netbet cashback

NetBet Cashback: câștigă până la 2,000 RON!

20 oct. 2021

Luna octombrie este plină de promoții spectaculoase, iar una din ele este oferta NetBet Cashback. Dacă participi, te bucuri de bonusuri generoase cu soldul, pe care le folosești pentru a-ți crește mai apoi portofoliul.

Oferta NetBet Cashback este disponibilă între 18 octombrie și 25 octombrie 2021. Este disponibilă numai pentru clienții care se înscriu și care doresc să participe la concurs. Evident, doar cei care au cont sunt eligibili. Încă ai timp să-ți faci unul. Pașii de creare cont NetBet sunt descriși în articolul nostru pe această temă.

Ofertă nu mai este valabilă.

Ofertă specială

Joacă și primește banii înapoi la NetBet!

În luna Octombrie poți să-ți recuperezi banii la păcănele! Cu NetBet Cashback poți să depui, să joci, apoi să primești bani bonus în funcție de pierderi!

Profită acum
jocpacanele noroc
TipOfertă specială
Valoarepână la 2,000 lei
Dep. Min.80 RON
Valabilitate18/10 – 25/10
Rulaj1x
ExclusivToți jucătorii

NetBet Cashback: pași de revendicare

Cel mai important lucru de știut legat de oferta NetBet Cashback este cum te înscrii pentru a participa. Practic, este primul pas în a te califica pentru premiile puse în joc. Iată cum ajungi să iei parte la petrecerea cashback:

Dă click pe „Profită acum”

Apeși butonul „Profită acum” de pe pagina noastră. El te va duce la oferta exclusivă a operatorului.

Te înscrii

Odată ajuns acolo, te înscrii apăsând pe butonul de „Înscriere”. După, depui și joci câte 80 RON în fiecare zi a competiției.

Primești Cashback

În funcție de pierderile înregistrate, primești bonus cashback la NetBet de până la 2000 RON.

Promoția NetBet Cashback se adresează jucătorilor care au efectuat deja o depunere după înregistrarea pe platformă. Încă mai ai timp să participi și tu. Te înscrii, faci o depunere și apoi urmezi pașii de mai sus pentru a participa!

Contul trebuie să fie validat pentru a putea face depuneri și retrageri de sume de bani din cont. Deci, dacă nu ai făcut-o deja, vei trece prin procesul de cunoaștere a clientului (KYC). Este cerut de orice operator de jocuri de noroc care își respectă clientela. Practic, trimiți niște poze ale unor documente cu informațiile tale personale pentru ca operatorul să verifice dacă ai vârsta legală pentru a participa la jocurile oferite de el și dacă respecți T&C.

Cashback NetBet: despre premii

La promoția NetBet Cashback primești bani înapoi dacă îndeplinești anumite condiții. Fiecare zi jucată are un procentaj de cashback bonus acordat, după cum urmează:

 • 1 zi – 10 % (maximum 40 RON)
 • 2 zile – 20% (maximum 80 RON)
 • 3 zile – 25% cashback (maximum 120 RON)
 • 4 zile – 30% (până la 160 RON)
 • 5 zile – 35% (maximum 200 RON)
 • 6 zile – 45% (maximum 400 RON)
 • 7 zile – 55% (până la 2.000 RON)

Zilele de participare la NetBet Cashback se contorizează dacă depui cel puțin 80 RON, pe care îi joci la păcănele NetBet din secțiunea Cazino. Bonusul se calculează după formula „mize totale în bani reali” minus „câștiguri totale în bani reali” pe care le înregistrezi pe parcursul perioadei în care se desfășoară promoția.

Dacă ai câștiguri totale mai mari decât valoarea totală a mizelor plasate, nu vei fi eligibil pentru a primi banii înapoi NetBet. Bonusul se acordă la finalul perioadei promoționale deoarece ia în considerare numărul de zile de joc.

NetBet Cashback: alte informații

Iată ce alte informații mai pot fi utile celor care doresc să participe la oferta NetBet Cashback:

 • Bonusul cashback trebuie jucat o dată în întregime înainte de a putea retrage suma. Ai 7 zile la dispoziție să faci acest lucru, altfel banii bonus sunt anulați.
 • Bonusul NetBet bani înapoi este acordat la maximum 72 de ore după încheierea promoției.
 • Dacă bonusul pe care l-ai câștigat este mai mic de 4 RON, acesta nu va mai fi creditat în contul tău de jucător.
 • Nu poți „cumpăra” zile suplimentare de joc dacă nu participi la NetBet Cashback de la începutul promoției. Adică, dacă faci mai multe depuneri eligibile într-o zi, doar prima va fi luată în considerare.
 • Beneficiezi de bonusul maxim dacă joci în fiecare din cele 7 zile ale ofertei.
 • Dacă faci o cerere de retragere înainte de a îndeplini condițiile de rulaj ale bonusului cashback, sumele bonus și câștigurile derivate din ele se anulează.

Concluzie

Promoția NetBet Cashback este gata să îți premieze activitatea în secțiunea Cazino cu bani înapoi. Dacă îndeplinești cerințele de acordare, bineînțeles. Pornește prin activarea ofertei, depunerea minimă necesară și participarea la jocurile de păcănele favorite. Iar dacă vrei să afli mai multe despre ofertele și specificațiile operatorului, citește recenzia NetBet de pe Joc Păcănele, realizată cu grijă de colegii noștri.