Misiunile de Pșate Sportingbet

Misiunile de Paște Sportingbet

16 apr. 2022

Sperăm că îți plac provocările și că ești pregătit pentru Misiunile de Paște Sportingbet! Promoția despre care îți vom povesti azi se va desfășura între 16.04.2022, ora 01:00, și 24.04.2022, ora 23:59. În acest articol vei afla cum să revendici această ofertă, în ce constă și ce condiții trebuie să îndeplinești.

Ofertă Specială

Misiunile de Paște Sportingbet

Fie că participi la misiunile Casino sau la cele Sport, la Sportingbet ai o primăvară fantastică!

Profită acum
jocpacanele noroc

Dacă vrei să cunoști mai bine acest operator, fă-ți cont pe platforma lui! Procesul e simplu și ai și un bonus de bun de bun venit cu care să joci la sloturi. Pe lângă păcănele, găsești și o secțiune de pariuri sportive Sportingbet bine pusă la punct.

Misiunile de Paște Sportingbet 2022 – cum participi?

Dacă vrei să participi la Misiunile de Paște Sportingbet, acest articol te va ajuta pas cu pas. Este important să ai deja cont dacă vrei să participi la promoție. Pașii pentru a lua premiile de Paște Sportingbet sunt următorii:

 1. Asigură-te că ești logat în cont și că ai trecut prin procesul de verificare.
 2. Dă click pe link-ul de mai sus, cel pe care scrie Profită acum.
 3. Pentru început, alege-ți un avatar care să te reprezinte.
 4. Alege între cele două misiuni: Misiunile la Sport sau Misiunile la Cazino.
 5. După ce ai ales una din misiuni, va trebui să o finalizezi.
 6. Apoi, poți să te înscrii și la cea de-a doua misiune.

Misiunile de Paște Sportingbet au câte 5 provocări fiecare, pe care trebuie să le îndeplinești cât mai repede. Fiecare provocare îți oferă câștiguri garantate. Acestea nu sunt greu de atins, dar unele pariuri pot fi destul de riscante. De aceea, îți sugerăm să nu te grăbești să pariezi până nu îți creezi o strategie de joc responsabil Sportingbet.

Misiunile de Paște Sportingbet Sport – ce provocări?

Premiile din promoția Misiunile de Paște Sportingbet variază în funcție de categoria pe care o alegi. Să începem cu Misiunile la Sport. Îți vom prezenta provocările și ce câștigi când le îndeplinești.

 1. Plasezi un pariu simplu live. Cota minimă e de 1.50, miza minimă de 20 RON – primești un token de Cote Mărite cu 20%. 
 2. Plasezi un pariu multiplu pre-meci. Cota minimă e de 2.50, miza minimă de 20 RON – primești un FreeBet de 4 RON.
 3. Plasezi un pariu simplu pre-meci. Cota minimă e de 1.70, miza minimă de 40 RON – primești un FreeBet de 10 RON.
 4. Plasezi un pariu cu opțiunea ”Creați un Pariu”. Cota minimă e de 3.00, miza minimă de 40 RON – primești un FreeBet de 20 RON.
 5. Depui 40 RON – primești un FreeBet de 20 RON.

Provocările din Misiunile de Paște Sportingbet Sport vor fi îndeplinite una câte una. După ce o provocare este finalizată, te poți înscrie la următoarea.

Premii de Paște Sportingbet 2022 – condiții Sport

Promoția Misiunile de Paște Sportingbet Sport are și câteva condiții. Asta pentru că nu ar fi ok ca jucătorii să ia premiile, apoi să dispară. Așa cazinoul ar fi în pierdere. Îți vom prezenta și aceste aspecte, pentru ca tu să te bucuri din plin de ofertă. 

Tokenul de Cote Mărite Sportingbet va crește cotele disponibile la un anumit eveniment. Va fi disponibil 24 de ore de la creditare. Poți folosi un singur astfel de token și nu îl poți cumula cu alte recompense.

Sportingbet Misiunile de Paște Cazino – ce provocări?

Dacă păcănelele îți plac mai mult decât pariurile sportive, atunci ar trebui să începi Misiunile de Paște Sportingbet cu probele de cazino. Descoperim fiecare Misiune la Cazino, dar și ce ne oferă, chiar acum!

 1. Joci 40 RON la orice joc de sloturi – primești 5 rotiri gratuite.
 2. Joci 20 de rotiri cu o miză minimă de 2.50 – primești 5 rotiri gratuite.
 3. Joci orice joc de sloturi cu miza minimă de 2.50 și câștigi 5 runde – primești 10 rotiri gratuite (fiecare din cele 5 câștiguri trebuie să fie mai mare decât miza).
 4. Joci 100 RON la orice joc din Cazinoul Live – primești 20 RON bonus la Cazino Live Sportingbet.
 5. Depui 40 RON – primești 30 rotiri gratuite la un joc de sloturi de top.

Cazinoul are o mulțime de sloturi în portofoliu. Dacă vrei să descoperi o parte din ele, avem un articol unde îți povestim despre cele mai populare păcănele Sportingbet. Citește și află mai multe!

Premii Paște 2022 Sportingbet – condiții Cazino

La fel ca în cazul variantei Sport, și în Misiunile de Paște Sportingbet Cazino există anumite reguli. Trebuie să respecți aceste cerințe, astfel încât să te bucuri pe deplin de premii. Îți vom oferi, pe scurt, câteva detalii – dar mai multe vei afla după ce te loghezi în contul tău de jucător. 

Rotirile gratuite vor fi valabile în contul tău timp de 3 zile. Folosind rundele gratuite din Misiunile de Paște Sportingbet Cazino, câștigurile vor fi încasate în soldul de bonus. Acest sold trebuie transformat în bani reali, îndeplinind condițiile de rulaj. Va trebui să rulezi suma bonus de 20 de ori înainte ca orice câștig să poată fi retras.

Concluzie

Misiunile de Paște Sportingbet pot fi provocatoare și foarte distractive. Sunt ușor de înțeles și de revendicat, iar premiile sunt garantate. Condițiile nu sunt deloc complicate și asigură că ai parte de o experiență frumoasă. Suntem de părere că este o ofertă specială generoasă și te încurajăm să profiți de ea. Fie că alegi doar una din misiuni, fie că le încerci pe ambele, distrează-te!