Mondialul lui Vlad

Mondialul lui Vlad

  noiembrie 18, 2022

Odată cu începerea Campionatului Mondial de Fotbal din Qatar, avem și numeroase promoții care sunt strâns legate de acest eveniment. În acest articol îți vom prezenta Mondialul lui Vlad, o ofertă specială marca Vlad Cazino. Perioada de desfășurare a acesteia este cuprinsă între 14 Noiembrie și 18 Decembrie 2022. Practic, finalul de an vine cu cea mai șmecherifică promoție, pe care n-ar trebui să o ratezi.

vlad cazino logo
Bonus Cu Depunere

100% Bonus Până la 1500 RON + 225 Rotiri CASH

Dacă nu ești familiar cu fotbalul, probabil nu ai idee cât de mult înseamnă Campionatul Mondial pentru fanii din întreaga lume. Este o competiție care se desfășoară o dată la 4 ani și la care participă cele mai bune 32 echipe naționale din lume. Numai cunoscând acest detaliu îți poți da seama de importanța unei astfel de competiții și de ce implicații are.

Ediția din 2018 a Cupei Mondiale, care a avut loc în Rusia, a strâns 3 miliarde de telespectatori la nivel mondial mondial, iar la ediția din acest an se estimează că vor fi undeva la 5 miliarde. Din aceste statistici, îți poți da seama de câtă popularitate se bucură un astfel de eveniment și cât interes stârnește. Astfel, nu este nimic surprinzător dacă în această perioadă vei vedea mai multe promoții precum Mondialul lui Vlad, la alte cazinouri.

Mondialul lui Vlad – Ce primești?

În această parte a articolului, îți vom prezenta tot ceea ce presupune oferta specială Mondialul lui Vlad. În fiecare zi de luni, pe perioada promoției, vor fi efectuate extrageri la care vei putea câștiga vouchere de cumpărături a căror valoare va crește, pe măsură ce ne apropiem de finalul Campionatului Mondial. Fondul total de premiere este în valoare de 500.000 RON, iar la marea finală va avea loc o extragere specială, unde pot fi câștigate vouchere Mondialul lui Vlad Cazino de 25.000 RON. 

Așadar, dacă vei paria în ziua de vineri 18 Noiembrie, tichetele se vor acumula pentru ziua respectivă, iar extragerea va avea loc lunea viitoare, pe 22 Noiembrie. De asemenea, este foarte important de menționat că poți juca și acumula tichete în fiecare zi, iar șansele tale vor crește. Poți îndeplini condițiile de participare, jucând atât de pe desktop, cât și folosind Vlad Cazino mobile.

După cum am menționat, extragerile vor avea loc în fiecare zi de luni. Este foarte simplu să intri în cursa după premii. Dacă ai un cont activ la Vlad Cazino, pentru fiecare 25 RON jucați în secțiunile Cazino, Live Cazino sau Bingo, vei primi tichete Mondialul lui Vlad pentru extragerea zilei în care ai jucat.

Turneu Cursa Mondiala Vlad Cazino – Pașii de participare

Mondialul lui Vlad este fără îndoială una dintre cele mai atractive oferte din această perioadă, deci ar trebui să știi că nu este foarte greu să iei parte la aceasta. În continuare, îți vom prezenta ce pași trebuie să urmezi pentru a te putea bucura de Mondialul lui Vlad.

 • Dă click pe „Profită acum”. Este cea mai rapidă cale pentru înscrierea la turneul lui Vlad Casino pentru CM22.
 • Loghează-te sau deschide-ți contul. În cazul în care nu ești înregistrat, completează formularul cu datele tale.
 • Adună cât mai multe tichete pentru extrageri jucând minim 25 RON în secțiunile Cazino, Live Cazino sau Bingo.

Dacă ai nevoie de ajutor, uite aici un ghid de înregistrare Vlad Cazino! Întreg procesul n-ar trebuie să dureze mai mult de 5 minute.

Cursa Mondiala Vlad Cazino – Valoarea voucherelor

Așa cum ai văzut și mai sus, valoarea voucherelor va crește pe măsură ce ne apropiem de marea finală a Cupei Mondiale. Iată evoluția premiilor din Mondialul lui Vlad!

 • Înainte de CM(14-19 Noiembrie) – 500 RON – 10 vouchere pe zi; 
 • Faza grupelor(20 Noiembrie – 2 Decembrie) – 1.000 RON – 10 vouchere pe zi; 
 • Optimi de finală(3 Decembrie – 8 Decembrie) – 1.500 RON – 10 vouchere pe zi; 
 • Sferturi de finală(9 Decembrie – 12 Decembrie) – 2.000 RON – 10 vouchere pe zi;
 • Semifinale(13 Decembrie – 16 Decmebrie) – 2.500 RON – 10 vouchere pe zi; 
 • Finala mică(17 Decembrie) – 3.750 RON – 10 vouchere pe zi; 
 • Finala mare(18 Decembrie) – 5.000 RON – 10 vouchere pe zi; 
 • Premiul Final Extra(18 Decembrie) – 25.000 RON – 1 voucher.

Mondialul lui Vlad – Ce trebuie să mai știi?

Acum că am expus cele mai importante detalii despre Mondialul lui Vlad, îți vom prezenta și alte informații care te vor ajuta să înțelegi mai bine această promoție.

 • La extragerile săptămânale vor fi luate în calcul toate tichetele acumulate în săptămâna anterioară; 
 • Câștigătorii săptămânali își vor primii premille în decurs de 3 zile de la extragere;
 • Participanții vor fi informați la începutul fiecărei săptămâni în legătură cu numărul de tichete acumulate;
 • În fiecare zi de Luni vor fi câte 7 extrageri diferite, câte una pentru tichetele strânse în fiecare zi a săptămânii anterioare; 
 • Vor fi 5 zile cu extrageri în decursul acestei promoții, zilele de luni: 21 Noiembrie, 28 Noiembrie, 5 Decembrie, 12 Decembrie, 19 Decembrie; 
 • Pariurile plasate la Jackpot Joker nu vor fi luate în considerare.

Concluzii

În final, putem susține cu tărie că Mondialul lui Vlad este una dintre cele mai tari promoții apărute în această perioadă, iar asocierea cu Campionatul Mondial de Fotbal nu avea cum să dea greș. Cu toate acestea, este important să știi că avem pe site-ul nostru și alte promoții Vlad Cazino care te-ar putea atrage. Îți urăm mult noroc!