maxbet oferta

Ofertă Maxbet 100 RON Gratis la Jocurile BeeFee

2 mart. 2020

Ofertă Maxbet 100 RON Gratis la Jocurile BeeFee

Maxbet pune la bătaie o altă ofertă de neratat pentru jucătorii români! Primești 100 RON gratis la verificarea contului pentru a juca o serie de jocuri nou-introduse pe platforma online. Oferta Maxbet 100 RON Gratis la jocurile BeeFee se adresează tuturor fanilor care vor să descopere aceste sloturi moderne care vă pot aduce premii importante.

Mai jos poți vedea pașii necesari pentru a te înscrie și a obține acest bonus de 100 RON Gratis de la Maxbet:

  1. Creează-ți cont pe platforma Maxbet sau accesează contul existent,
  2. Validează-ți contul prin trimiterea unei copii a actului de identitate,
  3. După finalizarea procesului de validare, accesează link-ul ofertei Maxbet și introdu codul bonus: BF100,
  4. Accesează oferta de jocuri BeeFee și folosește bonusul pentru a te bucura de aceste sloturi moderne.

Ofertă Specială Maxbet

Câștigă 100 RON gratuit la sloturi BeeFee

Descoperă jocurile noi BeeFee și joacă 100 RON gratis!

jocpacanele noroc

O să te bucuri să afli că nu e nevoie de niciun depozit pentru a primi acest bonus, tot ce trebuie să faci e să adaugi cod bonus Maxbet pentru a primi cei 100 RON gratis. Procesul de verificare a contului nu este foarte complicat, iar mai jos îți vom explica tot ce trebuie să știi pentru a te bucura de această ofertă de bonus Maxbet.

Cum îmi pot verifica contul Maxbet?

Oferta Maxbet 100 RON gratis este oferită doar jucătorilor care și-au verificat contul după data de 01.03.2020 și se acordă o singură dată. Pentru a verifica un cont Maxbet este necesar să trimiți o copie după actul tău de identitate pe e-mail la suport@maxbet.ro sau printr-un mesaj pe pagina de Facebook a cazinoului.

Solicitarea identificării prin actul de identitate nu trebuie să te îngrijoreze, este un pas absolut necesar și obișnuit pentru orice cazino online. Acest pas este solictat pentru a proteja minorii, astfel că cei sub 18 ani nu au acces la cazinourile online. Demonstrând că ești major, poți accesa legal Maxbet online și te poți bucura de orice bonus disponibil.

Ține cont de faptul că acest bonus este valabil 7 zile de la acordare, fiind disponibil doar pe parcursul lunii martie, în intervalul 01.03 și 30.03.2020.

De ce e necesară verificarea contului?

În afară de a demonstra că ai peste 18 ani, procesul de verificare este important și din alte puncte de vedere. Identificarea cu nume, prenume și cod numeric personal asigură securitatea câștigurilor tale, astfel că nimeni nu le va putea încasa în numele tău.  Cartea de identitate atestă de asemenea că ești persoană fizică și că nu reprezinți pe altcineva.

Din punct de vedere legal, datele tale de identificare au și rolul de verificare a locației tale. Având în vedere că jocurile de noroc sunt interzise în unele locații unde platforma poate fi accesată, e vital să demonstrezi că te afli în România. În țara noastră, jocurile de noroc sunt 100% legale, așa că poți accesa jocurile preferate fără nicio grijă!

Cum îți creezi contul Maxbet?

Pentru a-ți crea contul Maxbet e nevoie să treci printr-un proces de identificare destul de rapid. Mai întâi accesează platforma online și dă click pe butonul de îngeristrare din dreapta sus. Ca de obicei, primul pas este furnizarea unor date de identificare standard.

Iată ce pași trebuie să urmezi pentru a-ți crea contul:

  1. Informații personale – Această secțiune include nume, prenume, adresă de mail și data nașterii. De asemenea, trebuie să te asiguri că este bifată căsuța legată de acceptarea termenilor și condițiilor.
  2. Informații adresă – Aici ți se cer orașul și adresa de reședință, dar și numărul de telefon.
  3. Informații cont – Alege-ți un nume de utilizator și o parolă unică și pe care o poți ține minte ușor. Parola va trebui completată de două ori pentru verificare. Tot la acest pas trebuie să selectezi moneda dorită, limba și să-ți completezi CNP-ul.

Odată ce ai furnizat toate aceste informații vitale, dă click pe butonul roșu de înregistrare din dreapta jos. Asta e tot! Acum ești gata de verificarea contului pentru a profita de oferta Maxbet 100 RON Gratis la jocurile BeeFee.

Cum pot retrage câștigurile din bonus?

Dacă ești suficient de norocos și câștigi din bonus o să vrei cu siguranță să retragi banii obținuți. Cum poți face asta? Sunt câteva condiții importante pe care trebuie să le respecți pentru a te putea bucura de câștigurile aduse de bonusul de 100 RON.

În primul rând, ai 7 zile la dispoziție pentru a-ți revendica câștigurile respectând toate condițiile impuse de Maxbet. Dacă depășești termenul acesta sau nu îndeplinești condițiile întreaga sumă va fi retrasă din contul tău.

 Cerința minimă de rulaj pentru acest bonus de verificare este de 35 de ori valoarea bonusului, deci 35×100 = 3,500 RON. Miza minimă este de 2,5 RON, echivalentul a 0,5 euro. Ține cont și de faptul că poți retrage câștigurile obținute în urma bonusului printr-o singură cerere, cu limita de 500 RON (100 euro), ca sumă maximă.

BeeFee Games Maxbet – recomandări de jocuri

Având în vedere că acest bonus poate fi folosit doar pentru a juca sloturi BeeFee, ne-am gândit să-ți recomandăm câteva jocuri care-ți pot aduce câștiguri majore.

Royal Crown

Dacă te numeri printre fanii jocurilor clasice, cu tematici retro și stil simplu, Royal Crown e penrtu tine! Acest joc Bee Fee Games îți aduce o experiență intensă, dar și mari șanse de câștig. Cu o rată de plată de 98%, acest joc îți garantează câștiguri impresionante, așa că nu-l poți rata.

Book of Gods

Acest slot o să-ți amintească sigur de Book of Ra, unul dintre sloturile cele mai populare pe care le poți juca online. În ciuda asemănărilor, cei de la Bee Fee garantează că Book of Gods va fi o experiență chiar mai interesantă și palpitantă decât clasicul Book of Ra. Profită de opțiunile free spins, scatter și wild pentru a câștiga cu acest slot cu RTP de 96.12%.

Joker Spin

Joker Spin vine cu elemente clasice cum ar fi fructele și șeptarii, pe care le combină cu o grafică de top cu influențe moderne. Acest mix inedit te va duce într-o călătorie pe care nu ai de ce s-o pierzi. Profită de simbolurile speciale, de opțiunea de gamble și de multiplicatori și joacă chiar acum Joker Spin!

Concluzii Ofertă Maxbet 100 RON Gratis BeeFee Games

Alege unul dintre jocurile recomandate de noi sau optează pentru celelalte titluri Bee Fee Games disponibile la Maxbet. Această ofertă Maxbet 100 Ron gratis îți poate aduce câștiguri reale, așa că profită de bonusul de 100 de lei.