Mr Bit Electric Easter Bunny

Mr Bit Electric Easter Bunny

19 apr. 2022

Vine Paștele și aduce o mulțime de surprize, iar de aceea astăzi îți vom prezenta o super ofertă – Mr Bit Electric Easter Bunny. Este o promoție care te premiază cu rotiri gratuite la super jocuri de păcănele, în fiecare zi. Sună bine? Atunci citește în continuare și află cum te distrezi la cazino Mr Bit de Paște!

Ofertă Specială

Electric Easter Bunny

Paștele e mai distractiv cu păcănele! Apasă butonul de mai jos și profită de rotiri gratuite! Tot ce trebuie să faci este să depui în ziua corectă și primești automat free spins.

Profită acum
jocpacanele noroc

În continuare îți vom spune exact ce trebuie să faci pentru a participa, care sunt premiile, dar și la ce detalii să fii atent înainte de retragere. Să începem!

Mr Bit Electric Easter Bunny – cum participi?

Pentru a revendica oferta Mr Bit Electric Easter Bunny, pașii sunt foarte simpli. Sunt doar 3 și îi vei face în doar câteva minute. Apoi, trebuie doar să-i repeți în fiecare zi a promoției și ai mereu rotiri gratis la păcănele Mr Bit. Iată care sunt pașii!

Dă click pe „Profită acum”

Primul pas pe care trebuie să-l faci este să dai click pe butonul „Profită acum” de pe site-ul nostru, din caseta de mai sus. De aici vei fi redirecționat către site-ul de, unde vei putea accesa oferta Mr Bit Electric Easter Bunny.

Fă o depunere

Promoția se desfășoară pe parcursul a 10 zile. În fiecare zi poți să iei rotiri gratuite, dar, pentru asta, trebuie să începi cu o depunere de minim 80 RON.

Activează oferta

Ultimul pas este activarea ofertei Mr Bit Electric Easter Bunny. Pe site-ul cazinoului, la secțiunea de promoții, vei vedea un buton cu „Activează”. Dă click pe acesta și, dacă ai făcut depunerea corect, atunci vei primi automat rotirile.

Oferta Paște Mr Bit 2022 – ce câștigi?

Această ofertă Mr Bit Electric Easter Bunny oferă o serie de bonusuri incredibile pe o perioadă destul de lungă – între 15 și 24 aprilie. În această perioadă vei avea șansa de a primi recompense zilnic, pentru un Paște mai frumos. În total, sunt 10 zile. Fiecare îți aduce între 10 și 55 de rotiri gratis, la jocuri diferite, după cum urmează:

 • 15 Aprilie – free spins la Congo Cash, Aztec Bonanza și 3 Genie Wishes
 • 16 Aprilie – free spins la Aztec Bonanza
 • 17 Aprilie – free spins la Congo Cash
 • 18 Aprilie – free spins la Cowboys Gold
 • 19 Aprilie – free spins la Hot Fiesta
 • 20 Aprilie – free spins la Money Mouse
 • 21 Aprilie – free spins la Panda Fortune 2
 • 22 Aprilie – free spins la Mysterious
 • 23 Aprilie – free spins la The Magic Cauldron
 • 24 Aprilie – free spins la Aztec Bonanza

Deci, Mr Bit Electric Easter Bunny îți aduce o grămadă de rotiri la prețuri mult mai bune. Tot ce trebuie să faci este să revendici oferta și să te distrezi. Dar, nu uita de condiții! Hai să vedem de ce alte detalii mai trebuie să ții cont când joci!

De ce să profiți de oferta de Paște Mr Bit?

Promoția Mr Bit Electric Easter Bunny are o mulțime de avantaje și noi credem că este potrivită pentru orice jucător, fie că își creează acum cont sau joacă de ani. În primul rând, e foarte ușor de revendicat. În esență, tot ce trebuie să faci este să depui și să activezi oferta. Atât de simplu!

În al doilea rând, la această promoție Electric Easter Bunny participă o mulțime de păcănele. În fiecare zi e un joc nou, iar în unele sunt chiar 3 jocuri diferite. Deci, dacă alegi să profiți de ofertă, vei descoperi și jocuri noi.

În al treilea și ultimul rând, folosind rotirile din Mr Bit Electric Easter Bunny, ai șanse bune la câștiguri mari sau chiar un jackpot. Vei avea de folosit rotirile gratis, dar și banii din depunerea pe care o faci. Deci, joci mai mult cu bani mai puțini!

Mr Bit Electric Easter Bunny – ce mai trebuie să știi? 

După cum am menționat și mai sus, pentru a te bucura la maxim de oferta Mr Bit Electric Easter Bunny, trebuie să respecți și anumite condiții. Le vom prezenta în continuare pe cele mai importante. Iată care sunt!

 • Pentru a revendica rotiri de Paște Mr Bit, trebuie să faci o depunere minimă de 80 RON.
 • Câștigurile din ofertă au condiții de rulaj de 12x.
 • De exemplu, dacă ai câștigat, să zicem, 100 RON cu rotirile dintr-o zi de Electric Easter Bunny Mr Bit, va trebui să-i joci de încă 12 ori pentru a-i converti în bani reali.
 • Ai timp de 7 zile pentru a îndeplini cerințele de rulaj.
 • Suma maximă pe pariu pentru a rula câștigurile din promoția Electric Easter Bunny este de 20 RON.

Concluzie

Mr Bit Electric Easter Bunny este o promoție inedită, de care poți profita numai acum, în perioada sărbătorilor de Paște. Iar dacă acesta este momentul când îți faci cont pe site, îți spunem că vei putea profita și de un bonus de bun venit Mr Bit foarte avantajos. Sperăm că te vei bucura de bonusuri și îți urăm distracție plăcută!