50 rotiri gratis Betano

Ofertă cu 50 rotiri gratis Betano la 24k Dragon

12 aug. 2021

Vrei să câștigi 50 rotiri gratis Betano? Atunci nu mai aștepta și găsește comoara dragonilor! Participă la oferta specială de la unul din cei mai cunoscuți operatori de pariuri și jocuri de cazino din țară. Îndeplinește rulajul și primești un bonus numai bun de jucat!

Una din cele mai generoase oferte ale verii de la acest operator este cea cu 50 free spins Betano. O promoție clasică, ce se adresează tuturor celor care doresc să primească lucruri gratis și care au cont pe platformă. Dacă nu ai unul deja, te poți înregistra facil, prin completarea unui formular. Apoi, poți revendica un bonus de bun venit Betano.

Oferta nu mai este valabilă.

Ofertă specială

Comoara Dragonilor Betano

Joacă păcănele Play’n Go la Betano în ziua de marți și câștigă 50 runde gratis la jocul de păcănele 24k Dragon!

Profită acum
jocpacanele noroc
TipOfertă specială
Valoare50 Rotiri Gratuite
Dep. Min.100 RON
Valabilitate03/08 – 31/08
Rulaj
ExclusivToți jucătorii

50 rotiri gratis Betano: ce trebuie să știi

Printre interesantele oferte ale verii se află 50 rotiri gratis Betano! Se desfășoară pe parcursul întregii luni august, în fiecare zi de marți. Altfel spus, alegi ziua, apoi joci jocurile preferate de păcănele din secțiunea Vegas a operatorului online. Și primești free spins!

Pentru siguranță, ți se cere acordul expres în participarea la promoția Play N Go Betano. Practic, tu joci în continuare ce îți place din portofoliul producătorului, îndeplinești niște simple condiții și primești rotirile gratuite. Spre deosebire de alte oferte, care cer expres rulajul unei anumite sume de bani, de pildă, în acest caz, condițiile diferă.

Betano 50 rotiri gratis: cum revendici

Pentru a intra în posesia celor 50 rotiri gratis Betano va trebui să îndeplinești niște simple cerințe. Care sunt ele? Ți le explicăm pe scurt în cele ce urmează:

Apasă butonul „Profită acum”

Pentru început, apasă butonul din caseta de mai sus. Apoi, intră în contul tău sau fă-ți unul prin completarea formularului disponibil pe pagina online a operatorului.

Participă la promoție

Apasă butonul „Participă” din dreptul ofertei Betano runde gratis la 24k Dragon. Astfel, te înscrii la oferta din luna august.

Joci păcănele

Joacă 100 de runde în valoare de minimum 1 RON fiecare la jocurile video Play’n Go din secțiunea Vegas. Ai în vedere că primești bonusul doar dacă joci marțea.

După ce urmezi pașii de mai sus, vei primi cele 50 rotiri gratuite Betano. Le poți utiliza într-un timp limită, pentru a obține fonduri adiționale fără a investi banii tăi.

Dacă acum îți faci pentru prima dată cont, află că operatorul îți va cere copii după documente. Se mai numește procesul KYC – Know Your Client. Astfel, se va asigura că nu există încălcări ale termenilor și condițiilor proprii sau ale legii în vigoare. E o etapă uzuală, pe care o întâlnești la toate cazinourile online licențiate de ONJN.

Comoara dragonilor Betano: ce câștigi

Este clar că premiul acestei oferte sunt 50 rotiri gratis Betano. Ele se acordă după ce îndeplinești rulajul menționat mai sus. Adică după ce joci cele 100 de runde de câte 1 RON la jocuri Play’n Go.

Cele 50 de rotiri pot fi utilizate doar la jocul 24k Dragon. Are un RTP peste medie, de 96,18%, cu propriile rotiri gratis și re-spins. Cu o volatilitate ridicată, jocul reușește să îți aducă până la de 24.000 de ori miza, dacă ai noroc. Așadar, poți avea șanse mari să te bucuri de câștiguri generoase.

50 rotiri gratis Betano: când să pariezi

Când este activă oferta 50 rotiri gratuite Betano? Spre deosebire de alte turnee și promoții, aceasta este disponibilă în zilele de marți din luna august 2021. Comoara dragonilor poate fi găsită doar în a doua zi a săptămânii.

Este esențial să te înscrii prin apăsarea butonului de participare de pe pagina ofertei cu 50 rotiri gratuite Betano. Altfel, nu ești inclus și jocurile tale nu vor fi contorizate. Iată datele după care te poți ghida:

 • 3 august
 • 10 august
 • 17 august
 • 24 august
 • 31 august

În oricare din aceste zile – sau în toate – poți juca numărul de runde pentru primirea free spin-urilor la 24k Dragon. Nu uita! Doar jocurile din Vegas Betano Casino sunt contorizate, mai exact, păcănelele de la furnizorul Play’n Go.

50 rotiri gratis Betano: alte informații

La ce alte lucruri să fii atent pentru a obține mai ușor 50 rotiri gratis Betano? Iată câteva date utile:

 • Numai banii reali pe care îi rulezi la jocurile Play’n Go contează pentru îndeplinirea cerințelor ofertei. Bonusurile anterior primite nu se contorizează.
 • Promoția este valabilă o dată în fiecare zi pentru fiecare cont.
 • Rotirile valorează 0,50 RON fiecare.
 • Rotirile se acordă în ziua următoare, adică miercurea.
 • Disponibilitatea rotirilor este de o zi, de la primirea în cont.
 • Banii câștigați în urma celor 50 free spins Betano nu au cerințe de rulaj. Adică nu trebuie jucați de un anumit număr de ori înainte de a putea face o retragere.

Concluzii

Dorești 50 rotiri gratis Betano de care să te bucuri în timpul săptămânii? Urmează pașii de înscriere și participare la promoție și pot fi ale tale. Pentru alte oferte similare, te invităm să afli mai multe despre Ziua Regilor în Vegas Betano