Lumea Maimuțelor Betano

Ofertă specială: Lumea Maimuțelor Betano

10 aug. 2021

Vino și tu în Lumea Maimuțelor Betano! Operatorul de pariuri sportive și jocuri de noroc își provoacă utilizatorii în această lună cu o sumedenie de oferte speciale. Printre ele se află aceasta, care are loc în fiecare sâmbătă a lunii august.

Oferta Lumea Maimuțelor Betano este special concepută pentru cei care preferă să joace jocurile Playtech. Operatorul are în portofoliul său astfel de jocuri, în secțiunea Cazinou. Și tu poți câștiga runde de păcănele PlayTech gratis în fiecare sâmbătă.

Oferta nu mai este valabilă.

Ofertă specială

Rotiri gratuite în Lumea Maimuțelor Betano

Profită de oferta de sâmbătă de la Betano și distrează-te gratuit la păcănele cu maimuțe!

Profită acum
jocpacanele noroc
TipOfertă specială
Valoare25 rotiri gratuite
Dep. Min.50 RON
ValabilSâmbătă, până la 28/08
Rulaj
ExclusivToți jucătorii

Lumea Maimuțelor Betano: ce trebuie să știi

Oferta Lumea Maimuțelor Betano are loc pe întreaga durată a lunii august, în fiecare zi de sâmbătă. Asta înseamnă că ai patru șanse să participi și să iei rotiri gratuite. Spunem asta pentru că promoția poate fi utilizată o dată pe zi de fiecare cont.

Participarea la Lumea Maimuțelor Betano are, totuși, niște condiții. Una din ele este că vei juca doar anumite jocuri din secțiunea de Cazinou a operatorului. O a doua este că va trebui să depui o anumită sumă de bani pe cont. Apoi, o rulezi în respectivele jocuri.

Cele 25 rotiri gratuite Betano pot fi câștigate de orice cont de pe site. Adică, dacă ești nou în lumea jocurilor sau încă nu ai cont, îți poți face unul pentru a participa și la promoție. Tot ce trebuie să faci pentru a obține cont la Betano este să urmezi pașii de înregistrare prin completarea formularului aferent.

Betano 25 rotiri gratuite: pași de revendicare

Care sunt etapele pe care le îndeplinești pentru a te bucura de oferta Lumea Maimuțelor Betano? Aceștia sunt simplii pași pe care îi urmezi:

Click pe „Profită acum”

Apasă butonul din caseta de mai sus. Apoi, intră în contul tău Betano în zilele de sâmbătă.

Fă o depunere

Trebuie să ai sau să depui în cont minimum 50 RON. Dacă nu ai, poți face oricând un depozit.

Joacă cu bani reali

Joci cei 50 de RON în secțiunea Cazinou a platformei, în ziua de sâmbătă, la sloturi Playtech Betano. Apoi, vei primi automat rotirie gratuite.

Primești în cont rotirile gratis! Poți depune și/sau juca și mai multe fonduri, dacă dorești. Cei 50 RON sunt minimul necesar pentru declanșarea premiului la Lumea Maimuțelor Betano. Această minimă condiție de rulaj pentru obținerea bonusului îți poate aduce venituri adiționale, în plin weekend.

Ai în vedere că doar activitatea din zilele de sâmbătă contează pentru promoție. Poți să te bucuri de premii doar în următoarele zile:

 • 07 august
 • 14 august
 • 21 august
 • 28 august

Bineînțeles, nimic nu te oprește să joci păcănele PlayTech Betano și în celelalte zile, dacă dorești. Doar ține minte că nu vei cădea sub incidența acestei promoții. Este posibil ca o altă ofertă Betano, cu alte condiții, să fie disponibilă.

25 rotiri gratuite Betano – informații despre premiu

Sună bine până acum Lumea Maimuțelor Betano? Valoarea premiului probabil ai înțeles-o deja. Este vorba despre 25 de rotiri gratuite pe care le poți folosi pe această platformă. Totuși, ele sunt disponibile numai pentru un anumit joc. Este vorba despre Epic Ape de la Playtech. De aici vine și numele ofertei de vară.

Jocul are un RTP destul de bun, de 95,96%, ceea ce înseamnă că, dacă ai noroc, poți obține multe runde câștigătoare. Nu degeaba ai nu mai puțin de 4096 modalități de a profita. În plus, jocul oferă, la rândul său, free spins. Adică și mai multe oportunități de câștig!

Lumea Maimuțelor Betano: alte lucruri bune de știut

Ce alte informații mai sunt de folos atunci când vorbim despre Lumea Maimuțelor Betano? Oferta aceasta este foarte prietenoasă cu jucătorii de păcănele Playtech Betano. Următoarele date te pot convinge să participi la promoție:

 • Nu poți folosi oferta de mai multe ori într-o sâmbătă. Fiecare cont primește rotirile gratis o singură dată pe zi de concurs, dacă îndeplinește cerințele.
 • Rotirile pot fi utilizate exclusiv la jocul Epic Ape. Nu vor funcționa la alte titluri din portofoliul Betano.
 • Fiecare free spin are valoarea maximă de 0,4 RON. 
 • Rotirile la Lumea Maimuțelor Betano ar trebui să apară în cont imediat după ce sunt duse la îndeplinire condițiile ofertei.
 • Rotirile au valabilitate de o zi de la primire. Dacă nu sunt utilizate în timp util vor expira. 
 • Valabilitatea stabilită în T&C este de la 00:00 până la 23:59.
 • Câștigurile în bani rezultate din aceste rotiri bonus la sloturi Playtech Betano nu au condiții de rulaj. Adică ajung în cont sub formă de bani cash pe care îi poți retrage imediat.
 • Campania este activă doar în zilele de sâmbătă. Pentru alte zile ale săptămânii pot fi active alte oferte cu propriile lor T&C.

Concluzie

La Lumea Maimuțelor Betano câștigi rotiri gratis și mai multe fonduri pentru păcănele! Zilele de sâmbătă tocmai au devenit mai interesante și pline de aventură! Cu o mică investiție în jocurile favorite de la Playtech poți să te bucuri de rotiri gratuite la Epic Ape. Iar dacă îi plac ofertele de vară, trage cu ochiul la cea de duminică cu runde gratis Betano The Dog House