Betano. Are loc în fiecare miercuri din luna august, așa că pregătește-te de distracție cu rotiri gratis! Un bonus în mijlocul săptămânii poate fi exact ce ți-ai dorit!

Prin participarea la promoția Ziua Regilor în Vegas Betano poți să obții rotiri gratis la un joc din portofoliul operatorului. Ți se cere acordul pentru ediția aceasta lunară, dar poți participa și dacă nu ești deja client. Te înscrii simplu, urmând instrucțiunile din formular, iar pentru mai multe informații referitoare la operator te invităm să citești recenzia Betano.

Oferta nu mai este valabilă.

Oferă specială

Ziua Regilor Betano

Joacă păcănele Betano în ziua de miercuri și ești premiat cu rotiri gratuite!

Profită acum
jocpacanele noroc
TipOfertă specială
Valoare48 Rotiri gratuite
Dep. Min.100 RON
Valabilitate04/08 – 25/08
Rulaj
ExclusivToți jucătorii

Ziua Regilor în Vegas Betano: ce trebuie să știi

Te tentează Ziua Regilor în Vegas Betano? Această ofertă a operatorului care activează în țara noastră este disponibilă pentru toate conturile care doresc să participe. Utilizatorul care deține un cont pe Betano va putea să aleagă dacă dorește să fie activ și să câștige rotiri gratis. Există unele condiții care trebuie respectate pentru ca jucătorul să dobândească bonusul. Despre ele vom vorbi în rândurile care urmează.

Vezi și promoția 50 rotiri Betano la AOG!

Prin plasarea de mize la jocurile din secțiunea Vegas a operatorului Betano în zilele de miercuri, iei parte la promoție. Ce trebuie să faci pentru a intra în posesia bonusului? Citește în continuare!

Ziua regilor Betano: pași de revendicare

Oferta Ziua Regilor în Vegas Betano te premiază cu rotiri gratuite dacă ești activ la păcănele în zilele de miercuri. Pentru a te înscrie la promoție și pentru a te bucura de premii, urmează pașii de mai jos:

Click pe „Profită acum”

Începe prin a apăsa butonul din caseta de mai sus. Acesta te va trimite pe platforma cazinoului, de unde intri în contul tău Betano. Dacă nu ai deja unul, completează formularul de înregistrare și urmează pașii de acolo.

Participă la promoție

Apeși butonul „Participă” de pe pagina promoției Ziua Regilor în Vegas Betano.

Depune și joacă

În zilele de miercuri, depui în cont 100 de lei. Îi joci la jocurile din secțiunea Vegas în decursul aceleiași zile.

Atât! Rotirile gratuite specifice ofertei Betano 48 rotiri ar trebui să îți apară cât de curând în cont. Prin activitatea desfășurată în zilele de miercuri, te poți alege cu șanse în plus la câștigarea de runde la păcănelele tale favorite.

Dacă îți faci acum contul pentru 48 rotiri gratuite Betano, află că vei trece, cel mai probabil, prin procesul KYC. Este un procedeu în care ți se cer poze după unele documente precum cartea de identitate. Astfel, cazinoul se asigură că ești cine spui că ești și că nu încalci legea sau termenii și condițiile operatorului.

Ziua Regilor în Vegas Betano: ce câștigi

De ce merită să participi la Ziua Regilor în Vegas Betano? Pentru că, dacă îndeplinești cerințele de mai sus, primești 48 de rotiri gratis. Le poți folosi la jocul Serengeti Kings!

Numai banii reali depuși în contul tău contează pentru atingerea acelui rulaj de 100 de lei la Ziua Regilor. Asta înseamnă că soldul bonus obținut din alte promoții (bonus de bun venit, alte oferte) nu va conta. Nu uita! Dacă nu apeși „Participă” înainte de a juca la păcănelele din secțiunea Vegas, activitatea ta nu se va contoriza.

Câștigurile rezultate din utilizarea rotirilor gratuite nu au condiții gratuite. Asta înseamnă că poți retrage banii direct. Deci, joci jocurile de păcănele Betano Casino eligibile în ziua de miercuri, folosești rotirile, apoi retragi câștigurile. Vezi mai jos o listă cu fiecare zi în care poți profita de această promoție:

  • 4 august
  • 11 august
  • 18 august
  • 25 august 

48 rotiri gratuite Betano: alte informații utile

Ce alte lucruri te mai pot ajuta să cucerești Ziua Regilor în Vegas Betano din fiecare săptămână? Poate unele detalii legate de condițiile de rulaj, sau poate disponibilitatea rotirilor gratis. Ține cont de următoarele:

  • Poți folosi oferta 48 rotiri gratuite Betano o dată pe zi. Banii pe care îi rulezi în plus nu îți mai aduc alte free spins.
  • Rotirile au o valoare de 0,50 RON fiecare. Nu poate fi modificată.
  • Free spins sunt disponibile pentru o singură zi. Dacă nu le folosești în timp util, ele se pierd, deoarece expiră.
  • Oferta e activă în perioada 03:00 – 02:59 ziua următoare. 
  • Rotirile gratis din promoție se acordă în ziua următoare celei în care se desfășoară oferta, adică joia. Apar pe cont între orele 12:00 și 18:00.
  • Nu există condiții de rulaj pentru câștigurile în bani obținute în urma folosirii rotirilor gratis! Banii ajung direct în cont, de unde pot fi retrași sau jucați în continuare, după dorința clientului Betano.

Concluzii

Ce te oprește să participi la Ziua Regilor în Vegas Betano? Nu trebuie decât să respecți niște reguli simple, precum să ai un cont pe platformă. Și să joci o sumă de bani la păcănele Vegas miercurea, în luna august. Ultima sută de metri a verii se poate dovedi extra norocoasă. Dacă îți plac promoțiile cu rotiri gratuite săptămânale, îți dăm exemplu oferta Lumea Maimuțelor Betano, care are loc sâmbăta.