mituri la jocuri cu pacanele

Mituri întâlnite la jocuri cu pacanele

Toate acele jocuri cu pacanele, fie că se joacă în mediul online, fie că sunt încercate în sălile de jocuri beneficiază de mituri și strategii, mai mult sau mai puțin contrazise.

Atunci când încerci acele jocuri de pacanele și mai ales atunci când ești la început, ești tentat să crezi aproape tot ceea ce spun jucătorii profesioniști, cei ce fac acest lucru de mult mai mult timp înaintea ta. De aceea, cu cât vor acumula mai multă experiență, jucătorii vor aduce și strategii proprii de joc și vor scoate la iveală anumite mituri valabile pentru aceste jocuri cu pacanele.

Superstiții la jocuri cu pacanele

Unul dintre cele mai cunoscute mituri întâlnite la aceste jocuri cu pacanele online se referă în primul rând la ideea că în timpul jocului nu ar trebui să mergi la toaletă pentru că norocul s-ar putea scurge odată ce te vei spăla pe mâini.

La jocuri cu pacanele din săli de joc existau jucători care considerau că ar fi bine să utilizezi un magnet pe care să îl pui pe aparat ori de câte ori dai dublaje. Acest lucru ar fi ajutat jucătorul acestor jocuri cu pacanele să afle ce anume va urma la următorul dublaj. Cu toate acestea, mitul a fost contrazis de cei mai mulți jucători de sloturi, considerând ca nu este deloc valabil. Toate aceste jocuri cu pacanele trebuie jucate cu mare atenție.

Un alt mit dintr-o sală de cazinou sau o sală de jocuri obișnuită era că nu este bine să joci la un aparat la care cineva tocmai ce a câștigat o sumă consistentă de bani. Potrivit acestui mit, se spunea că ar fi indicat să încerci jocuri cu pacanele la aparate la care nu a mai câștigat nimeni de o anumită perioadă de timp. La fel și la jocuri cu pacanele online, s-a menținut ideea să se evite jocurile la care s-a câștigat de curând. Cu toate acestea, scripturile sloturilor sunt extrem de atent realizate, așa încât niciun jucător să nu poată anticipa ceea ce se va întâmpla la următorul joc, astfel că acest mit ar putea fi exclus.

Un mit spune că șansele de câștig la aceste aparate situate la intrarea în sala de jocuri și respectiv intrarea pe site sunt foarte mici. Și acest mit este contrazis de cei ce cunosc modul în care funcționează aparatul, neputând fi anticipat astfel dacă un aparat are mai multe șanse de succes sau mai puține.

Cum este și firesc, un joc de noroc atrage și anumite suspiciuni sau strategii de joc, mai mult sau mai puțin cunoscute și toate acestea pentru a putea anticipa momentul în care jucătorul are cele mai multe șanse de câștig. Miturile nu sunt întotdeauna valabile, ar fi indicat ca mai înainte de a apela la aceste strategii să ai în vedere regulile jocului, să încerci să te informezi asupra simbolurilor, să știi când poți înlocui un simbol cu un altul așa încât să existe mai multe șanse de câștig și de ce nu să apelezi la sistemul de bonusuri pe care cazinoul îl pune la dispoziție. Toate aceste lucruri te vor ajuta să anticipezi mai repede ceea ce se întâmplă.