Mr Bit Disco Treasure Party

Mr Bit Disco Treasure Party

  iulie 18, 2022

Avem de la Mr Bit Disco Treasure Party, cea mai nouă promoție pe care a lansat-o cazinoul. E o ofertă cu rotiri gratuite, deci, așa cum te-am obișnuit, vom vorbi despre ea și vei afla ce ți-a pregătit operatorul. Și, partea cea mai bună, premiile sunt zilnice! Poți câștiga în fiecare zi, din 18 iulie până pe 25. Deci, rămâi cu noi și vezi ce trebuie să faci ca să iei rotirile!

OFERTA A EXPIRAT

Vei putea participa și revendica premii Mr Bit Disco Treasure Party doar dacă ai un cont, așa că  fă-ți unul! Pașii sunt ușori, iar dacă tot ești în căutare de premii, nu uita că te așteaptă un bonus la înregistrare Mr Bit foarte generos! Poți să-l iei chiar de aici, cu un singur click pe butonul din caseta de mai sus.

Mr Bit Disco Treasure Party – ce poți câștiga?

Revenim la Mr Bit Disco Treasure Party și începem prin a-ți spune ce ai de câștigat dacă participi. După cum ziceam, cazinoul te premiază zilnic, cu rotiri gratuite, la mai multe sloturi. Free spinurile sunt disponibile la păcănele Pragmatic Play, deci calitatea este asigurată. Dar, sigur te întrebi câte rotiri sunt și care-s jocurile.

 • Pe 18 iulie primești 20 de rotiri la Cash Bonanza
 • Pe 19 iulie primești 20 de rotiri la Gates of Valhalla
 • Pe 20 iulie primești 20 de rotiri la Amazing Money Machine
 • Pe 21 iulie primești 40 de rotiri la Cowboys Gold
 • Pe 22 iulie primești 20 de rotiri la Cash Bonanza
 • Pe 23 iulie primești 40 de rotiri la Eye of the Storm
 • Pe 24 iulie primești 40 de rotiri la Cowboys Gold
 • Pe 25 iulie primești 20 de rotiri la Gates of Valhalla

Valoarea free spinurilor este de 0,80 RON în cazul zilelor cu 20 și de 0,40 în zilele cu 40 rotiri. Poate că nu pare mult, dar vei vedea că pot ieși câștiguri mari dacă ai noroc. Unde mai pui că în Mr Bir Disco Treasure Party rotirile sunt în fiecare zi?

Free spins Disco Treasure Party Mr Bit – cum le revendici?

Participând la Mr Bit Disco Treasure Party ai libertatea de a alege ce vrei să primești. În funcție de ziua în care iei promoția, poți alege jocul, dar și numărul de rotiri. Bine, dacă ești îndrăzneț, poți să iei toate rotirile, din fiecare zi. Acum, hai să vedem ce trebuie să faci ca să le revendici!

 • Loghează-te!: Apasă butonul portocaliu de mai sus și vei fi redirecționat pe pagina ofertei de bun venit. În cazul în care nu ești încă înregistrat, e cel mai bun moment să o faci și astfel să iei și bonusul de utilizator nou.
 • Activează oferta!: După autentificare, caută pagina cu promoții și intră pe Mr Bit Disco Treasure Party. Acolo vei găsi regulamentul și lista cu premiile disponibile în funcție de ce zi este. Dă click pe „Activează rotirile”!
 • Fă o depunere!: Verifică lista de mai sus, vezi dacă îți convine oferta de azi și depune cel puțin 60 RON. În continuare, te bucuri de rotirile gratuite și poți repeta procesul în fiecare zi.

Mr Bit Disco Treasure Party – rulaj & alte cerințe

E foarte ușor să iei rotirile gratuite din Mr Bit Disco Treasure Party. De asemenea, e foarte distractiv să joci păcănele gratis la cazino. Dar, oferta vine și cu anumite reguli. Nu e nimic complicat, dar trebuie să știi condițiile pentru a te bucura până la capăt de promoție. Hai să vedem!

Prima dată efectuezi depunerea de 60 RON, iar în funcție de ziua în care alimentezi contul vei primi un anumit număr de rotiri gratis. Apoi, rămâne doar să te joci și, odată consumate free spinurile, să faci rulajul. Banii câștigați din rotiri trebuie rulați pentru ca tu să poți să-i retragi.

Condițiile de rulaj la rotiri gratuite Mr Bit Disco Treasure Party sunt de 12x bonusul obținut + depunerea. Așadar, dacă ai depus 60 RON și ai câștigat, de exemplu, 40 RON în urma rotirilor, va trebui să joci suma de 100 RON de 12 ori. Simplu, nu? Ai 7 zile la dispoziție să rulezi banii bonus, iar miza maximă pentru rulaj este de 20 RON. Privește aceste condiții ca pe o oportunitate de a face și mai mulți bani, dar și mai mult timp de distracție!

Disco Treasure Party Mr Bit – sfaturi pentru revendicare

Înainte de încheiere, vrem să-ți oferim câteva sfaturi de care să ții cont atunci când iei promoția Mr Bit Disco Treasure Party. De fapt, sunt sfaturi care se aplică nu doar la acest bonus, ci le poți pune în practică pentru orice promoție. Iată ce trebuie știut!

 • Acordă atenției secțiunii cu termeni și condiții.
 • Fii atent la timpul și banii pe care îi investești la păcănele. Pentru mai mult ajutor, vezi tehnicile de joc responsabil Mr Bit.
 • Nu face retrageri înainte să îndeplinești condițiile de rulaj – riști să piezi bonusul în mod automat.
 • Dacă nu ești înregistrat, profită și de bonusul de bun venit, este în avantajul tău!

Concluzii

Acestea fiind spuse, Mr Bit Disco Treasure Party este o promoție pe care nu ar trebui să o ratezi. Ai libertatea de a-ți alege jocul preferat de la un furnizor de top și să-l joci cu free spins, așa că nu mai sta pe gânduri! Pașii sunt ușori, miza rotirilor este foarte convenabilă, nu rămâne decât să te distrezi. Mult noroc!