netbet spin masters

NetBet Spin Masters

18 mai 2022

NetBet Spin Masters este aici și te așteaptă cu sute de premii, în valoare de 125,000 RON! În articolul ce urmează îți vom prezenta totul despre ofertă. Citindu-l, vei afla cât de simplu e să participi, care sunt premiile și cum să câștigi. Ba chiar mai mult de atât, putem să-ți spunem de pe acum că te vei distra de minune, deoarece trebuie să joci păcănele Playson pentru a participa. Dar, hai să vedem câteva detalii despre ofertă întâi!

Oferta este valabilă în perioada 16 – 24 Mai 2022.

Ofertă specială

Turneul Spin Masters

Participă și tu la cel mai nou turne de păcănele de la NetBet! Fondul de premiere este de 125,000 RON cash și tot ce trebuie să faci e să joci păcănele de la Playson.

Profită acum
jocpacanele noroc

NetBet Spin Masters – ce este?

Promoția NetBet Spin Masters este, în esență, un turneu de păcănele. Adică e o competiție, în care jucătorul cu cele mai multe puncte va lua premiul cel mare. Pentru a aduna puncte, toți utilizatorii înscriși trebuie să joace la păcănelele participante folosind un pariu minim. 

Deci, mecanismul e simplu. Cu cât joci mai mult, cu atât aduni mai multe puncte și, la final, iei un premiu mai mare. Dar, amintește-ți că joci împotriva altor utilizatori, deci numărul de puncte de care ai nevoie se va modifica constant.

La NetBet Spin Masters participă o mulțime de sloturi de la providerul Playson. Și, având în vedere durata promoției (16-24 Mai), ai la dispoziție câteva zile bune pentru a le descoperi. Mai mult, e timp berechet să câștigi cât mai multe runde la aceste jocuri de păcănele NetBet, pe lângă premiile din turneu. Dar, acum hai să vedem cum te înscrii la promoție!

NetBet Spin Masters – cum participi?

Dacă vrei să arăți și tu că ești un maestru al spinurilor în NetBet Spin Masters, atunci trebuie să știi că participarea e simplă. Sunt numai 3 pași, iar tu vei intra în joacă în cel mai scurt timp. Așadar, iată care-s etapele!

Dă clcik pe „Profită acum”

Începe prin a da click pe butonul din caseta de sus. Acesta te va trimite direct către platforma cazinoului, de unde poți alege turneul.

Joacă păcănele

Apoi, odată ce te-ai înscris la turneul NetBet Spin Masters, începe să joci. Pentru a aduna puncte, trebuie să joci cu minim 2 RON pe rotire. Astfel, fiecare spin îți va aduce câte 1 punct.

Adună multe puncte

De aici, rămâne doar să aduni cât mai multe puncte. Cu cât ai mai multe, cu atât ocupi un loc mai înalt în clasamentul Spin Masters NetBet și te alegi cu un premiu mai bun.

Simplu, așa-i? Evident, dacă nu ai încă un cont la cazino, va trebui să te înregistrezi pentru a participa la NetBet Spin Masters. Vei avea nevoie și de o depunere, pentru că poți aduna puncte doar dacă joci cu bani reali.

Turneu păcănele Playson NetBet – ce primești?

Fondul de premiere la NetBet Spin Masters este de 125.000 RON și se împarte la 375 de jucători norocoși. Toate premiile sunt în bani cash, deci nu există cerințe de rulaj. În funcție de poziție finală din clasament, poți primi următoarele:

 • Locul 1: 25.000 RON;
 • Locul 2: 12.500 RON;
 • Locul 3: 7.500 RON;
 • Locurile 4-10: 2.500 RON;
 • Locurile 11-25: 1.250 RON;
 • Locurile 26-50: 500 RON;
 • Locurile 51-100: 250 RON;
 • Locurile 101-200: 100 RON;
 • Locurile 201-375: 50 RON.

Fii mereu cu ochii pe secțiunea NetBet clasament Spin Masters! Locurile și numărul de puncte al fiecărui jucător se vor actualiza automat, deci vei ști când ești depășit sau de câte puncte mai ai nevoie. 

NetBet Spin Masters – ce trebuie să mai știi?

Turneul NetBet Spin Masters este o ofertă extraordinară. Nu numai că are niște premii bune, dar felul în care le câștigi e foarte interactiv. Mai exact, e o competiție între jucători. Totuși, fiecare competiție are regulile sale, iar turneele de cazino nu fac excepție. Iată la ce trebuie să fii atent!

 • Acest turneu premii cash NetBet se desfășoară între 16.05.2022, ora 03:01 și 24.05.2022, ora 02:59. Doar în această perioadă poți acumula puncte cu jocurile eligibile.
 • Trebuie să joci minim 100 de runde pentru a fi calificat în clasamentul turneului.
 • Scorul total al fiecărui participant se calculează prin adunarea tuturor punctelor obținute. Aici sunt incluse și primele 100 de runde pentru calificare.
 • Jocurile eligibile sunt: 3 Fruits Win: 10 Lines, Buffalo Power Megaways, Buffalo Power: Hold and Win, Imperial Fruits: 5 Lines, Solar Queen, Soldar Temple, Legend of Cleopatra Megaways, Burning Wins: 5 Lines, Eagle Power: Hold and Win, Book of Gold: Multichance.
 • Premiile sunt cash (fără cerințe de rulaj) și intră în cont în termen de 72 de ore de la terminarea turneului.
 • Câștigurile sunt setate în moneda EURO, deci pot suferi unele modificări la conversie.

Concluzii

În concluzie, dacă îți place să joci păcănele, NetBet Spin Masters este o promoție numai bună! Vei concura împotriva altor iubitori de sloturi pentru premii extraordinare, în valoare de 125,000 RON, toate în bani cash. Iar dacă ai nevoie de ceva ajutor pentru a începe, citește despre cum faci o depunere NetBet. Apoi, intră în joc și adună cât mai multe puncte!