Misiuni de bun venit Sportingbe

Ofertă specială: Misiuni de bun venit Sportingbet

10 iul. 2021

Misiuni Sportingbet

Ești pregătit să îndeplinești niște misiuni de bun venit Sportingbet pentru a obține bonusuri avantajoase? Operatorul de pariuri și jocuri de cazino propune noilor veniți anumite activități care culminează cu primirea unor bonusuri gratuite. Orice cont proaspăt făcut poate beneficia de această ofertă.

Pentru a putea să îndeplinești misiuni de bun venit Sportingbet ai nevoie de un cont pe platformă. Poți câștiga pariuri gratis, bonusuri în bani sau rotiri gratuite. Putem spune că e vorba despre un foarte profitabil bonus de bun venit Sportingbet, dacă îți dai puțin interesul.

Ofertă specială

400 RON și 50 rotiri gratuite cu misiunile Sportingbet

Îndeplinește acum misiunile de bun venit de la Sportingbet! Poți câștiga până la 400 de lei bonus și 50 de rotiri gratuite pentru păcănele!

Profită acum
jocpacanele noroc

Misiuni de bun venit Sportingbet: ce trebuie să știi

Te interesează să afli mai multe despre campania cu misiuni de bun venit Sportingbet? Este vorba despre un bonus care poate duce la câștiguri totale de 400 de Ron și 50 rotiri gratuite Sportingbet.

Oferta Sportingbet 50 rotiri gratuite plus bani bonus se activează când depui bani în contul nou, la maximum 7 zile de la înregistrare. Va trebui să rulezi toată suma, adică banii pe care îi depui în cont plus bonusurile, pentru a putea retrage câștigurile. La final, mai poți obține un mini-bonus cu freebet 50 ron Sportingbet și 30 de rotiri gratis.

Misiuni Sportingbet: pași de revendicare

Ce trebuie, practic, să faci în cadrul acestei oferte cu misiuni de bun venit Sportingbet? Pașii nu sunt deloc complicați, dar implică puțină consistență din partea ta. Iată care sunt cei trei pași principali pentru a câștiga bani bonus și 50 rotiri gratuite Sportingbet:

Click pe „Profită acum”

Îți deschizi un cont nou la Sportingbet urmând link-ul de pe pagina noastră. Nu trebuie decât să completezi un formular cu datele tale reale și să citești T&C.

Faci un depozit

Efectuezi o primă depunere pentru a avea bani în cont și a juca misiuni Sportingbet.

Îndeplinești misiuni

Duci la îndeplinire cele patru misiuni pentru a câștiga freebets și 50 rotiri gratuite Sportingbet.

Ai, totuși, în vedere că, pentru a putea face o retragere din cont, va trebui să urmezi pașii de verificare a identității. Totuși, o depunere Sportingbet poate fi făcută și înainte de acest proces. Ai la dispoziție 30 de zile din momentul înregistrării pe site pentru a completa procesul KYC (Know Your Client).

Fiecare din cele patru misiuni Sportingbet are propriile reguli, termeni și condiții. Despre câștigurile propriu-zise afli mai multe în secțiunea următoare.

Misiuni de bun venit Sportingbet: ce poți câștiga?

Cele patru misiuni de bun venit Sportingbet îți fac cunoștință cu secțiunile principale ale agenției online. Misiunile sunt următoarele:

  • Misiune fotbal – Implică plasarea unor pariuri simple premeci cu miză de cel puțin 20 RON cu cote de minim 1.70. La validarea acestei misiuni Sportingbet vei câștiga un pariu de rezervă în valoare de 50% din suma depusă (până la 150 RON).
  • Misiune combi – Presupune plasarea pariurilor combinate, cu cel puțin trei selecții. Miza minimă necesară este de 20 RON. Cota minimă totală cerută de regulile acestei misiuni de bun venit este de 3.00. Poți câștiga un freebet de 50% din suma depusă, care nu poate depăși 100 Ron.
  • Misiune Live – Plasezi un pariu live simplu cu miză totală de minimum 20 de lei la cotă 1.70. Obții un pariu de rezervă de 50%, în limita a 100 lei din cei 400 RON gratis Sportingbet.
  • Misiune Cazinou – Joci jocuri din secțiunea cazino Sportingbet de minimum 20 lei. Câștigi 20 de rotiri gratuite la Starburst. Bonusul se pariază de cel puțin 20 de ori înainte de a retrage câștigurile.

După ce duci la îndeplinire cele patru misiuni Sportingbet mai primești un bonus de 50 Ron în format Freebet. Alături de acesta se află și 30 de rotiri gratuite la cazinou, însumând un bonus Sportingbet 50 rotiri gratuite.

Alte informații despre misiuni Sportingbet

Iată ce alte informații privitoare la misiuni de bun venit Sportingbet îți mai pot fi de ajutor:

  • Fiecare misiune cu pariuri impune folosirea unui anumit tip de pariu, celelalte nefiind eligibile. Adică, dacă ți se cere să pui un pariu simplu, cele combinate nu vor fi contorizate.
  • Nu poți folosi această ofertă împreună cu altă promoție.
  • Freebet-urile expiră în termen de trei zile de la primire. Dacă nu sunt folosite, aceste premii în bani se pierd.
  • Dacă ai mai multe freebet-uri, ele se activează unul după altul.
  • Cele 50 rotiri gratuite Sportingbet se acordă după ce au fost îndeplinite misiunile (20 la cazinou și 30 pentru completarea misiunilor). Sunt valabile doar pentru jocul Starburst.
  • Bonusul Sportingbet 50 rotiri gratuite se poate juca în termen de 7 zile de la creditare.

Concluzii

Poți obține bonusuri frumoase cu cele patru misiuni de bun venit Sportingbet. Ai nevoie doar de puțin timp și pariuri bine plasate din banii de distracție. Multe din acțiunile necesare îndeplinirii termenilor pot fi realizate direct din aplicația Sportingbet mobile!

Ofertă specială

400 RON și 50 rotiri gratuite cu misiunile Sportingbet

Îndeplinește acum misiunile de bun venit de la Sportingbet! Poți câștiga până la 400 de lei bonus și 50 de rotiri gratuite pentru păcănele!

Profită acum
jocpacanele noroc