Misiunea de Weekend Maxbet

Misiunea de Weekend Maxbet: 200 Rotiri Gratis

20 apr. 2022

A venit weekendul și nu știi cum să te mai distrezi? Ei bine, promoția Misiunea de Weekend Maxbet așteaptă să o încerci! În acest ghid îți vom da mai multe detalii despre această ofertă, dar și despre pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru a putea beneficia de ea. Fii atent/ă, deoarece sunt câteva reguli ce trebuie respectate neapărat!

Ofertă Specială

Misiunea de Weekend

Ia până la 200 rotiri gratis la 20 Super Hot! Promoție valabilă doar în weekend.

Profită acum
jocpacanele noroc

Iar dacă ești interesat de mai multe promoții Maxbet, atunci te invităm pe blogul nostru! Vei afla ce alte surprize are cazinoul pentru jucătorii fideli, precum și cum să te bucuri de ele.

Misiunea de Weekend Maxbet – cum participi?

Tot ce trebuie să faci pentru a revendica oferta Misiunea de Weekend Maxbet este să urmezi câțiva pași. Iată care sunt aceștia!

Accesează promoția”

Dă click pe butonul „Profită acum” de mai sus și vei fi trimis către site-ul Maxbet. Acolo ți se vor prezenta întreaga ofertă, precum și Termenii și Condițiile.

Acceptă noua aventură

Următorul pas este să accepți promoția, dând click pe butonul „Participă”. Asta, desigur, după ce ai citit T&C cu mare atenție.

Ia runde și distrează-te

Ultimul pas este să începi să te joci. Rotirile gratuite din cadrul acestei promoții vor fi valabile numai la slotul 20 Super Hot.

Dacă nu ai deja un cont deschis la cazino, atunci ar fi cazul să-ți faci unul. Așa vei putea beneficia de această ofertă, primind rotiri la 20 Super Hot Maxbet, dar și de multe altele în viitor. Procesul de înregistrare este unul rapid – durează maxim 5 minute. 

Iar dacă promoția pe care o prezentăm azi te încântă, atunci vezi care e treaba și cu Bătălia Titanilor Maxbet. În cadrul acesteia din urmă poți avea șansa să câștigi un premiu de 180,000 €.

Promoția Misiunea de Weekend – ce câștigi?

Misiunea de Weekend Maxbet vine cu până la 200 de rotiri gratuite la slotul 20 Super Hot! Dar, pentru a beneficia de toate aceste 200 rotiri 20 Super Hot Maxbet, trebuie să rulezi minim 2.000 RON. Mai există și alte variante cu rulaj mai mic, precum:

 • Rulaj minim de 1.000 RON – câștigi 100 de Rotiri Gratuite;
 • Rulaj minim de 500 RON – câștigi 50 de Rotiri Gratuite.

Promoția Maxbet rotiri gratis la 20 Super Hot este valabilă numai în zilele de Sâmbătă și Duminică. Jucătorii pot revendica un singur bonus pe toată perioada promoției, bonus ce va fi acordat Lunea.

Ce jocuri sunt eligibile în Misiunea Maxbet de Weekend?

Mai există ceva de care trebuie să ții cont atunci când vrei să participi la Misiunea de Weekend Maxbet. Anume? Păi, jocurile care te fac eligibil pentru promoție. Cum am zis și anterior, poți lua, în funcție de sumele rulate, unul dintre cele trei cadouri. Sigur, îți recomandăm să rulezi minim 2000 de lei și să iei bonusul cel mai mare, cu 200 rotiri la 20 Super Hot.

Vezi totuși că trebuie să rulezi suma, fie că ai ales să bagi 500, 1000 sau 2000 RON, la anumite jocuri de păcănele. Deci, pentru promoția Misiunea de Weekend sunt valabile doar pariurile la sloturile următorilor producători:

 • Fazi;
 • Pragmatic;
 • Skywind;
 • Play N Go;
 • Microgaming;
 • NetEnt;
 • IsoftBet;
 • BF Games.

Toate păcănelele de la providerii de mai sus sunt participante. Ai, așadar, o gamă largă de păcănele la care să rulezi fonduri reale, iar distracția va fi răsplătită cu spinuri la super păcăneaua 20 Super Hot EGT. O poți testa gratis și la noi pe site! 

Misiunea de Weekend Maxbet – ce mai trebuie să știi?

Cum am menționat și mai sus, pentru a putea beneficia de oferta Misiunea de Weekend Maxbet trebuie să respecți câteva reguli. Iată care sunt acestea!

 • Câștigurile pe care le vei obține din rotirile gratuite la 20 Super Hot Maxbet au o cerință de rulaj de 40x.
 • Perioada lor de rulaj este de 7 zile. Dacă aceste condiții nu au fost îndeplinite în cele 7 zile, câștigurile și bonusurile jucătorului vor fi retrase. 
 • Rotirile gratuite din oferta Misiunea de Weekend Maxbet sunt valabile 3 zile din momentul activării lor. 
 • Suma pariată pentru îndeplinirea condițiilor de rulaj nu poate fi mai mare de 80 RON. Dacă depuneți mai mult, restul după 80 RON nu va fi luat în considerare. 
 • Suma maximă pe care o poți obține din Misiunea de Weekend, după ce finalizezi rulajul, este de 1.000 RON. Orice trece de această sumă va fi retras din cont. 
 • Oferta cu 200 rotiri la 20 Super Hot Maxbet nu este disponibilă pentru clienții noi, care tocmai acum fac prima depunere. 

Concluzii

Trebuie să fii cu ochii pe Misiunea de Weekend Maxbet weekendul acesta pentru că se anunță câștiguri mărețe. Profită și tu de ea și vezi cât vei câștiga! Iar dacă vrei să te distrezi și mai mult, poți să încerci promoțiile cu turnee de păcănele Maxbet. Spor la joacă!