Doza de fructe Maxbet

Doza de fructe Maxbet: rotiri gratuite la Sweet Bonanza

  iulie 23, 2021

Ia-ți doza de fructe Maxbet! În această vară, operatorul de jocuri de noroc îți propune o experiență dulce și fructată alături de jocul Sweet Bonanza. De-a lungul întregii zile de vineri te poți bucura de zeci de rotiri gratis la unul din cele mai populare jocuri.

TipOfertă specială
Valoare510 rotiri gratuite
Dep. min.50 RON
ValabilitateFiecare Vineri
Rulaj40x
ExclusivToți jucătorii

Cu doza de fructe Maxbet ai șansa de a obține rotiri gratuite prin urmarea anumitor pași și prin activitatea de pe platformă. Toate cele 510 rotiri gratis Maxbet sunt disponibile pentru jocul Sweet Bonanza. Așa că, dacă îți place să te distrezi în el, te invităm să iei parte la această promoție. E un bonus Maxbet avantajos și distractiv.

Doza de fructe Maxbet: ce trebuie să știi

Promoția doza de fructe Maxbet are loc în ziua de vineri, între orele 00:00 și 23:59. Ea se adresează doar secțiunii de cazino. Asta înseamnă că vor exista niște pași pe care trebuie să-i îndeplinești pentru a te bucura de banii câștigați la Maxbet Sweet Bonanza.

Pentru a obține de la Maxbet rotiri gratuite Sweet Bonanza trebuie să depui bani și să folosești un anumit cod pentru a ți se acorda fiecare nivel de bonus. Există cinci niveluri, fiecare oferind un număr tot mai mare de rotiri. Dacă reușești să faci depunerile necesare, poți dobândi până la 510 rotiri gratuite Maxbet.

Maxbet rotiri gratuite Sweet Bonanza: pași de revendicare

Ce pași trebuie să urmezi pentru a obține doza de fructe Maxbet? Iată care sunt acțiunile pe care le poți face:

 1. Dă click pe butonul din caseta de mai sus. Intri în contul tău Maxbet, apoi mergi în pagina promoției.
 2. De pe pagina promoției 510 rotiri gratuite Maxbet alegi primul bonus și faci depunerea de bani în contul tău. Vei introduce codul asociat sumei de bani depuse pentru Maxbet rotiri gratuite Sweet Bonanza.
 3. Poți trece la al doilea bonus, apoi la al treilea și tot așa, până le termini, dacă dorești să iei mai mult de primele 50 rotiri gratuite Maxbet.

În total poți să obții cinci bonusuri Maxbet rotiri gratuite Sweet Bonanza. Pe măsură ce îți alimentezi contul cu anumite sume și introduci codul aferent, ar trebui să îți apară în cont și bonusul cu rotiri Sweet Bonanza gratis.

Doza de fructe Maxbet: cine poate participa

De această promoție doza de fructe Maxbet pot beneficia clienții existenți. Așadar, dacă vrei să profiți de ea și nu ai încă un cont, fă-ți unul acum. Prima depunere pe MaxBet Cazino nu este acceptată ca fiind una din acele cinci trepte de joc. Deci trebuie să fi făcut deja cel puțin încă o depunere înainte de a participa la oferta Maxbet rotiri gratuite Sweet Bonanza.

Sweet Bonanza Maxbet: care sunt premiile

La doza de fructe Maxbet premiile sunt progresive. Există cinci trepte de depunere însoțite de anumite bonusuri. Primul este de 50 rotiri gratuite Maxbet. Iată care sunt bonusurile cu exactitate:

 • Depui minimum 50 RON pentru a obține 50 rotiri gratuite Maxbet folosind codul CAPSUNI
 • Depui minimum 70 RON și introduci codul PERE pentru a dobândi 85 rotiri gratis
 • Depui cel puțin 100 RON cu codul PEPENI pentru 100 rotiri gratis
 • Depui minim 100 RON cu codul STRUGURI pentru 125 rotiri gratuite
 • Depui cel puțin 150 RON cu codul CIRESE pentru a obține 150 rotiri

În total, pentru cele cinci depuneri obții 510 rotiri gratuite la oferta „Doza de fructe”. Fiecare opțiune poate fi activată o singură dată, în ordinea deja prezentată. Adică nu poți sări peste prima Maxbet depunere pentru a activa un bonus mai mare.

Maxbet free spins la Sweet Bonanza: alte date utile

Alte lucruri importante legate de doza de fructe Maxbet, care te pot interesa, sunt următoarele:

 • Rotirile pot fi folosite doar la jocul Sweet Bonanza.
 • Banii rezultați din Maxbet rotiri gratuite Sweet Bonanza pot fi rulați doar la jocurile din secțiunea cazino.
 • Rotirile sunt valabile 3 zile de la primire.
 • Câștigurile din rotirile promoției trebuie jucate de 40 de ori înainte de a putea scoate banii rezultați.
 • Pentru cerința de rulaj poți folosi maximum 80 de lei din banii rezultați, iar suma finală retrasă nu poate fi mai mare de 5000 Ron.

Concluzii

Vara aceasta doza de fructe Maxbet te răcorește cu rotiri gratuite și premii pe măsură. Descarcă aplicația Maxbet pentru mai multe informații, T&C ofertei și acces la secțiunile platformei.