10% Extra Cash NetBet

10% Extra Cash NetBet: ofertă specială la depunere

5 mai 2022

Dacă te gândeai să faci o depunere, află că acum ai 10% Extra Cash NetBet! Asta înseamnă că vei primi bani în plus. Poate fi prima ta depunere NetBet, poate fi una dintr-un șir mai lung, oferta rămâne valabilă. Dacă alegi metoda de plată potrivită și profiți de promoție, atunci vei avea mai mulți bani de jucat. Află cum în articolul ce urmează!

Ofertă specială

10% Extra la depunerile prin OktoCash SelfPay

Profită de ofertă și alimentează-ți contul cu bani bonus! Acum primești 10% în plus din partea casei atunci când depui la o stație de plată SelfPay.

Profită acum
jocpacanele noroc

10% Extra Cash NetBet – cum profiți de ofertă?

Pentru a lua 10% Extra Cash NetBet trebuie să faci doar 3 pași. Sunt foarte simpli și rapizi, deci poți trece la joc în cel mai scurt timp. Hai să vedem, mai exact, care sunt etapele!

Dă click pe „Profită acum”

Pentru început, ca să ajungi la oferta SelfPay NetBet, apasă butonul din caseta de mai sus. El te va trimite la pagina ofertei în doar câteva secunde. Odată ce ai ajuns aici, loghează-te și dă click pe „Depunere”.

Alege OktoCash la depunere

Acum e timpul să alegi metoda de plată. Ca să primești 10% Extra Cash NetBet, va trebui să dai click pe OkTo.Cash și să apeși pe butonul de depunere. Apoi, vei primi un cod de 6 cifre.

Depune banii prin SelfPay

Pentru ultimul pas, ia codul de 6 cifre primit anterior și mergi la cea mai apropiată stație SelfPay. Acolo, selectează NetBet, tastează codul și introdu banii. Vor intra automat în contul tău, alături de bonusul de 5%.

Atât de simplu! Dacă ai făcut pașii întocmai cum sunt descriși, atunci acum ai 10% Extra Cash NetBet, pe lângă banii pe care i-ai depus. De aici, ești liber să faci ce vrei cu ei. Noi recomandăm ca, dacă tot ai un bonus, să descoperi noi jocuri de păcănele NetBet

Oferta OktoCash NetBet – cum funcționează?

Conceptul ofertei 10% Extra Cash NetBet e simplu. Tu depui o sumă de bani, apoi cazinoul îți mai dă încă 10%, din partea casei. Totuși, e util să știi mai multe detalii, pentru că astfel vei înțelege tot mecanismul.

În primul rând, procentul de 10% extra la depunere NetBet se aplică pentru valoarea brută. Adică, chiar dacă e un comision la depunere, bonusul nu îl calculează. De exemplu, dacă vrei să depui 50 RON, după comision vor rămâne 49 RON. Tu vei mai primi 10% din cei 50 RON pe lângă acești 49 RON. Deci, în exemplul nostru, jucătorul va avea, în total, 54 RON.

În al doilea rând, limita maximă pentru o tranzacție este de 450 RON. Deci, înainte să depui, asigură-te că te încadrezi. Dacă vei depune, să zicem, 460 RON, atunci nu vei primi 10% Extra Cash NetBet.

10% Extra Cash NetBet – ce mai trebuie să știi?

La fel ca restul de oferte speciale cazino, cea cu 10% Extra Cash NetBet are și o secțiune de termeni și condiții. În aceasta vei găsi toate cerințele pe care trebuie să le respecți. Astfel, știi exact ce trebuie să faci pentru a putea păstra toate câștigurile și pentru a te distra pe cinste. Hai să vedem cele mai importante aspecte!

  • Suma primită prin bonus trebuie rulată cel puțin o dată pentru a putea face o retragere. De exemplu, dacă ai primit, să zicem, încă 20 RON pe lângă ce ai depus, pe aceștia trebuie să-i joci măcar o dată pentru a îi putea retrage.
  • Dacă nu îndeplinești rulajul menționat, atunci câștigurile obținute cu bonusul 10% Extra Cash NetBet vor fi anulate automat.
  • Trebuie să pariezi minim 20% din suma depusă prin Okto SelfPay înainte de a face o retragere.
  • Poți juca banii primiți din bonus la o mulțime de jocuri din secțiunea de cazino.

Ce să joci cu oferta NetBet OkTo SelfPay?

Sau, în cazul în care te-ai săturat de păcănelele cu role și rânduri, atunci jocurile ca Aviator, Jetx și AstroBoomers sunt numai bune. Mecanica de joc e ceva mai diferită, dar premiile sunt la fel de atractive.

Păi, cu 10% Extra Cash NetBet poți să joci aproape orice. Dar, dacă tot ai niște fonduri bonus, poți să încerci ceva nou. În cazul în care ești un jucător experimentat, atunci sigur ai auzit de Burning Hot, Shining Crown, Sizzling Hot, Book of Ra și alte jocuri clasice.

Dar, Novomatic și EGT nu sunt singurii producători de jocuri. În ultimul timp, cei de la Pragmatic Play au lansat hituri peste hituri, tot felul de jocuri cu o mulțime de funcții și teme super interesante. Iar dacă și de Pragmatic ai auzit, atunci poți să testezi jocurile unor producători ceva mai noi. Niște exemple bune ar fi Wazdan, 1×2 Gaming, Relax Gaming, Hacksaw Gaming și Nolimit City.

Concluzii

În concluzie, oferta cu 10% Extra Cash NetBet e numai bună pentru niște distracție la păcănele. Vei primi bani bonus pe lângă ce depui, deci poți juca mai mult. Și e simplu să profiți! Trebuie doar să activezi oferta, să depui prin metoda corectă și atât. Deci, spor la păcănit!