Mozzart November Spins

Mozzart November Spins – un Noiembrie cu multe spinuri!

  noiembrie 4, 2022

Ce ne place și sigur îți place și ție? Păi, orice oferă cu runde gratis la păcănele, nu? Ei bine, despre asta vorbim azi, pe această coală virtuală din Joc Păcănele: promoția Mozzart November Spins!

Despre Mozzart pesemne că ai mai auzit. E un cazino bun, recent intrat și în lista noastră, cu licență (clar!) și cu un portofoliu super generos de jocuri de noroc. În acesta din urmă intră sute de păcănele online de la providerii noștri (și ai tăi) preferați. Promoția November Spins, despre care vorbim azi, este una destinată celor ce iubesc păcănelele. Oferă spinuri, asta e clar, dar nu la orice joc, ci la unul foarte interesant, mai puțin cunoscut.

Mozzart November Spins: ce oferă promoția?

Spinuri, clar! Și acum vom dezvălui și jocul eligibil la Mozzart November Spins: Elven Princesses, o păcănea inedită de la providerul EvoPlay. Primești 80 de runde gratuite la acest joc dacă îndeplinești câteva condiții simple. Le vom menționa mai jos, stai fără griji. Dar, întâi, hai să aflăm cum revendici bonusul și câteva detalii despre slot!

Cum iei bonusul cu 80 rotiri Mozzart November Spins?

Dacă vrei să iei cele 80 rotiri Mozzart November Spins, este important să respecți pașii de revendicare. Nu este complicat, deci hai să vedem!

  • Dacă nu ai cont, fă-ți unul și ia bonusul de bun venit. Dacă ai deja, atunci asigură-te că ești logat.
  • Asigură-te că în ziua de marți depui minim 27 lei (depozitul să includă și taxa de 2%) cu cardul, în portofelul de Cazino.
  • Tot la depunere, asigură-te că ai introdus codul Nov80. Acesta poate fi utilizat doar o singură dată.

În cazul în care nu ai cont la cazino, ia oferta bonus de bun venit Mozzart și, după ce o consumi, participă și la November Spins. Bonusul la înregistrare este unul generos și îți permite să descoperi o sumedenie de jocuri. Și să câștigi bani buni, desigur!

80 rotiri Mozzart la Elven Princesses: despre joc

Mozzart November Spins îți oferă multe spinuri gratis la Elven Princesses, un joc de păcănele cu o tematică foarte interesantă. Jocul, marca EvoPlay, poate fi cu succes inclus într-o listă de păcănele sexy. Pe rolele lui vei da de simboluri seducătoare, dar nu-ți spunem mai multe, pentru că stricăm surpriza. Vezi că-l poți testa demo tot la Mozzart!

Elven Princesses este un joc ca la aparate cu 5 role, 3 rânduri și 30 de linii de plată. Rata de returnare este de 95,41%, deci va plăti destul de bine. În păcănea vei da de Wild, ce ajută la obținerea unor victorii serioase, dar și de Scatter. Cel din urmă va declanșa funcția Free Spins, în care diferite personaje te premiază cu un anumit număr de rotiri. De exemplu, doar războinicul îți poate oferi 9 runde.

În jocul de bază ai și evenimente aleatorii. Mai exact, te distrezi cu 3 opțiuni: Wild războinic, Wild arcaș și Wild magician. Dar, gata cu datul din casă! Te lăsăm să-l descoperi tu cu ajutorul promoției November Spins Mozzart!

November Spins Mozzart: condiții

Îți mai spunem, pe scurt, alte câteva informații despre Mozzart November Spins plus o recapitulare, apoi te lăsăm să cercetezi mai bine oferta. Hai să vedem!

  • Bonusul este valabil doar dacă joci în zilele de marți și depui în portofelul de Cazino, de pe card, peste 27 de lei. 
  • Nu uita că pentru activare este necesar să introduci codul promoțional Nov80. Asigură-te că l-ai introdus așa cum e!
  • Valoarea unei rotiri la Mozzart November Spins este de 0.50 lei. Cele 80 runde sunt valabile doar la jocul menționat.
  • După ce-ai depus și ai băgat codul, acceptă bonusul. Acesta va fi creditat automat în contul tău și le poți folosi imediat.
  • Câștigurile din runde au rulaj de 10x. Mai exact, înainte să faci o retragere trebuie să te asiguri că ai rulat banii câștigați din Mozzart November Spins de 10 ori. Ai luat, să zicem, 100 lei, înseamnă că trebuie să rulezi 1000 lei. 

Dacă nu ai mai făcut o depunere Mozzart, poți da click pe link și descoperi procesul! Este important să ții cont de faptul că poți lua oferta doar dacă depui prin card în portofelul de Cazino. Mai exact, trebuie să faci un transfer din portofelul principal al contului tău în cel de Casino, unde se adună toate sumele destinate jocului în secțiunea de Cazino.

Concluzii

Cu Mozzart November Spins începi luna numai bine! Te bucuri de 80 de runde gratis la un joc de păcănele sexy și profitabil. Asta cu o depunere extrem de mică. Îți recomandăm, din nou, să joci pe site-ul Mozzart Bet păcăneaua în versiunea demo înainte de a lua oferta. Așa vezi mai bine cum plătește și ce strategie de pariere poți folosi. Baftă!