oferta lunii winbet 154 rotiri gratuite

Oferta Lunii Winbet: 200 rotiri gratuite + 2 x Bonus de 100%

1 mai 2022

O promoție generoasă pentru luna mai este Winbet 200 rotiri gratuite și bonusuri în bani. Amatorii de jocuri variate se vor bucura să încerce cele mai interesante păcănele cu runde gratuite garantate de operator!

Cu oferta Winbet 200 free spins și bonus te simți ca și cum primești în fiecare zi de Marți și Sâmbătă un pachet de bun venit! Ai mai mult decât runde gratis la păcănele, căci se acordă și bonusuri de 100% din sumele de bani depuse. Dacă nu deții cont, te înregistrezi în câteva minute și prinzi un atractiv bonus de bun venit Winbet!

Ofertă specială

200 rotiri gratuite + 2x Bonus de 100%

Cod Bonus: WBX3

La Winbet oferta lunii îți aduce rotiri gratuite și bani bonus! Depune acum folosind codul WBX3 și te poți juca păcănele gratis!

Profită acum
jocpacanele noroc
TipOfertă specială
Valoare2x 100% și 200 FS
Dep. Min.100 RON
Valabilitate01/05 – 31/05
Rulaj35x & 30x
ExclusivToți jucătorii

Winbet 200 rotiri gratuite: pași de revendicare

Oferta Winbet 200 rotiri gratuite este generoasă cu participanții, oferind bonusuri și cadouri la fiecare depunere minimă zilnică. Etapele de participare sunt foarte simple. Ți le vom explica în aceste rânduri:

Click pe „Profită acum”

Apasă pe butonul „Profită acum” de pe această pagină. Ajungi la contul tău unde activezi pachetul cu oferta lunii septembrie Winbet prin tastarea codului promoțional „WBX3”. Alternativ, confirmi oferta din Cont » Profil » Bonusuri, înainte să faci o depunere.

Faci o depunere

Efectuezi o depunere minimă de 100 RON. Acest pas este al doilea cel mai important după introducerea codului. Poți face depozitul cu orice metodă de plată preferi, fie că e card bancar sau chiar cash delivery.

Joci și folosești bonusul

Ultimul pas este distracția. Dacă totul a mers bine în ceilalți doi pași, atunci nu rămâne decât să te joci jocurile preferate la Winbet! Iar acum ai și un bonus frumos în cont.

Ca să obții întregul pachet de bonusuri mai faci două depuneri, una de 200 RON și una de 300 RON. Evident, pentru a te bucura de această promoție și de altele, îți trebuie un cont validat. Faci validarea încărcând poze după anumite acte, precum cartea de identitate. Procesul acesta de validare a contului este legal, fiind impus de autoritățile în domeniu.

200 rotiri gratuite Winbet: ce câștigi?

Oferta completă cu Winbet 200 rotiri gratuite include și bani bonus, dacă faci suficiente depuneri pe durata zilei. Promoția se desfășoară în trei etape, pornind de la activarea despre care vorbeam mai sus. Apoi, trei depuneri îți aduc bonusuri în bani și rotiri. Iată care sunt premiile:

  • Prima depunere de cel puțin 100 RON aduce bani bonus în procent de 100%.
  • A doua depunere de cel puțin 200 RON acordă 100 rotiri gratis la jocul 20 Diamonds. Miza la fiecare rundă are valoarea de 1 RON.
  • A treia depunere de cel puțin 300 RON acordă bonus 100% din suma depusă și 100 rotiri gratis. În total, cu cele trei depuneri, ai 200 rotiri Winbet.

Fiecare bonus poate fi revendicat o dată pe zi, în fiecare marți și sâmbătă. În cazul bonusului 100% primești din partea cazinoului dublul sumei depuse de tine. Adică, dacă depui 100 RON, îți mai dă operatorul încă 100 RON. Cei 200 RON (depunerea + bonusul) trebuie rulați de 35 de ori înainte să efectuezi o retragere.

La depunerile cu bani bonus din oferta Winbet 200 rotiri gratuite poți retrage câștiguri în valoare de maximum 10,000 RON, după ce efectuezi rulajul. Excesul, dacă există, va fi anulat. La bonusul cu 200 free spins poți scoate cel mult 1,000 RON.

200 rotiri Winbet: cine poate participa?

La promoția Winbet 200 rotiri gratuite poate participa orice client al operatorului care deține un cont activ. Bineînțeles, acesta trebuie să fie validat, după cum am menționat anterior.

Chiar și noii clienți au timp să se bucure de această ofertă, dacă doresc. Crearea unui cont este simplă. Și poți primi un bonus de ziua ta Winbet, care pare și mai atractiv dacă ți-o serbezi în septembrie!

Poți participa la oferta Winbet 200 free spins până pe 31 mai la ora 23:59. Bonusurile pot fi revendicate o singură dată în fiecare zi, pe același cont.

Winbet 200 rotiri gratuite: ce mai trebuie să știi?

Iată ce alte informații despre promoția Winbet 200 rotiri gratuite îți pot fi utile:

  • Câștigurile din cele 200 free spins Winbet au statut de bonus. Adică suma de bani trebuie jucată de 30 de ori. Abia apoi poți face o retragere.
  • Cerințele de rulaj se vor efectua în termen de 2 zile de la activare. Altfel, eventualele câștiguri sau bonusuri se pierd.
  • Suma maximă de bani ce trebuie depusă pentru bonusul 100% la prima depunere este de 500 RON.
  • Cele 200 rotiri Winbet se pot activa din cont. Intri la „Profil”, după care te duci la „Bonusuri” și accesezi „Vezi Jocurile”.
  • Poți scoate câte 10,000 RON la bonusurile 100% și 1,000 RON la rotiri. Sumele de bani care depășesc aceste limite sunt anulate la îndeplinirea cerințelor de rulaj sau atunci când soliciți o retragere.

Concluzie

În luna mai, promoția Winbet 200 rotiri gratuite îți acordă numeroase oportunități de câștig. Trebuie doar să le revendici. Bani bonus și rotiri gratis sună bine pentru orice împătimit de super păcănele. Poți încerca ce jocuri Winbet Casino dorești, după ce efectuezi depunerile necesare.