50 free spins Betano

Ofertă 50 free spins Betano la Age of the Gods

13 aug. 2021

Te tentează să câștigi 50 free spins Betano la începutul weekend-ului? Atunci această ofertă ar putea să fie pentru tine! Luna august este plină de oferte speciale care vin de la acest operator de pariuri și jocuri de cazino. Cea de care vorbim astăzi este doar una dintre ele.

Promoția este activă pe durata întregii luni, exclusiv în zilele de vineri. Ai câteva ocazii să obții, cu puțină străduință, zeci de free spins care îți pot aduce venituri frumușele. Bineînțeles, dacă zeii norocului sunt de partea ta. Mai sunt și alte promoții similare ce te așteaptă, precum cea cu 50 rotiri bonus Betano la 24k Dragon.

Oferta nu mai este valabilă.

Ofertă specială

50 Rotiri Gratuite la AOG

Betano vine cu încă o super promoție în august! Acum ai 50 de rotiri gratuite dacă joci la păcănele vinerea!

Profită acum
jocpacanele noroc
TipOfertă specială
Valoare50 Rotiri Gratuite
Dep. Min.100 RON
Valabilitate06/08 – 27/08
Rulaj
ExclusivToți jucătorii

50 free spins Betano: ce trebuie să știi

În ce constă oferta aceasta cu 50 free spins Betano? Operatorul a pregătit numeroase promoții speciale în luna august 2021, așa că de ce te-ai îndrepta spre aceasta? Pentru că Playtech se află în spatele ei, iar dacă îți plac jocurile acestui provider, le vei juca oricum. De ce să nu profiți de asta?

Oferta 50 free spins Betano se activează în fiecare zi de vineri a lunii august: 

 • 6 august
 • 13 august
 • 20 august
 • 27 august

Așadar, ai ample oportunități să încerci măcar o dată să obții rotirile. Trebuie doar să joci păcănele Playtech Betano Casino. Totul depinde de timpul tău liber și de fondurile lunare pe care le aloci acestei activități distractive. Care sunt pașii de participare și regulile pe care trebuie să le știi? Îți spunem în secțiunile următoare.

50 free spins Betano Age of the Gods: God of Storms: cum revendici

Vrei să afli cum obții cele 50 free spins Betano? Pașii sunt simpli, oricine putând încerca, mai ales dacă adoră să joace la păcănele Playtech. Iată care sunt, pe scurt, acțiunile pe care trebuie să le urmezi pentru a intra în posesia rotirilor gratuite:

Click pe „Profită acum”

Primul pas începe prin apăsarea butonului din caseta de mai sus. Cu acesta, intri în contul tău Betano. Pentru a profita de promoție, fă-o într-o zi de vineri din luna august.

Joacă la păcănele

Joci minimum 100 de RON la jocurile care aparțin de producătorul Playtech, care se află în secțiunea Cazinou a site-ului.

Folosește rotirile

Cele 50 de rotiri gratuite Betano vor apărea în cont în ziua următoare. Apoi, nu rămâne decât să te distrezi folosindu-le!

Nimic mai simplu! Tot ce îți trebuie este un cont. Oricine este înscris pe platformă poate participa la oferta de vineri. Nu ai cont să joci la păcănele Betano? Te poți înscrie în doar câteva minute urmând cu grijă instrucțiunile și completând formularul găsit pe site.

Betano 50 rotiri AOG: despre premiu

Oferta 50 free spins Betano acordă rotiri gratis la jocul Age of the Gods: God of Storms. Acesta vine tot de la Playtech, furnizorul promoției de față. Pare să fie unul din preferatele operatorului, deoarece se găsește destul de des în ofertele sale speciale. Nu l-ai mai încercat niciodată? O poți face în regim demo, la jocul în care nu folosești bani reali, pentru a exersa.

Jocul cu 50 runde gratis Betano are un RTP generos, de 96,14%. Dacă vrei să-ți crești șansele de a obține câștiguri mari, trebuie să faci pariuri mari. În general, un joc cu mize mici și câștiguri mai reduse este mai sigur pentru buzunarul tău. Mai ales când ești începător și nu îți permiți să joci pe mize mari.

În plus, să iei de la Betano 50 rotiri AOG în fiecare zi de vineri a lunii nu e deloc puțin. Mai ales dacă oricum ai juca la păcănele în Cazinou.

50 free spins Betano: alte informații utile

Alte informații care te pot ajuta când alegi să joci la oferta 50 free spins Betano:

 • Promoția poate fi completată o singură dată pe zi de pe un cont.
 • Rotirile sunt disponibile doar pentru jocul Age of the Gods: God of Storms. Nu funcționează la alte jocuri.
 • O rotire valorează 0,25 RON.
 • Nu e nevoie să îți dai acordul explicit la această promoție 50 free spins Betano. Trebuie doar să mizezi 100 de lei vinerea la sloturile Playtech din Cazinou.
 • Rotirile sunt valabile o zi și se acordă imediat ce îndeplinești criteriile. După aceea, ele expiră dacă nu sunt folosite.
 • Valabilitatea începe la orele 00:00 și se încheie la 23:59.
 • Orice venituri câștigi în urma acelor free spins se creditează în contul tău direct, sub formă de bani reali. Adică nu există cerințe de rulaj la banii reveniți din rotirile gratuite. Poți scoate imediat banii sau îi joci în continuare, dacă vrei.

Concluzii

De ce să nu te bucuri de 50 free spins Betano în zilele de vineri ale lunii august? Te poți distra la păcănele în aceste zile și, în același timp, poți câștiga free spins la un joc interesant. Dacă nu ai deja cont, nu te impacienta! Încă te poți înscrie și juca după bunul plac. Oferta va fi valabilă până la finele lui august 2021. Vrei să încerci mai întâi, jocurile din cazino? Îți recomandăm din plin să faci asta, căci Betano te lasă să testezi jocurile Playtech demo, fără mize pe bani reali.