Misiuni de Crăciun Pokerstars

Misiuni de Crăciun Pokerstars

  decembrie 11, 2022

Vine luna cadourilor, deci cazinourile n-aveau cum să rateze ocazia să lanseze pe piață cele mai tari oferte speciale. Cu siguranță vei avea de ales din zeci de astfel de promoții, care mai de care mai atractivă. Tocmai de aceea, ne propunem să îți prezentăm cele mai tari astfel de campanii, ca să ai parte de cât mai multă distracție. Nu mai sta pe gânduri și hai într-o călătorie presărată cu mult suspans!

În acest articol, îți vom prezenta Misiuni Crăciun Pokerstars, cea mai nouă ofertă a acestui organizator. Perioada de desfășurare este cuprinsă între 1 Decembrie 2022 și 3 Ianuarie 2023, așa că încă ai tot timpul din lume. Pokerstars are un lung istoric prin care și-a fidelizat clienții cu promoții super atractive, iar nici cazul de față nu face excepție. Vei vedea asta ceva mai încolo! Trebuie doar să fii cât mai atent și să nu ratezi nicio informație importantă pe care ți-o vom furniza, deoarece te vor ajuta să ai o experiență de joc cât mai completă.

Misiuni Crăciun Pokerstars – ce vei primi?

În această secțiune a articolului, îți vom prezenta recompensele pe care le vei primi cât timp oferta este activă. Până la urmă este unul dintre cele mai importante detalii, deci trebuie tratat cu seriozitate.

După cum am menționat și mai sus, perioada de desfășurare a Pokerstar Misiuni Crăciun este cuprinsă între 1 Decembrie 2022 și 3 Ianuarie 2023. Vei avea timp suficient în care să îndeplinești cele 4 misiuni. La capătul fiecăreia vei primi câte o recompensă specifică. Fiecare dintre acestea se va desfășura pe parcursul unei săptămâni, cu excepția celei de a patra. Pentru aceasta vei avea două săptămâni la dispoziție să îndeplinești condițiile necesare.

Așa cum am spus, fiecare dintre aceste Misiuni de Crăciun Pokerstars va avea alocată câte o săptămână. A patra misiune va face o excepție de la această regulă pentru că va dura două săptămâni. Vei primi câte o recompensă specifică la capătul fiecăreia, după cum urmează:

  • Misiunea 1: Oferta Cash de Crăciun (1 – 7 Decembrie) – Pariază 240 de lei zilnic în orice joc de cazino. Poți finaliza fiecare provocare zilnică de cel mult 5 ori. Recompensa ta va consta într-un bilet zilnic pentru tombola Ofertă cash de Crăciun, ce va avea loc la fiecare 24 de ore. 
  • Misiunea 2: Seif de Crăciun (8 – 14 Decembrie) – Joacă şi finalizează o Provocare de miză zilnică pentru a debloca un Seif de Crăciun. Acest seif va fi plin de premii festive. Ceea ce trebuie să faci este să participi la 7 provocări, câte una pentru fiecare zi, la care te poți înscrie prin fereastra Provocări. După finalizarea fiecăreia, vei obține câte un bilet pentru jocul Alege un seif. Acolo vei primi un premiu complet aleatoriu. Premiul surpriză poate fi în bani cash, rotiri gratuite sau bilete la turnee de poker. 
  • Misiunea 3: Provocări de Crăciun (15 – 21 Decembrie) – În această misiune există două provocări – prima se va desfășura între 15.12 și 18.12, iar cea de a doua între 19.12 și 21.12. Pentru a fi eligibil este nevoie să fi efectuat o depunere în contul tău. După finalizarea fiecărei provocări vei obține un cufăr care va conține un premiu în bani cash. 
  • Misiunea 4 (22 Decembrie – 4 Ianuarie) – Abia din data de 22 Decembrie și după îndeplinirea misiunilor precedente vei afla care sunt premiile pe care poți pune mâna. Dacă ne întrebi pe noi, ar trebui să te aștepți la ceva cu totul EPIC!

Misiuni Crăciun Pokerstars – cum participi?

În mod cert, cunoscând ce poți obține datorită Misiuni Crăciun Pokerstars, este nevoie să știi și ce trebuie făcut pentru a putea participa. Astfel, în cele ce urmează îți vom prezenta câțiva pași simpli pe care trebuie să-i urmezi. Să nu ne mai lungim și să trecem direct la subiect!

  1. Apasă pe butonul „Profită Acum” și vei fi redirecționat către pagina promoției. 
  2. De aici, va fi nevoie să te autentifici sau dacă nu ai cont, să treci prin procesul de înregistrare Pokerstars. Garantăm că totul va fi foarte simplu, fiind nevoie să îți introduci datele personale, iar mai apoi să îți verifici identitatea. 
  3. Trecând prin etapele de mai sus, tot ce mai trebuie să faci este să îndeplinești misiunile pe care ți le-am expus mai sus, iar astfel te vei putea bucura de recompense pentru toate gusturile și să te bucuri de un Crăciun Pokerstars pe cinste.

Dacă vei întâmpina probleme în procesul de înregistrare sau la revendicarea recompenselor, trebuie să știi că ai oricând la dispoziție opțiunea de contact Pokerstars, iar cei de acolo te vor ajuta în rezolvarea oricărei probleme pe care o vei întâmpina.

Misiuni Crăciun Pokerstars – ce trebuie să mai știi?

Tot ce a mai rămas de spus despre Misiuni Crăciun Pokerstars sunt doar câteva informații. Te vor ajuta foarte mult la înțelegerea cât mai bună a întregului proces. Pe lângă asta, vei vedea și informații referitoare la eventuale condiții de rulaj sau alte aspecte adiacente. Haide să le vedem!

  • Cash de Crăciun – pentru această ofertă sunt eligibili doar jucătorii care au efectuat cel puțin o depunere în contul lor. Biletele vor fi limitate la 5 per jucător pe zi. Tombolele se vor desfășura în fiecare zi din perioada acestei promoții, adică 1-7 Decembrie, la ora 00:00. După încheierea tombolelor, câștigătorilor le vor fi acordate premii în bani cash.
  • Seif de Crăciun – vor fi disponibile 7 provocări, fiind nevoie să te înscrii separat la fiecare dintre acestea. La finalizarea provocărilor, vei primi câte un seif care va ascunde câte un premiu aleatoriu. Acesta poate fi în bani cash sau rotiri gratuite. Vei avea la dispoziție 7 zile să îți revendici premiul. 
  • Provocări de Crăciun – pentru a primi o recompensă în bani cash, jucătorii trebuie să se înscrie separat la fiecare dintre cele două provocări. Orice joc de cazino pe care îl vei juca înainte de înscriere nu va fi luat în considerare. După îndeplinirea condițiilor fiecărei provocări, vei primi câte un cufăr care va ascunde un premiu în bani. Cuferele nedeschise vor expira în 7 zile.

Concluzii

În încheiere, ne dorim ca Misiuni Crăciun Pokerstars să fie o ofertă pe placul tău și sperăm că te vei bucura la maxim de tot ce poate oferi. Acestea fiind spuse, este recomandat să joci cât mai responsabil, iar noi îți urăm mult noroc!